Összes témánk

A lenti cikkajánlókban a legfrissebb cikkekkel rendelkező témáinkat találod, itt viszont megtalálhatod a Belső Béke összes blogkategóriáját.Hold a mindennapokban


2024. május 8. Újhold a Bika jegyében – Fantasztikus teremtő energiák!

A májusi Újhold a földies Bika jegyében május 8-án 5 óra 21 perckor köszönt ránk megsokszorozódott energiájával. A változások időszakában szinte ajándék ez az új kezdeteket, stabilitást és gyakorlati megvalósulást hozó holdi energia, ami segít abban, hogy saját erőnkre támaszkodva teremtsük meg magunk számára azt a biztonságot, aminek belső értékeinket kell tükröznie.

Bika Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold a Bika jegyében köszönt ránk. Kimondottan varázslatos hatásokat élhetünk át, az energiák segítik a vágyaink manifesztálásához szükséges belső erőforrások megszilárdítását fizikai síkon. Ennek szimbóluma lesz vágy virágládánk, amit ezen a napon elkészíthettek.

2024. április 24. Skorpió Telihold – Gyökeres átalakulások

Az áprilisi Telihold április 24-én 1 óra 48 perckor a Skorpió köszönt ránk. A Skorpió jegye jelzi, hogy ez a Telihold igen erősen érinti érzelmi életünket. Érzelmi viharokat élhetünk át, ami a mélységtől a magasságig vihet bennünket.

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Havi horoszkóp


2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024. márciusi horoszkóp

Az év harmadik hónapjához érkeztünk, ami mondhatni egyfajta felkészülés lesz a tavaszi időszakra. Mozgalmas lesz a március, megkívánja tőlünk az aktivitást és a változtatások folytatását.

2024. februári horoszkóp

Az év második hónapjában is tovább érezzük azt az intenzív átalakító energiát amivel a januári hónap zárult.

2024. januári horoszkóp - A Nap évének első hónapja

Január az év első hónapja, ami az év születési horoszkópjával egyező energiákat képvisel. Így a hónapban betekintést kaphatunk az év feladataiba, ha tudatosan figyeljük az eseményeket.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>


Válaszd a boldogságot! 10 tipp hogy boldog ember légy

Az, hogy boldog vagy boldogtalan leszel, a te választásod. Ha azt választod, hogy percenként dühös vagy ingerült vagy, folyton másokat hibáztatsz, és szinte az egész világra haragszol, akkor minden percben 60 másodperc boldogságot veszítesz.

Munay-ki 13. Anyaméh rítus

Az Anyaméh Rítusa tulajdonképpen a 10. rítus, elnevezése mégis más. A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget.

Út az önszeretethez - Ha szereted magad, minden a helyére kerül

Amikor elkezditek teljes szívből, feltétel nélkül elfogadni magatokat, amikor elkezditek érezni a bennetek lévő szeretetet, ami sugárzik a lényeteken keresztül, akkor életetekben minden más a helyére kerül. A szeretet segít megtalálni a célotokat, erővel és magabiztossággal tölt fel, hogy kövessétek szívetek vágyát.

Éjszakai ébredéseink üzenete - Mit üzen a lelkünk?

Sokan küzdenek azzal, hogy éjszaka felriadnak, és nem tudnak visszaaludni. Ezeknek az ébredéseknek mindig vannak szimbolikus, lelki üzenetei (még akkor is, ha nem forgolódunk álmatlanul), amit ha megfejtünk, akkor ismét nyugalmas éjszakáink lehetnek.

Miért van szükség Nőiségünk felébresztésére? – Mennyire vagy kiegyensúlyozott nő?

Lehet, hogy vannak, akik erre most azt válaszolják - ugyan már, én igazi nő vagyok, és az én életemben minden rendben van

Kapcsolati játszmák – Te milyen játszmát játszol?

Nagyon sokszor a kapcsolati problémák melegágya az úgynevezett játszmázás, amiket legtöbbször észre sem veszünk, mert már annyira rögzültek bennünk, vagy azt gondoljuk ez a természetes viselkedés

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Asztrológia


Retrográd Merkúr – Mire figyelj ebben az időszakban?

2024. a Nap éve. A Napság témájához tartozik minden, ami teremtés, így például a saját vállalkozásunk, a gyermekeink, egyéb olyan dolgok, amiket meg kell valósítanunk az életben. A Nap horoszkópunkban elfoglalt jegy és házhelyzete szerint a kiteljesedésünk útja.

Február 8. Hold és Plútó együttállás a Vízöntőben

Bár erről a Holdas videókban szoktunk beszélni, most mégis kiemeljük ezt a rövid távú hatást, mert egy folyamat része ebben a hónapban.

Február 5. Plútó - Merkúr együttállás

Ahogy már a februári horoszkópban is jeleztük a Plútó kiemelt szerepet kap ebben a hónapban. Nagyon sok csábítással találkozhattok, mivel a gyors járású bolygók, utolérik a Vízöntő jegyében található Plútó bolygót. Ha bedőltök ezeknek a csábításoknak, utólag majd súlyos árat kell érte fizetnetek, ettől szeretnélek megvédeni benneteket.

2024. éves horoszkóp - A Nap éve

Az asztrológia szempontjából minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. Eszerint a hagyomány szerint 2024 a Nap éve. Ez azonban csak március 20-án jön el, mert ekkortól kezdődik az asztrológiai Újév, vagyis a közhiedelemmel ellentétben, nem január 1-én. Így kapunk még egy kis időt a felkészülésre, a dolgaink rendbetételére.

Január 21-én a Plútó a Vízöntő jegyébe lép

Körülbelül 15 év Bakban töltött év után a Plútó 2023 március 23-án lépett először a Vízöntő jegyébe. Ezután még visszalépett a Bakba, de 2024. január 21-én újra belép a Vízöntő jegyébe. Bár még visszalép szeptemberben a Bakba, majd november végén lép véglegesen a Vízöntőbe. Így egy fokozatos átmenetet élhetünk át. A tavaly kezdődött és a következő húsz évben kibontakozó hatás, mély igazságokat tárhat fel, és hatalmas változásokat indíthat el személyes és kollektív szinten egyaránt.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Táborok


Őszi Női elvonulás részletes program

Várunk, ha szeretnéd megtalálni belső erőforrásaidat, ha szeretnél visszatalálni saját női teremtő erődhöz, belső egyensúlyodhoz és boldogságodhoz.Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom