Összes témánk

A lenti cikkajánlókban a legfrissebb cikkekkel rendelkező témáinkat találod, itt viszont megtalálhatod a Belső Béke összes blogkategóriáját.Táborok


Új lehetőség neked és érted

Kiszakadnál a mindennapok őrületéből? Szeretnél közben fejlődni, problémáidra megoldást találni? Ebben szeretnénk neked segíteni!

Tavaszi női elvonulás 2023-ban

Szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi valami visszafogja életében, nem találja belőle a kiutat, vagy egyszerűen nem érzi magát boldognak, sikeresnek, de nem tudja mi az oka ennek.

Őszi női elvonulás szeptemberben

Őszi elvonulásunk 2023. szeptemberben lesz, amire szeretettel várunk mindenkit, aki úgy döntött a kezébe veszi sorsának irányítását, és kihasználva a Mars évének és a tábort segítő Újhold teremtő energiáját, a boldogságot választja!

Őszi Női elvonulás részletes program

Az elvonulás célja, hogy megtaláljuk belső erőforrásaidat, hogy visszatalálj belső gyermekedhez és gondoskodva róla, eggyé válj vele. Az elvonulásunk alatt TE vagy a fontos, így semmi nem kötelező, amihez nem érzel kedvet.

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Hold a mindennapokban


Heti Holdállások november 27-től december 4-ig

Az év 48. hetének Holdállásai a videóban.

November 25. Bak növő Hold - Sorsszerű változások

Ez nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

November 23. Nyilas Újhold

November 23-án 23 óra 57 perckor lesz Újhold a Nyilas jegyében.

November 23. Nyilas Újhold – Szerencsés fordulatok

November 23-án 23 óra 57 perckor lesz Újhold a Nyilas jegyében. Már megszokhattuk az elmúlt időszakban, hogy nem átlagosak az energiák, így a kiemelkedő égi jelenségek sem átlagosan mutatkoznak meg. Így ez most is igaz, különleges teremtő időszak kezdődik, igen nagy lehetőséget, növekedést és előrelépést hozó időszak köszönthet ránk.

Újholdvarázslat - Varázslatos újrakezdés

A novemberi Újhold optimista, lelkes és tüzes energiákkal köszönt ránk, a Nyilas jegyében. Újhold napján százszoros energiák segítenek bennünket, hogy szerencsés fordulatot vegyen életünk. Ehhez nem kell más, mint magunkba vetett hitünk, és tettre készségünk az újrakezdéshez. Használd ki ezt a kedvező lehetőséget, és teremtsd meg a mindennapi csodát magadnak!

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>


Miért van szükség Nőiségünk felébresztésére? – Mennyire vagy kiegyensúlyozott nő?

Lehet, hogy vannak, akik erre most azt válaszolják - ugyan már, én igazi nő vagyok, és az én életemben minden rendben van

Kapcsolati játszmák – Te milyen játszmát játszol?

Nagyon sokszor a kapcsolati problémák melegágya az úgynevezett játszmázás, amiket legtöbbször észre sem veszünk, mert már annyira rögzültek bennünk, vagy azt gondoljuk ez a természetes viselkedés

Mitől alakulnak ki a kapcsolati válságok?

Azon gondolkodtam a minap, hogy miért találkozom annyi tönkrement kapcsolattal, válással, széthulló családdal, elkeseredett nővel? A 2017-es év elejének energiái is rátesznek egy lapáttal, erősen próbára téve a kapcsolatokat

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Asztrológia


Tízmilliószoros teremtő napok 2022-ben

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

Retrográd Mars az Ikrek jegyében október 30-tól január 12-ig

A Mars az a bolygó, amely befolyásolja cselekvésedet akaratod érvényesítését és hatással van arra, hogy amit akarsz és vágysz azért tegyél is. Ezért a bolygó retrográd mozgásával a nyílt akaratérvényesítést, határozott cselekvést akadályozhatja, aminek helyét átvehetik a manipulációs technikák, taktikák és halogatások.

Milyen jegyben születtél? Ezek az erősségeid!

Tisztázzuk végre! Sok helyen olvashattok olyan írásokat az egyes csillagjegyekről, ahol kiemelnek közülük 3-at bizonyos témákban, hogy ők a legjobbak ebben.

2022. szeptember 23. Őszi Nap-éj egyenlőség – Lencsemágia az anyagi bőségért, biztonságért, új kezdetekért

2022. szeptember 23-án 3 óra 05 perckor lesz az őszi Nap-éj egyenlőség!

MÉG TÖBB CIKK EBBEN A TÉMÁBAN >>

Tanfolyamok


Békás Gyerektanfolyam

Ugorj a békákkal Tanfolyam gyerekeknek, kamaszoknak a stresszmentes tanulásért, mindennapokért.Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom