Sebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó, oktató

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. Szeptember 27.

Kategória: Egyéb | Címkék: asztrológus, Sebestyén Attila, Symbolon, tanfolyam, oktató

Sebestyén Attila vagyok, asztrológus, életvezetési tanácsadó, Symbolon kártya és asztrológia oktató.

Sebestyén AttilaTöbb mint 20 éve foglalkozom asztrológiával, és az elemzéseim, tanácsadásaim során segítek a hozzám fordulóknak, hogy meglássák életük problémáinak okait, és megoldási javaslatokat is adok számukra. Megmutatom életfeladatukat, lehetőségeiket és segítek, hogy a jövőben, sokkal boldogabb örömtelibb életet éljenek.

Tanácsadásaim során nagymértékben támaszkodom az önismereti Symbolon kártyára, mely képi világban ábrázolja azokat a dolgokat, melyekről beszélek, így magyarázatom érthetőbbé válik a tanácskérő számára. A kártya használatáról tanfolyamokat is tartok, melynek során a résztvevők megértik, hogyan használhatják a Symbolon csomagot, saját maguk és családjuk terapeutájaként. Természetesen a nálam tanulóknak segítek a kártyacsomag beszerzésében is.
Ha szeretnéd megtanulni a kártya használatát, jelentkezz a folyamatosan induló tanfolyamra, ahol akár egyéni tanulóként is elsajátíthatod a kártya használatát!

Nagyon fontosnak tartom a gyakorlat központú asztrológusképzést, amivel a tanítványaim hathatósan tudnak segíteni a hozzá fordulóknak, életük problémáinak megoldásában. Mára már hivatalos oktató központkén képviselőjeként tehetem meg mindezt, tanúsítványt adva a nálam tanulóknak.
Az internet segítségével az ország minden részén tanítok Miskolctól Sopronig, de Németországban, Franciaországban, Írországban, Norvégiában élő honfitársainkat is oktatom.

Lassan egy évtizede kiemelten foglalkozom egészségügyi kérdésekkel is. A horoszkópból ugyanis tisztán látszik minden betegség lelki oka, és elsősorban ezt kell helyreállítani. Minden esetben ugyanis a lélekkel kell kezdeni, hiszen ennek szenvedését jelzi a test betegsége. Ennek helyreállítása után, már biztosak lehetünk, hogy az egészségügyi szakemberek, illetve a szervezet intelligenciája, elvégzi a többit, azaz a fizikai gyógyulást.
A lelki okok megtalálásában hathatós segítséget tud nyújtani az asztrológiai horoszkópon kívül a már említett Symbolon kártya is.
Még ennyi év után is folyamatosan ámulatba ejt, hogy e két eszköz, mennyire csodálatos módon tud szembesíteni bennünket, a bennünk végbemenő folyamatokkal.
Legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy ebben a mostani őrült világban hitet adjak a hozzám fordulóknak! Ehhez az asztrológia és az önismereti Symbolon kártya a két alapvető eszközöm. Kötelességemnek érzem, hogy világítótoronyként mutassam az utat, ügyfeleimnek, tanítványaimnak és minden spiritualitással foglalkozó, tuatosodni vágyó embernek.

Szeretettel várok minden hozzám fordulót tanácsadásaimon, és tanfolyamaimon.

Tanácsadásokról részletesen ide kattintva olvashatsz!
Symbolon kártya tanfolyam részletei itt!
Asztrológia tanfolyam részletei itt!

Érdeklődés, időpontkérés tanácsadásra:
Telefonszám: +3630-833-2245
E-mail: astroattila@gmail.com

 

Referenciák:

Önismereti Symbolon kártya tanfolyamok országszerte, többek között:
Érden, Tatán, Szekszárdon, Budaörsön

Előadásaimat meghallgathattátok szintén országszerte, különböző rendezvényeken, többek között:
– Budakalász, Nagyközségi Könyvtár
– Tata Víz Virág Zene fesztivál
– Everness fesztivál Balatonakarattya
– Tata Aranyhold Jógaközpont
– Vega fesztivál Budapest
– Egészségnap Budaörs
– Egészségnap a Dunaújvárosi Egészségházban

Médiaszereplés:
Tények Plusz 2021. június 11.
Rádió Antritt 2019. április 22. 

Rádió Antritt 2019. január 1. 
Vörösmarty rádió Székesfehérvár
Budaörsi Napló 2016. július

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások március 26-tól április 2-ig

A 13. hét Holdállásai.

2023.03.26 | Dudás Mária
Tanfolyamok

Asztrológiai Új Év - Új kedvezmények

2023 március 20-án hivatalosan is beléptünk a Mars évébe!

2023.03.26 | Dudás Mária
Egyéb

Hogyan tudod megváltoztatni a tudatalatti elme negatív mintáit?

Hajlamosak vagyunk átsiklani azon a tényen, hogy a tudatalatti elménk adja agyunk teljesítményének körülbelül 80%-át. A tudatalatti mintáink, vagyis azok a dolgok, amelyekre tudatosan nincs rálátásunk, korai éveinkben (7 éves korunkig) alakulnak ki. Ezek aztán mint egyfajta robotpilóta irányítják az életünket, ha hagyjuk.

2023.03.25 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom