Összes témánk

A lenti cikkajánlókban a legfrissebb cikkekkel rendelkező témáinkat találod, itt viszont megtalálhatod a Belső Béke összes blogkategóriáját.Hold a mindennapokban


Március 21. Kos Újhold – Az újjászületés kapujában

Elérkeztünk a márciusi Újholdhoz, amely a tüzes, önérvényesítő Kos jegyében köszönt ránk. Igazán különleges, nagy energiákat megmozgató Újhold segít bennünket, hiszen megelőző napon értünk el a Tavaszponthoz, az asztrológiai Új Év kezdetéhez és március 23-án fog jegyet váltani a Plútó.

Tavaszindító Újhold varázslat

A Kos Újhold március 21-én 18 óra 23 perckor tetőzik, közvetlenül a Nap-éjegyenlőség és az asztrológiai újév kezdete utáni napon.

Március 7. Szűz Telihold és Tízmilliószoros nap – Felszabadító lelki nagytakarítás

Március 7-e egy igen különleges nap lesz, amit a Telihold mellett a Tízmilliószoros nap fénye is beragyog.

Telihold Varázslat Tízmilliószoros energiákkal – Belső elvárásaink, önkorlátozásaink elengedése

Telihold napja igazán különleges nap lesz! A kora délután aktivizálódó Telihold százszoros energiája egyesíti erejét az év első Tízmilliószoros napjának hatalmas energiájával. Igazi varázslatos napnak nézünk elébe, ami az elengedésünket segíti.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Tanfolyamok


Asztrológiai Új Év - Új kedvezmények

2023 március 20-án hivatalosan is beléptünk a Mars évébe!

Egyéb


Hogyan tudod megváltoztatni a tudatalatti elme negatív mintáit?

Hajlamosak vagyunk átsiklani azon a tényen, hogy a tudatalatti elménk adja agyunk teljesítményének körülbelül 80%-át. A tudatalatti mintáink, vagyis azok a dolgok, amelyekre tudatosan nincs rálátásunk, korai éveinkben (7 éves korunkig) alakulnak ki. Ezek aztán mint egyfajta robotpilóta irányítják az életünket, ha hagyjuk.

HOZZ LÉTRE TE IS SPIRITUÁLIS KÖZÖSSÉGET!

Most már napok óta megjelent bennem egy kimondatlan és kimondhatatlan boldogság érzés

Mit tartogat számunkra a 2019-es esztendő? -Az Antritt rádió riportja Sebestyén Attilával

A hagyományok szerint az elkövetkezendő, 2019-es év, a Merkúr bolygó uralkodását hozza

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Asztrológia


Március 23 - Plútó a Vízöntő jegyébe lép

Körülbelül 15 év Bakban töltött év után a Plútó 2023 március 23-án lép először a Vízöntő jegyébe. Ezután még lesznek visszalépései a Bakba, így egy fokozatos átmenetet élhetünk át. Az ebben a hónapban kezdődő és a következő húsz évben kibontakozó hatás, mély igazságokat tárhat fel, és hatalmas változásokat indíthat el személyes és kollektív szinten egyaránt.

Van olyan, hogy rossz horoszkóp?

Mivel már naponta több olyan emberrel találkozom, akik nem látnak tisztán az életükben, saját személyiségük kapcsán téves információkat kaptak, így úgy gondoltam, hogy leírom az én álláspontomat az asztrológia lehetőségével kapcsolatban.

Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Havi horoszkóp


2023. márciusi horoszkóp – Sorsfordító energiák

Az év harmadik hónapjához érkeztünk, ami mondhatni az évben a legnagyobb energiákat megmozgató hónap lesz. Úgy érezhetjük, hogy minden felgyorsul, amit tudatossággal egyfajta sorsikus irányváltásra, a régi rendszer átalakítására tudunk használni.

Március jelentős napjai

A hónap igen intenzív lesz, amit tudatossággal a hasznunkra fordíthatunk, ha figyeljük az éppen ránk ható energiákat.

2023. február havi horoszkóp – Befelé figyelés, erőgyűjtés

Az év második hónapjában is tovább érezzük az intenzív, felgyorsult átalakulási folyamatokat, ami miatt fáradtabbak lehetünk, nehezebben vesszük rá magunkat aktivitásra. Pedig szükség lesz a belső erőforrásaink felélesztésére, hogy kihasználhassuk mindazt a lehetőséget amit a februári energiák hoznak a számunkra.

Február jelentős napjai

A hónap tudatos belső munkát, átalakulást és elengedést vár el tőlünk, amihez a hónap energiái minden segítséget megadnak. Mindenkit arra biztatok, hogy figyelje a ránk ható energiákat és a jeleket, amit környezetében tapasztal.

2023. januári horoszkóp – A Mars évének első hónapja

Január az év első hónapja, ami az év születési horoszkópjával egyező energiákat képvisel. Így a hónapban betekintést kaphatunk az év feladataiba, ha tudatosan figyeljük az eseményeket.

Január jelentős napjai

Mivel a hónap energiái nem könnyűek, ezért figyeljétek tudatosan az aktuális, napi energiákat!

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>


Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom