Ki vagyok én? Születési horoszkóp elemzése felnőttek részére

Részvételi díj: 25 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
A születési (radix) horoszkóp elemzése magában foglalja az adott ember tudatos és tudattalan személyiség jegyeinek elemzését, illetve azoknak a sorsára gyakorolt hatásait.

Az elemzés keretében beszélünk az egyén életfeladatáról, és sorsában felmerülő legjellemzőbb problémákról illetve rávilágítok arra, hogy esetenként, ösztönösen miért fut időről–időre azonos köröket az életében.
Elmondom a problémák megoldásának lehetséges módozatait, illetve az elemzés során lehetőség van arra is, hogy kérdéseket tegyen fel, és az aktuális problémáját is megbeszéljük.
További lehetőség van arra is, hogy az elemzést prognosztikával (előrejelzéssel) rendelje meg, amikor a születésnapjához képest, egy évre előre nézzük meg azokat a hatásokat, amelyek jellemzőek lehetnek. Ezáltal időben felkészülhet arra, hogy a következő esztendőt optimálisan tervezze- és élje meg, kiaknázva annak lehetőségeit.
A születési horoszkóp elkészítésére csak pontos születési idő (óra, perc) ismeretében van lehetőség. Amennyiben nem tudja ezt, úgy néhány életesemény időpontját előzetesen kell megadnia számomra, amelyek alapján külön díj ellenében elvégzem a pontosítást.

Szóbeli tanácsadás díja:                                            25.000 Ft
(kb. 1,5 óra a tanácsadás időtartama, és telefonnal vagy diktafonnal felveheted a beszélgetést.)

Ismerd meg magad! Önismeretet segítő elemzés    30.000 Ft
Az elemzés (kb. 7-8 oldal) segít megismerni az egyén adottságait, feladatait és életútjának sorsfeladatát, és életcélját. Ajánlott kamasz gyermekeknek, útjukat kereső felnőtteknek.

Születési idő pontosítás:          ajándék a horoszkóp késíztéshez
(Ha a körülbelüli időpont 3 órán belüli. Egyéb esetben egyéni árszabás működik.)

Éves előrejelző horoszkóp (szolár) elemzés                   25.000 Ft
Az éves előrejelzés születésnaptól születésnapig tartó időszakról készül, az adott év feladatát és hatásait részletezve. A részleteket olvasd el itt!

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

Június jelentősebb napjai

Igen intenzív hónap várható, ami már június elején feladatokat adhat számunkra.

2023.05.27 | Dudás Mária
Asztrológia

Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

2023.05.27 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

Júniusi horoszkóp – Emlékezés, feldolgozás, tovább lépés

Júniust, Juno Istennőről nevezték el, de hívják Napisten havának is. Igen eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hónapnak nézünk elébe, ami számtalan lehetőséget rejt, ugyanakkor feladatot is. Sok múlik azon miben hiszünk, mire koncentrálunk, az fog növekedni életünkben.

2023.05.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom