Mi a szolár horoszkóp? Miben tud segíteni?

szolárMindenkit érdekel az, hogy mi vár rá a jövőben. Ebben az asztrológia is segíteni tud, éves előrejelzésével, aminek egyik módja, a szolar horoszkóp készítés. Azonban a szolár (éves) horoszkóp nem az adott év január elsején indul (kivéve, ha aznap születtél), hanem a születésed napjától a következő év születésnapig tart. Tehát ha a 2017-es évre vagy kíváncsi és júniusban születtél, akkor a szolár éved 2017. júniusban kezdődik és 2018. júniusig tart.

Nézzük meg egy kicsit mélyebben, asztrológiailag mit is jelent a szolar horoszkóp?
Tulajdonképpen egy Nap visszatérési képletről beszélünk, amikor a vizsgálandó évben, a Nap eléri az eredeti születési helyzetét. Ez általában a születésnapunkra esik, de lehet egy nappal előbb, vagy később is. Az elkészítéséhez azt is fontos tudni, hogy földrajzilag hol töltjük az adott napot, mert ez befolyásolja a hatások életterületeken való megjelenését.

Mit tartalmaz egy szolár horoszkóp?
szolár2Megmutatja, hogy a szolár év milyen energiákat hordoz, és milyen lehetőség rejlik benne. Megmutatja, hogy adott évedben mit érdemes tenned, miben támogatnak az energiák, és megmutatja milyen tapasztalatokat, kihívásokat élhetsz meg. Én tiszteletben tartom a szabad akaratot, nem jósolok, hanem azt mondom el a hozzám fordulóknak, hogy az évében mikor, milyen hatás aktivizálódik, az milyen hatással lehet az életére és milyen módokon nyilvánulhat meg. Tehát olyat sose, hogy eljön a nagy szerelem (leírva a várható férfit), amiből aztán házasság lesz….
Azt inkább, hogy a tartós párkapcsolat területén változás várható, ami pozitív hatással lesz az anyagiakra is.
Ugyanis könnyen előállhat az a helyzet, hogy a délceg dalia jönne, csak a Hölgy még nincs rá felkészülve és hiába a támogató hatás, nem fog férjhez menni. De lehet, hogy talál magának egy üzlettársat álmai megvalósításához, akivel közös munkába fog, így az anyagi gyarapodás is megvalósul. Más analógiában, de megéli az aktuális hatást.

solar-bannerÉn nagyon kedvelem ezeket a horoszkópokat, mert az ember fel tud előre készülni a nehézségekre, amik már nem is lesznek annyira nehezek, ha megértjük mi miért történik velünk. Segítségével megtudhatom, hogy adott évben, mi a központi feladat, így nem akarok mindenképpen színpadra kerülni, ha épp elvonulós évem van, ezzel megóvom magamat a sikertelenség érzésétől és a görcsös akarástól. Elfogadom, hogy az évben egyfajta számvetés, erőgyűjtés időszaka van, felkészülés a következő évre.
Vannak küzdelmesebb évek, amikor nehezebb hatások tanítanak, de ezeket könnyebben átvészelhetjük, ha előre felkészülünk rá. Így nem akarunk szembe menni az árral, fölösleges küzdelmeket okozva magunknak. És vannak olyan évek, amik támogató energiákkal segítenek a továbblépésben, fejlődésben, ilyenkor viszont szükség van az aktív cselekvésünkre, hogy kihasználjuk azt.

Az éves horoszkópnak tehát az a célja, hogy segítsen az adott évből a legtöbbet kihozni, és nem az, hogy előre megjósoljon bizonyos eseményeket. Azzal ugyanis determinálnánk, és korlátoznánk a szabad akaratot.

 

Mindenkinek csodás tavaszt kívánok!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő

06/30-4515002

Asztrológia tanfolyam gyermekek elemzéséhez

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!