Éves horoszkóp

2023. éves horoszkóp

Mint azt majdnem mindenki észrevehette, furcsa világban élünk, ahol az észszerűség igen háttérbe szorult. Világszinten megy a ködösítés, manipuláció, átgondoltság hiánya, aminek mindannyian érezzük a hatását. Nehezen látunk tisztán az ellentmondó hírek áradatában.

Címkék: asztrológia, éves horoszkóp, belső béke

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. Február 27.


2022. a Jupiter éve – Éves horoszkóp

2021-es évről elmondhatjuk, hogy ez az év is, akárcsak az előző, bizony meglehetősen nehéz volt. Ha megnézzük a jelenlegi helyzetet, hát most sem mondhatunk túlságosan biztató dolgokat a világban zajló folyamatokról Az emberek szinte az egész világon, még most is maszkokban járnak, egyre fokozódó korlátozásokat, élnek meg, és szabadságukat fokozatosan, egyre nagyobb mértékben veszítik el. Mindezt a biztonságos lét zászlaja alatt teszik velünk, és egészen addig fognak minket egyre inkább sanyargatni, amíg végre fel nem ébredünk és ki nem állunk jogainkért az egész világon.

Címkék: 2022, éves horoszkóp, Sebestyén Attila

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. Augusztus 15.


Címkék

Cikk kategóriák

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. áprilisi horoszkóp

2024.04.12 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 7-től április 16-ig

A 15. hét Holdállásai

2024.04.12 | Dudás Mária

Válaszd a boldogságot! 10 tipp hogy boldog ember légy

Az, hogy boldog vagy boldogtalan leszel, a te választásod. Ha azt választod, hogy percenként dühös vagy ingerült vagy, folyton másokat hibáztatsz, és szinte az egész világra haragszol, akkor minden percben 60 másodperc boldogságot veszítesz.

2024.04.12 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom