Spirituális egyéni mentorprogram – segítő beszélgetések

Részvételi díj: 15 000 Ft

Bizonyára ti is tapasztaljátok a saját életetekben, hogy valami másképpen zajlik, minden változik, nem nagyon tudunk előre tervezni. Egyre nehezebb élethelyzetekben találjuk önmagunkat, és egyre nehezebben találjuk meg a kiutat ezekből.

Részletek

Problémamegoldó tanácsadás szülők részére skype-on vagy telefonon

Részvételi díj: 15 000 Ft

Gyors tanácsadás szülőknek. Ezzel a tanácsadási formával azoknak szeretne segíteni, akik nem tudnak hozzá személyesen eljutni vagy időhiánnyal küzdenek és nincs 1,5 órájuk egy kimerítő elemzés meghallgatására, de aktuális problémájukat szeretnék úgy megoldani, hogy az a gyermek egyéniségéhez legjobban illeszkedjen.

Részletek

Tanácsadás felnőtteknek életvezetési, családi és karrier ügyekben skype-on vagy telefonon

Részvételi díj: 15 000 Ft

Új tanácsadásunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik nem tudnak hozzánk személyesen eljutni vagy időhiánnyal küzdenek és nincs 1,5 órájuk egy kimerítő elemzés meghallgatására, de aktuális problémájukat szeretnék minél gyorsabban megoldani.

Részletek

“Használati útmutató” gyermekedhez - Gyerekhoroszkóp

Részvételi díj: 25 000 Ft

A gyermekhoroszkóp semmiképpen sem jóslásra szolgál, hanem a gyermek személyiségének megismeréséhez nyújt segítséget már a születés pillanatában.

Részletek

Segítségnyújtás problémás élethelyzetek megoldásához

Részvételi díj: 25 000 Ft

Amennyiben életében olyan helyzetbe kerül, amelyből nem találja a kiutat, vagy csak egyszerűen tanácstalan, hogy merre tovább, az asztrológiai horoszkóp elemzés módszerével, illetve a Symbolon, szimbólumelemző kártya segítségével megkeressük az ideális megoldást, amely személyisége és életfeladata szempontjából leginkább megfelel Önnek

Részletek

Ki vagyok én? Születési horoszkóp elemzése felnőttek részére

Részvételi díj: 25 000 Ft

A születési (radix) horoszkóp elemzése magában foglalja az adott ember tudatos és tudattalan személyiség jegyeinek elemzését, illetve azoknak a sorsára gyakorolt hatásait.

Részletek

Kapcsolatok harmóniája

Részvételi díj: 35 000 Ft

Párkapcsolati tanácsadás, egyéb kapcsolatok elemzése (főnök – beosztott, üzlettársak munkatársak, baráti kapcsolatok, stb.)

Részletek

Személyre szabott öngyógyítást segítő meditációk

Részvételi díj: 40 000 Ft

Személyre szabott meditációink, mindenkinek saját igényei alapján készülnek. A család első csoportjának meditációi, a Testi betegségek, lelki okainak megoldásához ad kiváló segítséget.

Részletek

BELSŐ UTAZÁS az érzelmi, lelki blokkok feloldásához

Részvételi díj: 20 000 Ft

Találkozás önmagunkkal - Belső utazásnál azoknak a problémáknak eredünk a nyomába, amik általában gyermekkorunkban keletkeztek.

Részletek

Reiki kezelés

Részvételi díj: 10 000 Ft

A REIKI egy Japán eredetű energiakezelés, melyet Dr. MIKAO USUI-nak köszönhetünk, aki számunkra felélesztette ezt a tradicionális szeretetenergiával való kezelési formát

Részletek

Születési idő pontosítása

Részvételi díj: 20 000 Ft

Lehetősége van arra is, hogy megtudja pontos születési idejét horoszkóp megrendelése nélkül

Részletek

Éves előrejelzés (Szolár horoszkóp) készítése

Részvételi díj: 25 000 Ft

Abban is tudunk segíteni, ha Ön a születési horoszkóp elkészítése nélkül, csak az elkövetkezendő 1 év (születésnaptól születésnapit) hatásaira kíváncsi, és egyfajta “jóslatot” szeretne

Részletek

Női lélek erősítő tanácsadás - Legyél életed Királynője!

Részvételi díj: 25 000 Ft

Mostanában egyre több Nő kezdi megtapasztalni a benne lévő erőt, de sokan vannak még akik még nem tuják átlépni saját korlátaikat, elakadva érzik magukat. Szorongnak, nem hisznek magukban, nem látják magukban a szépséget, elégedetlenek mind külső mind belső értékeikkel.

Részletek
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom