2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2024. Július 05.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: asztrológia, újhold, belső béke, július, Rák

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

Ez a magas rezgésszintű energia egy különleges segítség, hogy kapcsolódjunk az Univerzális forráshoz és szeretethez. A körülöttünk áramló pozitív energia arra ösztönöz bennünket, hogy keressünk minél több örömöt a mindennapjainkban és erősítsük magunkban az optimizmust, a szeretetet és legyünk hálásak mindenért. Az Újholdnak köszönhetően egyedi ötletekre, megújulási lehetőségre találhatunk megérzéseink által. Ehhez segítség, ha új motivációt, új utakat keresünk vagy változtatunk nézőpontunkon, gondolatainkon.

Kép: Pinterest

A Rák Újhold a figyelmünket a saját gyökereink, a családi kapcsolatok, minták, gyermekkori tapasztalatok és általában a múltbéli emlékek felé irányíthatják. A Hold szeret a Rák jegyében lenni, mondhatni otthon van ebben az energiában, hiszen a jegy uralkodó bolygója. Ennek köszönhetően könnyebben látunk rá saját érzelmeinkre, elakadásaink okára, vagy mindazon érzelmi függőségre, illúziókra, amik akadályoznak bennünket életünkben.
Amikor a Hold ebben a jegyben jár, úgy érezhetjük, hogy könnyebb kapcsolódnunk, és jobban összhangban vagyunk érzelmeinkkel és női oldalunkkal, és könnyebben megérthetjük, mitől érezzük magunkat biztonságban, szeretve.

A Rák Újhold mindig olyan időszak, amikor a szeretet energiája erősödik bennünk, ezáltal együttérzőbbek, szeretettelibbek és megbocsátóak lehetünk. Könnyebben megértjük és elfogadjuk a megélt helyzeteket és megérthetjük saját érzéseinket is.
Arra azonban figyeljünk, hogy együttérzésünk ne vigyen bele minket megmentő szerepbe, ne vállaljuk át mások felelősségét és problémáinak megoldását. Fontos, hogy tudatosítsuk mi a mi felelősségünk és hol vannak a határaink.

Ahogy érzékenységünk növekszik, úgy egyre jobban halljuk meg szívünk szavát is. Könnyebben tudjuk megérteni érzéseink és testünk üzeneteit is, így annak megfelelően tudunk cselekedni és változásokat elindítani. Az érzéseink az iránytűnk, de azt tartsuk szem előtt, hogy időnként a múltbéli események és a hozzá kapcsolódó félelmek, szorongások tévútra vihetnek bennünket. Ha ilyen nem kellemes érzésekkel találkoztok, akkor fordítsatok energiát rá, hogy megfejtsétek, mi dolgozik bennetek. A júliusi Újhold energiája minden támogatást megad a továbblépéshez és a belső munkához. A cél most az érzelmi biztonság, egység elérése, mert ezáltal léphettek be az új kezdet kapuján.

Kép: Pinterest

A Vénusz, a szeretet, a harmónia és a kapcsolatok bolygója is aktív ebben az Újholdban, így saját energiájával beszáll a szeretet energiájának növelésébe.
Nagyszerű alkalom a szándékok megfogalmazására, a célok kitűzésére, és arra, hogy elgondolkozzunk azon, hogyan szeretnénk életünket alakítani, mit szeretnénk a szeretet energiájával bevonzani? Majd azt is gondoljátok át, mi az a lépés/döntés amit máris meg tudtok tenni a cél érdekében? Ha átgondoltátok, akkor tudassátok döntéseteket az Univerzummal, hogy megkapjátok hozzá a támogatást.

Összességében tehát a júliusi Újhold csodálatos energiákat egyesítve nagyszerű fejlődési lehetőségeket nyit meg számunkra. Mindezt kihasználhatjuk saját fejlődésünk érdekében, de utazásban, kreatív alkotásban, új anyagi és munkalehetőségek megtalálásában is. De kezdjétek a teremtő időszakot az Újhold varázslattal, készítsétek el saját varázsvizeteket.


Boldogságot hozó varázslatos estét kívánok Mindenkinek!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Tegyük boldoggá együtt belső gyermekedet!

 

 

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom