Összes témánk

A lenti cikkajánlókban a legfrissebb cikkekkel rendelkező témáinkat találod, itt viszont megtalálhatod a Belső Béke összes blogkategóriáját.Asztrológia


Szeptember 23. Őszi Nap-éj egyenlőség – Lencsemágia az anyagi bőségért, biztonságért, új kezdetekért

2023-ban szeptember 23-án 8 óra 50 perckor lesz az őszi Napéjegyenlőség!

Július 23. a Vénusz látszólagos hátrálásba kezd

A Vénusz 2023. július 23-án kezdi meg látszólagos hátráló mozgását és egészen szeptember 4-ig így is marad végig az Oroszlán jegyében tartózkodva.

Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

Retrográd Neptunusz – Szembenézés a valósággal

A Neptunusz látszólagos hátráló mozgásban lesz 2023. június 30-tól és december 6-ig a Halak jegyében. A Neptunusz analógiáihoz tartozik a víz, a spiritualitás, az intuíció, a kreativitás, az illúziók, a csalások, az álmok, a művészet, a fantázia, a szórakozás és a tudatmódosító anyagok.

A Szaturnusz retrográd mozgásba vált

A Szaturnusz bolygó június 17-én vált irányt és kezdi meg látszólagos hátrálását, ami egészen november 4-ig tart majd, mindvégig a Halak jegyét érintve.

2023. június 21. Nyári Napforduló - Lencsemágia

2023. június 21-én kezdődik a nyár!

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Hold a mindennapokban


Szeptember 15. Szűz Újhold – Felkészülés a változásra

A szeptemberi Újhold a Szűz jegyében szeptember 15 -én 3 óra 39 perckor tetőzik. A Szűz erőssége az önelemzés, éleslátás és az aprólékos tervezés, rendrakás. Ez most segít abban, hogy a változásokról, vágyainkról, új ötleteink megvalósításáról, az izgalmas lehetőségek kihasználásáról ne csak álmodozzunk, hanem konkrét tervet készítsünk.

Újhold varázslat – Teremtő varázsfőzet

A Szűz Újhold 2023. szeptember 15-én 3 óra 39 perckor tetőzik, és ez az utolsó Újhold a Napéjegyenlőség előtt és az utolsó Újhold a napfogyatkozási szezon kezdete előtt.

Augusztus 31. Szuper Telihold a Halak jegyében – Lelki átalakulás

A hónap második Teliholdja augusztus 31-én 3 óra 35 perckor tetőzik a Halak jegyében. Ha egy hónapban két Telihold van, az az elengedési energiák csúcsra futását jelzi. Valami végleg kiléphet az életünkből, például egy kapcsolat, egy munka, egy trauma vagy akár olyan vállalások, amelyeket nem a mi feladatunk megoldani.

Augusztus 31. Telihold varázslat

Augusztus második Teliholdja a misztikus Halak jegyében köszönt ránk, így az esti varázslathoz Angyali segítőket is hívunk.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Havi horoszkóp


Szeptemberi horoszkóp – Felkészülés, rendrakás hónapja

Szeptember régi elnevezése szerint Földanya hava, ami most igencsak egybevág a hónap feladatával. Bár könnyebb hónapnak látszik, de még sem az, mert változatlanul szükség van némi visszatekintésre, elemzésre, tapasztalatok összegzésére, és nem utolsó sorban még 6 bolygó is látszólagos hátráló mozgásban lesz.

Szeptember jelentős napjai

A sok retrográd energia lehetőséget biztosít egyfajta újbóli visszatekintésre, ismétlésre, és egy más nézőpontból való vizsgálódásra. Ugyanakkor egy újraindulást is biztosít, hiszen véget ért a nyári pihenőidőszak és elindulnak a szokásos, munkás hétköznapok.

Augusztusi horoszkóp - Lelassulás, megtisztulás, érzelmi felszabadulás

Augusztus az új kenyér hava, amit a frissen learatott termésből sütnek. Ahhoz, hogy megsüthessünk kenyerünket, szükség volt komoly, alázatos munkára, felelősségtudatra és magunk igényeire figyelésre. Elköteleződésünk, kitartásunk most meghozhatja gyümölcsét még a vegyes augusztusi energiák közben is sok jót tapasztalhatunk.

Augusztus jelentős napjai

A hónap kifejezetten segíteni fogja az elengedést, változásokat, lelki sebek gyógyulását, hiszen támogató Teliholddal kezdődik és zárul a hónap.

Júliusi horoszkóp – Intenzív átalakulást hozó hónap

Július mozgalmas hónapnak ígérkezik, több jelentős égi esemény hatását tapasztalhatjuk. A hónap kezdő energiáját nagyban befolyásolja, hogy június utolsó napján a Neptunusz retrográd mozgásba fogott, de ebben a hónapban fognak a Holdcsomópontok is jegyet váltani, visszalépve a Kos- Mérleg tengelyre.

Július jelentős napjai

A hónap során elég sok feszültséggel találkozhatunk, amit tudatossággal tudunk enyhíteni, a javunkra fordítani.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Gyermek lélek


Békás Csoportos foglalkozás - Stresszmentes tanulás

Ugorj a békákkal Csoportos foglalkozás gyerekeknek, kamaszoknak a stresszmentes tanulásért, mindennapokért.

Gyermekkori önbizalomhiány – Hogyan segíthetsz?

Sok gyerek küzd az önbizalomhiánnyal, szorongással a mindennapokban. Nehezebben koncentrálnak, nem tudják megmutatni azt a zsenialitást ami bennük van. Szülőként sokszor érezhetjük a tehetetlenséget, amikor már sok mindent kipróbáltunk, de még mindig nem találtuk meg a megoldást.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Tanfolyamok


Különleges ajánlat VIP ügyfeleink részére

Mostantól bevezetjük VIP ügyfeleink részére, a HÁZHOZ MENŐ oktatás, vagy tanácsadás szolgáltatást. Ha nem szeretnél elutazni hozzánk és nem kedveled a számítógépes online kommunikációt, akkor ezentúl lehetőséged lesz VIP szolgáltatásaink igénybevételére.Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom