Spirituális egyéni mentorprogram – segítő beszélgetések

Részvételi díj: 15 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
Bizonyára ti is tapasztaljátok a saját életetekben, hogy valami másképpen zajlik, minden változik, nem nagyon tudunk előre tervezni. Egyre nehezebb élethelyzetekben találjuk önmagunkat, és egyre nehezebben találjuk meg a kiutat ezekből.

Mindezek egyik oka a Plútó bolygó jegyváltása, mely ez év március 24-én történt meg. Hűen tükrözi ezt a jegyváltást a Főnix madár lapja a Symbolon kártyából. Főnix az egész világ számára a megújulást hozza, de nem fájdalommentesen. Különösen az első néhány évben érezhetjük ennek a terhét, hiszen előbb le kell bontania a régi megszokott struktúrákat, hogy megindulhasson az új építése.

A következő években tapasztalhatjuk majd, hogy a régi bevált technikák már nem működnek és ez az egész helyzet egyfajta szemléletváltást igényel részünkről, amiben a spirituális, tudatos hozzáállás az élethez, sokkal jelentősebb szerepet kap, mint eddig.

Ha visszagondolunk az előző éveinkre, már érződött ez a hatás, ahogyan a Plútó a Bak jegye végéhez közeledett. Gondoljunk csak a Covid hisztériára, vagy az Orosz – Ukrán háborúra, az elszabadult inflációra, és még hosszasan sorolhatnám a példákat.

Ezeket a dolgokat mindenki megérezte a világban, országunkban és saját egyéni életében. Várhatóan ez a nehéz helyzet csak tovább fog fokozódni, és ebben az időszakban jól jöhet, ha valaki segít eligazodni az életben, segíti egy friss, megújult, spirituális szempontból szemlélni a világot. Aki ismer bennünket, az tudja, hogy ebben a szemléletben éljük az életünket otthonosan érezzük magunkat ebben a témában.

Szeretnénk benneteket lépésről – lépésre kivezetni ebből az útvesztőből. Mostantól bármikor csatlakozhattok a programhoz, amiben többféle megoldást választhattok, az eseti beszélgetésektől, az éves mentorálásig.

Hogy is néz ez ki pontosan?
Ezek a beszélgetések 1 óra hosszában zajlanak. Ha szükséges, a beszélgetés során támaszkodunk a Symbolon kártyára, az asztrológiára, és egyéb eszközökre is.

A SEGÍTŐ BESZÉLGETÉSEK időpontjait mindig előre egyeztetjük, és előtte 3 nappal kérjük, hogy jelezzétek milyen problémával fordultok hozzánk, hogy tudjuk milyen felkészülést igényel részünkről.

Attól függően, hogy férfi vagy női energiára van szükségetek, választhattok hogy kivel szeretnétek beszélgetni. Így kérjük minden esetben jelezzétek, hogy kit választottatok! (Ha valaki a több alkalmas mentorprogramot választotta, akkor lehetősége van arra, hogy egyszer az egyikünkkel, másszor a másikunkkal beszélget.)

A SPIRITUÁLIS MENTORI SEGÍTŐ BESZÉLGETÉSEK díja, az időtartamtól és a gyakoriságtól függ, a következők szerint:

ESETI beszélgetés
Akkor válaszd, ha úgy érzed csak időnkénti elakadásodhoz szeretnél segítséget kapni.
1. egyszeri beszélgetés                         15.000 Ft/alkalom
2. duplázó (két alkalom)                      12.000 Ft/alkalom

NEGYED ÉVES Mentorprogram
Két verzióból választhatsz, attól függően, mennyi időt tudsz szakítani a fejlődésedre vagy mennyire gyorsan szeretnéd megoldani a problémádat.
1. A 3 hónapos mentorprogram díja:    36.000 Ft/3 alkalom
2. A 3 hónapos mentorprogram díja:    60.000 Ft/6 alkalom

FÉL ÉVES Mentorprogram
Itt is két verzióból választhatsz, attól függően, hogy havi 1 vagy havi két beszélgetést szeretnél.
1. A 6 hónapos mentorprogram díja:    60.000 Ft/6 alkalom
2. A 6 hónapos mentorprogram díja:    96.000 Ft/12 alkalom

ÉVES Mentorprogram
Egy éven keresztül „foguk a kezed” és kísérünk utadon segítő beszélgetéseinkkel. Itt is választhatsz, hogy havi 1 vagy havi két beszélgetést szeretnél.
1. A 12 hónapos mentorprogram díja:   96.000 Ft/12 alkalom
2. A 12 hónapos mentorprogram díja: 144.000 Ft/24 alkalom

Kérjük, ha szeretnél jelentkezni a programba, akkor azt jelezd felénk, az időszaknak és sűrűségnek megfelelő díjról elküldjük a számlát. A jelentkezésed a díj átutalása után válik elfogadottá.
Részletfizetésre egyéni megbeszélés alapján van lehetőség!

Ha kérdésed van keress minket bátran a 06-30-4515002 vagy a 06-30-8332245 telefonszámon!
Szeretettel várunk!

Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
Sebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó, oktató

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 13-tól május 21-ig

A 20. hét Holdállásai

2024.05.11 | Dudás Mária
Gyermek lélek

Gyermekkori önbizalomhiány – Hogyan segíthetsz?

Sok gyerek küzd az önbizalomhiánnyal, szorongással a mindennapokban. Nehezebben koncentrálnak, nem tudják megmutatni azt a zsenialitást ami bennük van. Szülőként sokszor érezhetjük a tehetetlenséget, amikor már sok mindent kipróbáltunk, de még mindig nem találtuk meg a megoldást.

2024.05.07 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 6-tól május 13-ig

A 19. hét Holdállásai

2024.05.07 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom