Újhold varázslat -November

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. November 12.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, asztrológia, újhold, belső béke, november, skorpió

A november 13-i Újhold 10 óra 27 perckor tetőzik a Skorpió jegyében és igyekszik befelé figyelésre ösztönözni minket, hogy kicsit mélyebbre ássunk magunkban, gondolatainkban. Ugyanakkor érdemes minél több időt szánni arra, hogy feltegyük magunknak a kérdést: Mire van szükségem?

Lehet, hogy most nem tudjuk mindazt megadni magunknak, amire szükségünk van, de valami aprósággal mindig kedveskedni tudunk magunknak. Sokszor egy kis plusz pihenés, több egyedüllét, befelé figyelés is növekvő boldogságot szerezhet nekünk.
Az Újhold részleteit elolvashatjátok itt!

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka. A teremtő energiákat pedig erősíthetjük varázslattal.

A varázslathoz szükségetek lesz:

- Egy nyugodt helyre a padlón, szőnyegen, ahol le lehet feküdni (párnákkal/takaróval díszítve)
- Auratisztításhoz füstölő/gyertya
- 3 mécses
- Egy választott ásvány marokkő vagy karkötő
- Az energiákat erősíthetitek holdkővel és fehér kövekkel.
A varázslat elvégzéséhez kifejezetten alkalmas időpont a 18 óra 19 perc, ekkor a Hold és a Neptunusz varázslatos spirituális energiát biztosít számunkra.

Alakítsatok ki egy kényelmes helyet a padlón és ha mindent előkészítettetek, akkor gyújtsátok meg a mécseseket. Legyen a közelben a választott kristály, az auratisztító eszköz és a víz.

Üljetek le és kezdjétek el tisztítani az aurátokat. Az egész testetek előtt mozgassátok a füstölőt vagy a gyertyát, a lábatoktól a fejetek búbjáig és tágítsátok ki a tisztítást az ülőhelyetek körülre is. Lélegezzetek egyenletesen, mélyen miközben ezt mondjátok:
„Megnyugszik, rendeződik az idegrendszerem, eggyé válok a csenddel, azok az energiák, amelyek már nem támogatják a legmagasabb jóllétemet, elhagyják auramezőmet. Elengedem mindazt, ami megakadályoz abban, hogy legigazibb és legteljesebb én legyek. Elengedem mindazt, ami lehangol lelkileg és akadályozza a növekedésemet. Az Újhold támogatásával új útra lépek. Az aurám megtisztult. Megtisztult az aurám. Az aurám fényt áraszt.”

Most feküdjetek le, és helyezzétek el az ásványt a testeteken oda, ahova érzitek.
Várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek. Ne tegyetek mást, csak befelé figyeljetek. Ezután képzeljétek el, ahogy megváltok mindentől, ami elválaszt titeket belső mesteretektől, ami még akadályoz titeket abban, hogy segítségetekre lehessen. Lélegezzetek mélyen, minden kifújásnál engedjétek el az akadályokat és minden belégzésnél szívjátok magatokba az Univerzum erejét. Egyre közelebb kerülve önmagatokhoz, érezzétek hogy megváltok régi életetektől és elkezdtek egy teljesen új, elfogadó, egységben lévő és boldog világban élni, ahol belső mesteretekkel együtt csodákat teremtetek.
Miközben lassan és mélyen lélegeztek egyre erősebben kezditek érezni belső mesteretek jelenlétét. Figyeljetek befelé, hallgassátok mit akar közölni veletek. Engedjétek, hogy az egész természetessé váljon és teljes szívetekkel érezzétek, hogy a helyes megoldás érkezik sugallat formájában.
Ezután figyeljétek, hogy milyen lehetőségeket vázol fel számotokra belső mesteretek. Ne bíráljátok felül és ne kételkedjetek felmerülő gondolataitokban, ezt most a bennetek lévő bölcsesség közvetíti felétek. Gondoljatok egyenként vágyaitokra és hagyjátok, hogy belső mesteretek üzenete megérkezzen hozzátok ezekkel kapcsolatban.
Amikor végeztetek, gondolatban öleljétek át a bennetek lévő mestert, és figyeljétek milyen érzések törnek fel bennetek. Miközben ölelitek érezzétek, hogy eggyé váltok a belőle áradó szeretettel és bölcsességgel. Köszönjétek meg neki, hogy mindig segítségetekre van, és biztosítsátok róla, hogy ezentúl rendszeresen kikéritek a véleményét.
Lélegezzetek továbbra is mélyen, élvezzétek ezt a csodás pillanatot, amikor újra megtaláltátok a kapcsolatot belső mesteretekkel. Engedjétek, hogy ez az érzés, energia kiáradjon belőletek minden irányba, és körbeölelje a Földet, találkozva és eggyé válva mások szeretetenergiájával.

Miután befejeztétek a meditációt, üljetek fel, és a két tenyeretekben tartott ásványt emeljétek a szívcsakrátok elé. Mondjátok ki hangosan:
„A Skorpió Újhold alatt tisztelem a halál és az újjászületés ciklusait. Hagyom, hogy jöjjön, aminek kell, és engedem, aminek mennie kell. Nem szorongok a félelemtől, nem engedem, hogy akadályozza szívem vágyát, elfogadom, és áthaladok azérzésen, ami van. Az elfogadás és a szerencse vezessen engem, és bármilyen nehézséggel keljen szembenéznem, megoldjam azt.”

Ezután gondolj a vágyadra és kis rést nyitva tenyeredben jó erősen fújd bele az ásványodba. Végül emeld újra a szívcsakrád elé és mond ki hangosan: Szeretlek!
Teliholdig tartsd az ásványodat az ágyad mellett, hogy álmodban töltekezz vágyaddal.
Ne feledd, a benned lévő mester mindig kéznél van, és megérzések, gondolatok formájában igyekszik üzenni neked. Csakis rajtad áll, hogy meghallod e azt!


Csodákat teremtő napokat kívánok!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Félelemek, lelki sérülések vagy korlátozó minták irányítanak? Mi segítünk a megoldásban!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

December jelentős napjai

Izgalmas, talán könnyebben megélhető hónap lesz, de azért lesznek erőpróbák, amik tudatos odafigyelést igényelnek.

2023.11.29 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

2023. decemberi horoszkóp

2023.11.29 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom