Női elvonulás

Részvételi díj: 95 000 Ft

Oktató: Dudás Mária
Őszi elvonulás: 2023. szeptember 21-től szeptember 24-ig

Őszi elvonulásunk szeptemberben lesz, amelyre szeretettel várunk mindenkit, aki úgy döntött a kezébe veszi sorsának irányítását, és kihasználva a Mars évének és a tábort nővő Hold teremtő energiáját, a boldogságot választja!

Várunk, ha Te szeretnéd irányítani és uralni az életedet és megtalálni belső erőforrásodat ehhez!
Várunk, ha szeretnél megszabadulni az önkorlátozásoktól,  ha szeretnéd gyógyítani sérült belső gyermekedet, és szeretnéd felerősíteni magadban a női teremtő energiákat megszabadítva azt minden korlátozó meggyőződéstől.
És várunk, ha csak egyszerűen megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába!
És mindezt egy varázslatos helyen, egy varázslatos elvonuláson szeretnéd megtenni?
Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Velünk rátalálsz lelki erőforrásaidra, együttes energiánkkal segítjük a belső gyermekünk gyógyulását, ezzel erősítjük belső hitünket, boldogságérzetünket, ami felszabadító hatású lesz.Ezzel elérjük, hogy még teljesebb, egészségesebb és boldogabb életet élhessünk.

Az elvonulás ideje alatt növő Hold lesz, ami energiájával segít abban, hogy a spirituális lehetőségeket megragadva felszabadító, boldogságot teremtő változásokat indítsunk. Együttes energiánkkal kiléphetünk a korlátozó helyzetekből és tervet készíthetünk az elkövetkező időszak feladatairól.
Mindezt most magadért teszed, a magad céljai, vágyai érdekében.
Ezáltal megerősödve, egy új biztonságot teremthetsz magadnak, amiben már saját erődre támaszkodva irányíthatod sorsodat. Igazán különleges energiák támogatnak ebben a négy napban bennünket, hogy újjászületve térjünk vissza a mindennapokba. A közös esti meditáció alatt egyesített energiánk varázslatos eredményt hoznak.

Hogy mitől varázslatos az elvonulásunk?
– Mert minden nőben ott a Varázslónő bölcsessége, amiről időnként elfeledkezünk. A varázslat benned van, mi csak segítünk ezt felszínre hozni.
– Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok a saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba. A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan lelki szinten megbúvó blokkokat is megszüntessük. Ugyanakkor most arra is lehetőség nyílik, hogy régi családi mintákra is rálátásotok nyíljon, így belső gyermeketek is felszabadulhat a boldogtalanságot okozó emlékektől.

Itt a helyed!
– ha úgy érzed nem tudod eléggé szeretni magadat ahhoz, hogy te legyél a fontos életedben,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing.

Milyen programok lesznek a tábor ideje alatt?
– Fő cél hogy lelked megszabaduljon minden tehertől, ami akadályoz abban, hogy önmagad légy és élvezd az életet. Ehhez kapcsolódnak beszélgetéseink és a lelki megtisztulást segítő módszereink.
– A négy nap a varázslatoké lesz, egyfelől a Théta Healing segítségével tisztulunk, másfelől aki kedvet érez használhat ingát, majd péntek este egy csodálatos meditáción töltekezünk, és teremtünk.
– Hogy ne csak lelkünket eddzük, testünk érdekében a tábor idején Kata Pilates órát tart. Természetesen, ha nincs kedved részt venni rajta, akkor választhatod a pihenést. Mivel egy csodás helyen leszünk, kirándulást, sétákat is tervezünk, természetesen az idő függvényében.
– Elvonulásunk alatt az asztrológia módszere is velünk lesz, így az Univerzum fénye nem csak beragyogja elvonulásunkat, hanem személyes segítőnkké is válik a csillagok közvetítése által. A különlegességet most az adja, hogy személyreszabottan nézzük meg, hogy tudjuk belső erőforrásainkkal egyensúlyba hozni csakráinkat és folyamatosan tölteni azokat.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

főlép2Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő, életvezetési tanácsadó
Marcsi élete során nagyon sok mindent kipróbált, de a legnagyobb tanítói, 3 gyermeke és a környezetében élők voltak. Tapasztalatok segítségével alakította ki mindazt a módszert, ami segít abban, hogy a belső bölcsességünkre támaszkodva másként tekintsünk a világra és önismeretünk révén a legjobbat hozzuk ki magunkból és életünkből. Ehhez használja segítségként a Symbolon kártyát is, ami egyfajta állandóan kéznél lévő saját terapeuta.
Bővebben itt!

 

Kata
Bodor Kata pilates oktató, Théta Healing tanácsadó
Kata közel egy évtizede oktat pilatest. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. A pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel.
Bővebben itt!


 

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás négy nappal egy varázslatos helyen, ami megváltoztathatja további életedet!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

275227477_1640002453004978_6464115877661487909_n
Helyszín: Vértestolna, Kert utca 17.
Az elvonulás időpontja: 2023. szeptember 21-24-ig
Tábornyitás: szeptember 21-én 14 órakor
Tábor elhagyása: szeptember 24-én 11 órakor
Jelentkezési határidő: 2023. július 30.

A tábor részvételi díja: 95.000 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 35.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg. Lemondás esetén, a befizetett előleget a tábor kezdete előtt egy hónappal tudjuk csak visszaadni.


JógateremMit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 3 éjszaka szállást
– napi háromszori (csütörtök vacsorától, vasárnap reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt nem vega étkezés lesz, de ha ilyen igényed lenne, kérjük jelezd és megoldjuk! A meleg ebédet mi biztosítjuk majd számotokra.
– a foglalkozásokat, kirándulást, pilatest, NMPT-t
Részletes program itt!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.
Online jelentkezés itt!

Szeretettel várunk:
Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
Bodor Kata Pilates oktató, NMPT instruktor, Théta Healing tanácsadó

Jelentkezés az eseményre

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

December jelentős napjai

Izgalmas, talán könnyebben megélhető hónap lesz, de azért lesznek erőpróbák, amik tudatos odafigyelést igényelnek.

2023.11.29 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

2023. decemberi horoszkóp

2023.11.29 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom