Őszi Női elvonulás

Részvételi díj: 99 000 Ft

Oktató: Dudás Mária
Őszi elvonulás: 2024. szeptember 20-tól szeptember 23-ig

Szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi valami visszafogja életében, nem találja belőle a kiutat, vagy egyszerűen nem érzi magát boldognak, sikeresnek, de nem tudja mi az oka ennek.

Az elvonulás ideje alatt lesz az őszi Napéjegyenlőség, ami egy új időszak kezdete, így mondanom sem kell, hogy az Univerzum igen nagy energiákkal támogat bennünket a változásokban, életünk jobbá tételében.
Várunk tehát, ha szeretnéd megtalálni belső erőforrásaidat, ha szeretnél visszatalálni saját női teremtő erődhöz, belső egyensúlyodhoz és boldogságodhoz.
Várunk, ha szeretnél megszabadulni az önkorlátozásoktól, elakadásoktól, ha célod egy boldog belső gyermek, és egy erős, teremtő nő megtalálása.
És várunk, ha csak egyszerűen megerősítésre, erőgyűjtésre, pihenésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába!

Mindezt egy varázslatos helyen, egy varázslatos elvonuláson szeretnéd megtenni?
Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben!

Milyen programok lesznek a tábor ideje alatt?
– Fő cél, hogy belső gyermeked megszabaduljon minden tehertől, ami akadályoz abban, hogy önmagad légy és élvezd az életet. Ehhez kapcsolódnak beszélgetéseink és a lelki megtisztulást segítő módszereink.
– Előhívjuk belső bölcsességünket, azt a női erőt, ami segít a terhek lerakásában, a változások elindításában, az egyik este az elengedésben, a másik este pedig a Napéjegyenlőség szertartásában.
– Hogy ne csak lelkünket eddzük, testünk érdekében az elvonulás idején Kata Pilates órát tart. Természetesen, ha nincs kedved részt venni rajta, akkor választhatod a pihenést. Mivel egy csodás helyen leszünk, kirándulást, sétákat is tervezünk, természetesen az idő függvényében.
- Elvonulásunk újdonsága lesz, hogy most a belső harmóniánk mellett jobban foglalkozunk a külső harmóniákkal is. Katával csoportos stílusprofil teszt és stílus konzultáció lesz az egyik programunk. Így az elvonulás végén kívül-belül megújulva térhetsz vissza a mindennapokba.
– Természetesen az asztrológia módszerén keresztül személyre szóló segítség garantáltan biztosítva lesz.

Részletes program itt!
 

Hogy mitől varázslatos az elvonulásunk?
– Mert minden nőben ott a Varázslónő bölcsessége, amiről időnként elfeledkezünk. A benned lévő vénuszi oldal adja meg teremtő erődet, így a varázslat benned van, mi csak segítünk ezt felszínre hozni.
– Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik a közös szeretet energia által, amit megtapasztalhatsz együttlétünk alkalmával. Ez segít abban, hogy a sérült belső gyermek biztonságban érezze magát és megmutassa mire van szüksége. A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt támogatni fog abban, hogy a tudattalan lelki szinten megbúvó blokkokat is megszüntessük.
- És ami a legfontosabb! Nem szenvedni megyünk az elvonulásra, hanem azért, hogy fejlődjünk, és mindezt vidáman és önfeledten tegyük meg. Természetesen lesznek komoly pillanatok, de emellett törekszünk arra, hogy játékokkal, sétákkal színesítsük a programot.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

főlép2Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő, életvezetési tanácsadó, mentor
Bővebben itt!

Kata
Bodor Kata pilates oktató, stílustanácsadó, Théta Healing tanácsadó
Bővebben itt!

 

 

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás négy nappal egy varázslatos helyen, ami megváltoztathatja további életedet!

Helyszín: Lélek-Tér Siófok Töreki
Az elvonulás időpontja: 2024. szeptember 20-23-ig
Tábornyitás: szeptember 20-án 14 órakor
Tábor elhagyása: szeptember 23-án 11 órakor
Jelentkezési határidő: 2024. július 15.

Részletes program itt!

A tábor részvételi díja: 99.000 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

Az árváltozás jogát fenntartjuk! A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 35.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg. Mivel a helyek korlátozottak, így kérünk minél hamarabb jelezd szándékodat! Lemondás esetén, a befizetett előleget a tábor kezdete előtt egy hónappal tudjuk csak visszaadni.


Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 3 éjszaka szállást
– napi háromszori (péntek vacsorától, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt nem vega étkezés lesz, de ha ilyen igényed lenne, kérjük jelezd és megoldjuk! A meleg ebédet mi biztosítjuk majd számotokra.
– a foglalkozásokat, kirándulást, csoportos stílusprofil tesztet, pilatest, NMPT-t
Részletes program itt!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.
Online jelentkezés itt!

Szeretettel várunk:
Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
Bodor Kata Pilates oktató, stílustanácsadó, NMPT instruktor, Théta Healing tanácsadó

Jelentkezés az eseményre

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 13-tól május 21-ig

A 20. hét Holdállásai

2024.05.11 | Dudás Mária
Gyermek lélek

Gyermekkori önbizalomhiány – Hogyan segíthetsz?

Sok gyerek küzd az önbizalomhiánnyal, szorongással a mindennapokban. Nehezebben koncentrálnak, nem tudják megmutatni azt a zsenialitást ami bennük van. Szülőként sokszor érezhetjük a tehetetlenséget, amikor már sok mindent kipróbáltunk, de még mindig nem találtuk meg a megoldást.

2024.05.07 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 6-tól május 13-ig

A 19. hét Holdállásai

2024.05.07 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom