Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2024. Július 05.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újholdvarázslat, asztrológia, belső béke, Rák

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

Az Újhold 2024. július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik a Rák jegyében, csodálatos rezgésszint emelő energiákat hozva számunkra.
Egy pozitív új kezdet kapuja nyílik meg, ami emlékeztet bennünket arra, hogy soha nem késő újrakezdeni, meglátva a kapott lehetőségeket és áldásokat. Az Újhold részleteit elolvashatjátok az erről szóló írásomban.

Mivel a mostani Újhold a Rák jegyében köszönt ránk, ami szimbolikusan a vízzel analóg, ezért elkészítjük azt a varázsvizet belső gyermekünk számára, amitől boldog, bátor és erős lesz. A varázsvizet minden nap megihatjátok, hogy folyamatosan töltsétek fel lelketeket erővel és szeretettel. Az esti varázslatra kifejezetten ideális időpont a 18 óra 26 perc, amikor az egyesített Univerzális szeretetenergia támogatását is élvezhetjük.

Készítsétek el vágyüvegeteket!

Készítsetek elő egy üveget, vagy egy poharat, amit a következő időszakban használni szeretnétek. Gondoljatok vissza gyermekkorotokra, gyermeki önmagatokra, és hagyjátok az emlékeket előtörni. Emlékezzetek minél több olyan dologra, ami boldogságot szezett számotokra. Olyan helyzetekre, amiben erősnek, bátornak éreztétek magatokat, és kiálltatok saját elképzeléseitek mellett. Ezután gondoljatok felnőttként megélt sikerekre és boldog pillanatokra. Ezzel a módszerrel, újra feltöltitek magatokat gyermeki lényetek nyitottságával, boldogságával, szeretetével és hálájával, ami aztán segít befogadni a varázsvíz energiáját. A Szeretet és Hála energiája a legmagasabb rezgésszintű energia, így az önszeretet és magatok irányába érzett hála a legnagyobb átalakító erővel bír.
Ezután írjátok rá a varázsszavakat az üvegetekre. Bármit írhattok rá, ami segíti belső erőtöket, de a szeretet és hála mindenképpen legyen rajta. Emellett írhatjátok, hogy „biztonságban vagyok”, „bármire képes vagyok”, „értékes és szerethető vagyok

Készítsétek el személyes varázsvizeteket!
Töltsétek fel a varázsüveget vízzel. A varázslat hatását ásványokkal is erősíthetitek, ha a vízbe vagy a pohár mellé holdkövet, ametisztet és aventurint helyeztek.

Kezdjétek el megtisztítani aurátok, közben mondjátok ezt:
„A fejemtől tetejétől kezdve a lábujjaimig tisztulok. Megtisztítom magam minden alacsony rezgésszámú energiától, amely már nem szolgál engem. Elengedem a fájdalmas emlékeket, a múlt sérelmeit, megbocsátok. Átadom magam az elfogadásnak. Bízom a bennem áramló Isteniben. A fejemtől a lábujjaimig megtisztulok. Az aurám tiszta és fényes. A lelkemben csak a szeretet van. Békében vagyok. Az elmém tiszta és a szívem nyitott."

Majd folytassuk a tér megtisztításával, közben mondjátok:
„Fénnyel és szeretetteljes energiával tisztítom és töltöm fel ezt a teret. Ez egy biztonságos, védett tér, ahol harmonikus energiák áramlanak. Ez a tér a fény és a szeretet helye. A terem megtisztult."

Csendesedjetek el, hagyjátok, hogy elmétek is elcsendesedjen és figyeljetek csak magatokra. Figyeljétek a lélegzéseteket, ahogy minden lélegzetvételnél ki és beáramlik a levegő tüdőtökbe. És minden egyes lélegzetvételnél lássátok, ahogy a fényt és a szeretetet veszitek magatokhoz. A szeretet fénye szétárad testetekben és feltölti minden sejteteket.
Gondoljatok gyermekkori önmagatokra, arra a csodás kis lényre, aki hatalmas erő birtokában született meg, és aki még hitt a csodákban, tudott feltétel nélkül szeretni, és nem félt semmitől, mert biztonságban érezte magát. Nem aggódott a holnapon csak élt a jelenben és élvezte annak minden percét. Arra, aki bátran hangot adott érzéseinek, nemtetszésének, és kikövetelte magának az odafigyelést. Nyíljatok meg szívetek minden szeretetével gyermeki önmagatok felé, gondolatban öleljétek át, és ha úgy érzitek valami hiányzott az életéből, akkor azt adjátok meg neki most ti! Adjátok meg neki a hiányzó szeretetet, az elfogadást, a hálát amiért megszületett, és a védelmet. Gondoljatok mindeközben arra, hogyan ölelnétek át saját gyermeketeket, hogy megvédjétek minden rossztól? Úgy öleljétek most át saját belső gyermeketeket. Lássátok, ahogy ebben a szeretetteljes állapotban, a belőletek kiáradó fényes szeretet feltölti a varázsüvegeteket, ami megtartja magában ezt a csodálatos érzést, hogy segítsen benneteket teremtő munkátokban.

Ha már úgy érzitek kellően átjárt benneteket a szeretet és a hála érzése, akkor fogjátok a kezetekbe az üveget vagy a poharat és mondjátok ezt háromszor:

„Az Újhold energiái alatt megnyílok az új kezdet irányába. Új ajtók megnyílását kérem! Kérem, mutassátok meg a lehetőségeket, a bennem lévő tudás és a hála alapján. Kérem, hogy a szeretet szemüvegén keresztül lássam a dolgokat. Kérem a támogatást, a vezetést és a növekedést. Bízom lelkem erejében és a lehetőségeimben. Egységben vagyok. A kívánságaim máris életre keltek. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm."

Ezután igyátok meg a varázsvizet. Élvezzétek, ahogy eggyé váltok a víz varázslatos energiájával, a testetekben szétáradó folyadék eljut gyermeki önmagatokhoz, a szeretet és a víz erejével aktiválja a bennetek lévő teremtő erőt.
Ezután üljetek csukott szemmel egy kicsit még és élvezzétek a pillanat varázsát és boldogságát.
A következő napokon is igyatok minden nap a varázsüvegből, és amikor újra töltitek, adjatok hálát a vízért és kérjetek rá áldást.

Ne feledjétek, bár felnőttként élitek már mindennapjaitokat, de a bennetek élő gyermek változatlanul igényli a boldog pillanatokat, a csodákat, az odafigyelést. Adjátok meg számára ezt, hogy az ő ereje által felnőtt önmagatokban is megerősödjön ez a gyermeki, megingathatatlan hit és bizalom az élet szépségében.

Boldogságot hozó varázslatos estét kívánok Mindenkinek!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Tegyük boldoggá együtt belső gyermekedet!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom