Hitvallásunk

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. Augusztus 13.

Kategória: Egyéb

Segítő munkánk célja, hogy spirituális és ezoterikus eszközökkel, több ezer éves hagyományok alapján segítsünk megtalálni Nektek belső békéteket, mely a test-lélek-szellem harmóniáján alapul. Hitünk szerint mindenki egy bizonyos feladattal született a Földre, amihez a legjobb képességeket kapta. Boldog és teljes életet akkor tudunk élni, ha elfogadjuk magunkat, és megleljük saját utunkat.

Sosem késő változtatni, nem azért születtünk, hogy szenvedjünk, hanem hogy tapasztaljunk, fejlődjünk. Ha az ár ellenében akarunk úszni, akkor nagyon sok küzdelemre számíthatunk, míg ha hagyjuk sodródni magunkat, sokkal könnyebben célba érünk. Mindig az itt és most a fontos. A múlt már elmúlt, a jövő még nem jött el, minek rajta rágódni? A jelen a fontos, hiszen azzal teremtjük meg a jövőnket. Nagyon fontos a pozitív hozzáállás az élethez. Minek aggódni annyit? Azzal, hogy a rosszra vagy a hiányra koncentrálunk, azt erősítjük és vonzzuk be az életünkbe. El kell fogadni azt, hogy ha azt tesszük, ami a dolgunk, a sors segít, hogy biztonságban érezzük magunkat. Az elfogadásban a meditáció lehet a legjobb támogatónk.

Sok ember érzi boldogtalannak magát, mert a mindennapokban önbizalomhiánnyal, megfelelési kényszerrel, kisebbségi komplexussal, kedélybetegséggel, stb küzdenek. – melyeket csak bizonyos technikák alkalmazásával lehet gyökerestül feltárni, illetve megszüntetni. Ezeknek a problémáknak a gyökerei mindig a gyermekkorba nyúlnak vissza, főként az első hétéves időszakra. Többnyire ide kell visszamenni ahhoz, hogy a traumák feldolgozásra kerüljenek. Bizonyos esetekben, azonban lehetséges a jelen állapotban is segíteni a gondokon. Ehhez nyújtanak segítséget terápiás és meditációs technikáink.

Az egészség szempontjából nagyon fontosnak tartjuk, hogy felmerülő betegségeinknek ne csak a tüneteit kezeljük, hanem keressük meg az okát is. Minden betegség lelkünk vészjelzése fizikai testünkön, hogy valamiért nem érzi jól magát, valamit nem jól csinálunk, vagy elfojtunk egy problémát, ahelyett hogy megoldanánk. A tünetek kezelésével az okot nem tudjuk megszüntetni, és így egyre erősebb jelzést kaphatunk a problémákról. Célunk, hogy a tünetek szimbolikus jelentésének vizsgálatával a gyökér okot is megszüntessük, és helyes irányt, megoldási lehetőségeket adva kezetekbe tökéletes egészségben élhessetek.
A test-lélek-szellem egységére és harmóniájára törekszünk, hiszen a teljes élethez e háromra együttesen van szükségünk.

Mint már említést tettünk róla, minden probléma gyökere a gyermekkorra nyúlik vissza, ezért is foglal el központi helyet munkánkban a szülők tudatos nevelés felé terelgetése. Ma már a régi módszerek elavultak, a gyermekek sokkal több figyelmet igényelnek. Boldogságukhoz, kiegyensúlyozottságukhoz nem elég megszokásokat követni, találomra alkalmazni a különböző nevelési elveket vagy fejlesztő foglalkozásokat. Törekedni kell arra, hogy minél előbb megismerjük gyermekünk személyiségét, hogy szeretetünkkel a megfelelő irányba terelhessük Őket. Ehhez nyújtunk segítséget a gyermekek születési horoszkópjának elemzésével, egyfajta “használati útmutatót” adva kezetekbe, és a Tudatos Szülővé válás iskolájával illetve a Gyermekasztrológia alap tanfolyamával.

MINDANNYIAN E SZELLEMISÉG ELHIVATOTT KÉPVISELŐI VAGYUNK, AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT ÉS AJÁNLHATÓ MÓDSZEREKET, TERÁPIÁKAT SAJÁT ÉLETÜNKBEN IS ALKALMAZZUK, EZEN ELVEK SZERINT ÉLÜNK ÉS NEVELJÜK GYERMEKEINKET IS, ÍGY NYÚJTVA HITELES PÉLDÁT KÖRNYEZETÜNKNEK. ERRE AZONBAN NEM LENNÉNK KÉPESEK, HA NEM LENNE MEG A LÉTEZÉSBE VETETT FELTÉTLEN BIZALMUNK, ISTENBE VETETT HITÜNK! ERRE SZERETNÉNK MEGTANÍTANI AZOKAT AZ ÉRDEKLŐDŐKET, VÁLTOZNI VÁGYÓKAT, AKIKBEN SZINTÉN FELÉBREDT A “KERESÉS” VÁGYA.

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. áprilisi horoszkóp

2024.04.12 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 7-től április 16-ig

A 15. hét Holdállásai

2024.04.12 | Dudás Mária

Válaszd a boldogságot! 10 tipp hogy boldog ember légy

Az, hogy boldog vagy boldogtalan leszel, a te választásod. Ha azt választod, hogy percenként dühös vagy ingerült vagy, folyton másokat hibáztatsz, és szinte az egész világra haragszol, akkor minden percben 60 másodperc boldogságot veszítesz.

2024.04.12 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom