November 13. Skorpió Újhold – Nagy átalakulások, újrakezdés, megújulás

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. November 12.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: asztrológia, újhold, belső béke, november, skorpió

Az Újhold november 13-án 10 óra 27 perckor tetőzik a Skorpió jegyében. Számíthatunk feszültségre, mély érzelmi megélésekre, elengedési feladatokra, hogy ezzel helyet csináljunk valami jobbnak, működőképesnek.

Mivel a Mars jelentős szerepet kap ebben az Újholdban, ezért céljaink elérése érdekében szükség lesz tettekre, kemény munkára. Az Újhold szembenáll az Uránusszal, ami nem kicsit teszi izgalmassá, de akár megterhelővé is ezt az Újholdat. Szükségünk lesz tudatosságra, türelemre, önfegyelemre, hogy ne tegyünk meggondolatlan lépéseket, vagy ne érjen sérülés bennünket.
Egy kis segítséget nyújt a megoldáshoz, hogy a Merkúr és a Vénusz segítő fényszögben lesz egymással, de a feszültség keltő hatásokhoz ez kevéskének bizonyulhat. Viszont, ha gondolatainkat igyekszünk pozitív, optimista irányban tartani, az kifejezetten segítheti harmóniánk helyrebillentését.
További részletek a videóban!

Újhold napjának teremtő erejét erősíthetitek varázslattal, amire legjobb időont 18 óra 19 perc. A varázslat részleteit elolvashatjátok itt!

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

December jelentős napjai

Izgalmas, talán könnyebben megélhető hónap lesz, de azért lesznek erőpróbák, amik tudatos odafigyelést igényelnek.

2023.11.29 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

2023. decemberi horoszkóp

2023.11.29 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom