November 13. Skorpió Újhold – Nagy átalakulások, újrakezdés, megújulás

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. November 12.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: asztrológia, újhold, belső béke, november, skorpió

Az Újhold november 13-án 10 óra 27 perckor tetőzik a Skorpió jegyében. Számíthatunk feszültségre, mély érzelmi megélésekre, elengedési feladatokra, hogy ezzel helyet csináljunk valami jobbnak, működőképesnek.

Mivel a Mars jelentős szerepet kap ebben az Újholdban, ezért céljaink elérése érdekében szükség lesz tettekre, kemény munkára. Az Újhold szembenáll az Uránusszal, ami nem kicsit teszi izgalmassá, de akár megterhelővé is ezt az Újholdat. Szükségünk lesz tudatosságra, türelemre, önfegyelemre, hogy ne tegyünk meggondolatlan lépéseket, vagy ne érjen sérülés bennünket.
Egy kis segítséget nyújt a megoldáshoz, hogy a Merkúr és a Vénusz segítő fényszögben lesz egymással, de a feszültség keltő hatásokhoz ez kevéskének bizonyulhat. Viszont, ha gondolatainkat igyekszünk pozitív, optimista irányban tartani, az kifejezetten segítheti harmóniánk helyrebillentését.
További részletek a videóban!

Újhold napjának teremtő erejét erősíthetitek varázslattal, amire legjobb időont 18 óra 19 perc. A varázslat részleteit elolvashatjátok itt!

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom