Összes témánk

A lenti cikkajánlókban a legfrissebb cikkekkel rendelkező témáinkat találod, itt viszont megtalálhatod a Belső Béke összes blogkategóriáját.Asztrológia


Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

Május 16. Jupiter a Bika jegyébe lép

2023. május 16-án a Jupiter belép a Bikába és itt is marad 2024. május 26-ig. A Bikán keresztüli utazása során a Jupiter ösztönöz bennünket, hogy az általunk felépített alapokra összpontosítsunk, és arra, hogy az erőforrásaink lehetővé teszik-e a boldogulásunkat, vagy csak a túlélésre elegek.

Május 1. Retrográd Plútó

A Plútó retrográd időszaka mentális szinten érint minket, lelki mélységekben kutakodva. A bolygó látszólagos hátrálása 2023 május 1-jén kezdődik a Vízöntő 0 fokánál és október 10-én ér véget a Bak 27 fokán. A Plútó június 11-én lép vissza a Bak jegyébe, ezzel megnyitva a lehetőséget, hogy a minket érintő Plútó és a Vízöntő témákban mélyebbre ássunk.

Március 23 - Plútó a Vízöntő jegyébe lép

Körülbelül 15 év Bakban töltött év után a Plútó 2023 március 23-án lép először a Vízöntő jegyébe. Ezután még lesznek visszalépései a Bakba, így egy fokozatos átmenetet élhetünk át. Az ebben a hónapban kezdődő és a következő húsz évben kibontakozó hatás, mély igazságokat tárhat fel, és hatalmas változásokat indíthat el személyes és kollektív szinten egyaránt.

Van olyan, hogy rossz horoszkóp?

Mivel már naponta több olyan emberrel találkozom, akik nem látnak tisztán az életükben, saját személyiségük kapcsán téves információkat kaptak, így úgy gondoltam, hogy leírom az én álláspontomat az asztrológia lehetőségével kapcsolatban.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Havi horoszkóp


Júniusi horoszkóp – Emlékezés, feldolgozás, tovább lépés

Júniust, Juno Istennőről nevezték el, de hívják Napisten havának is. Igen eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hónapnak nézünk elébe, ami számtalan lehetőséget rejt, ugyanakkor feladatot is. Sok múlik azon miben hiszünk, mire koncentrálunk, az fog növekedni életünkben.

Június jelentősebb napjai

Igen intenzív hónap várható, ami már június elején feladatokat adhat számunkra.

Májusi horoszkóp – Átalakulást, lezárásokat hozó hónap

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is. Áldásos segítség lesz, amikor úgy érzitek, szükségetek van támogatására, csak helyezkedjetek el kényelmesen, képzeljétek el, hogy egy tarka virágokkal teli réten sétáltok és hívjátok őt. Menjetek ki minél többet a természetbe, a virágok közé, hogy megérezzétek az Istennő áldásos energiáit.

Május jelentősebb napjai

Az egész hónapra jellemző, hogy nagyon sok energia dolgozik, de az első nap ebből a szempontból is kiemelkedő, hiszen a Plútó bolygó látszólagos hátráló mozgásba kezd.

Áprilisi horoszkóp – Átalakulások, megújulás, önmagunkra találás

Április a Kikelet, a tavasz hónapja, amikor egyre inkább megélhetjük a természet újjászületésének csodáját. Ugyanilyen új ciklus, tavaszi megújulás indulhat el életünkben is, amihez most támogatást kapunk a hónap energiáitól.

Április jelentős napjai

Átalakulást, megújulást és önmagunkra találást hozhat a hónap. Lelki egyensúlyunkra viszont tudatosan kell figyelnünk!

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Hold a mindennapokban


Május 19. Újhold a Bika jegyében – Teremtsünk csodát!

A májusi Újhold a földies Bika jegyében köszönt ránk megsokszorozódott energiájával. A változások időszakában szinte ajándék ez az új kezdeteket és gyakorlati megvalósulást hozó holdas energia, ami segít abban, hogy saját erőnkre támaszkodva teremtsük meg magunk számára azt az anyagi biztonságot, aminek belső értékeinket kell tükröznie.

Újhold Varázslat – Készítsük vágy virágosládát!

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold a Bika jegyében köszönt ránk. Kimondottan varázslatos hatásokat élhetünk át, az energiák segítik a vágyaink manifesztálásához szükséges belső erőforrások megszilárdítását fizikai síkon. Ennek szimbóluma lesz vágy virágládánk, amit ezen a napon elkészíthettek.

Május 5. Telihold félárnyékos Holdfogyatkozással – Sorsfordító elengedés

A májusi Telihold 2023. május 5-én 19 óra 33 perckor a Skorpió jegyében és egy félárnyékos Holdfogyatkozással köszönt ránk. A félárnyékos Holdfogyatkozás, amikor a Telihold belép a Föld árnyékába, de csak egy része sötétedik el az égitestnek.

Május 5. Telihold varázslat – Varázslat a lelki felszabadulásért

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul félárnyékos Holdfogyatkozással együtt. Egy újabb elengedős, megtisztulós időszak kezdődik. Ismét önvizsgálatot kell tartanunk, befelé kell tekintenünk, hogy elfojtásainkkal, belső démonjainkkal szembenézzünk.

Április 20. Kos Újhold Napfogyatkozással – Sorsfordító lehetőség

Elérkeztünk az áprilisi Újholdhoz, amely a tüzes, önérvényesítő Kos jegyében köszönt ránk. Ki vágyna ennél jobbra, pont Újhold napján, ami az újrakezdésről, teremtésről szól? Ráadásul ezen a napon kezdődik a fogyatkozások időszaka egy különleges hibrid Napfogyatkozással.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Táborok


Őszi női elvonulás szeptemberben

Őszi elvonulásunk 2023. szeptemberben lesz, amire szeretettel várunk mindenkit, aki úgy döntött a kezébe veszi sorsának irányítását, és kihasználva a Mars évének és a tábort segítő növő Hold teremtő energiáját, a boldogságot választja!

Tavaszi női elvonulás 2023-ban

Szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi valami visszafogja életében, nem találja belőle a kiutat, vagy egyszerűen nem érzi magát boldognak, sikeresnek, de nem tudja mi az oka ennek.

Új lehetőség neked és érted

Kiszakadnál a mindennapok őrületéből? Szeretnél közben fejlődni, problémáidra megoldást találni? Ebben szeretnénk neked segíteni!

Őszi Női elvonulás részletes program

Az elvonulás célja, hogy megtaláljuk belső erőforrásaidat, hogy visszatalálj belső gyermekedhez és gondoskodva róla, eggyé válj vele. Az elvonulásunk alatt TE vagy a fontos, így semmi nem kötelező, amihez nem érzel kedvet.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Gyermek lélek


Békás Csoportos foglalkozás - Stresszmentes tanulás

Ugorj a békákkal Csoportos foglalkozás gyerekeknek, kamaszoknak a stresszmentes tanulásért, mindennapokért.

Gyermekkori önbizalomhiány – Hogyan segíthetsz?

Sok gyerek küzd az önbizalomhiánnyal, szorongással a mindennapokban. Nehezebben koncentrálnak, nem tudják megmutatni azt a zsenialitást ami bennük van. Szülőként sokszor érezhetjük a tehetetlenséget, amikor már sok mindent kipróbáltunk, de még mindig nem találtuk meg a megoldást.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>


Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom