November 23. Nyilas Újhold – Szerencsés fordulatok

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. November 21.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, újhold, Dudás Mária, Nyilas, szerencse

November 23-án 23 óra 57 perckor lesz Újhold a Nyilas jegyében. Már megszokhattuk az elmúlt időszakban, hogy nem átlagosak az energiák, így a kiemelkedő égi jelenségek sem átlagosan mutatkoznak meg. Így ez most is igaz, különleges teremtő időszak kezdődik, igen nagy lehetőséget, növekedést és előrelépést hozó időszak köszönthet ránk.

A novemberi Újhold egyesíti energiáját a Vénusszal és a Merkúrral, így a Nyilas energiája mondhatni sokszorosan működik a teremtésben. Mindehhez csatlakozik a Nyilas jegy uralkodó bolygója, a Jupiter, ami ezen a napon felhagy látszólagos hátrálásával és elindul előre. Youtube csatornánkon meghallgathatod az Újhold részleteit!

Egy kicsit visszafoghatja ezt az eufórikus helyzetet, hogy a Jupiter még a Halak jegyében jár.
Így támogatását korlátozottan érezheted, vagy akár kellemetlenkedhet is, ha illúziókat kergetsz, vagy terveiddel kapcsolatosan hiányzik a konkrétum. A Nyilas jegye változó jegy, ami rugalmasabb hozzáállást ad, viszont túlzó lehet, elszakadhat a racionalitástól, és a tervezés, kitartás hiányában hamar lelohadhat a lelkesedés. Egyfelől tűzz ki célokat, de legyen hozzá egy megvalósítási terv, amit részletesen kidolgoztál. Legyen olyan ez, mint egy menetrend, ami végig vezet a célba érésig lépésről lépésre.

Amennyiben problémákat akarsz megoldani, úgy azt is jó alaposan meg kell vizsgálni, hogy objektíven láss, ne nagyítsd azt fel a félelmeiddel. Sajnos elég sok olyan információ árad a médiából, ami a félelmeket gerjeszti, ezektől akkor tudsz elhatárolódni, ha a jelenre koncentrálsz és a jelenben vizsgálod meg, hogy van e problémád és az mekkora valójában. Amennyiben problémával találkozol, akkor ne szörnyülködj, félj, hanem vizsgáld meg hogyan tudsz megoldást találni adott helyzetre.  

Nagy célok foglamazódhatnak meg benned, de a megvalósításhoz új ötletek, új hozzáállás szükséges és tudatosan figyelni kell a gondolatokra, érzésekre.
A Merkúr és a Vénusz optimista és tüzes energiája akkor tud a teremtés mellé állni, ha „vakon” hiszünk abban, amit szeretnénk. Ez a jó fajta vak hit, ami kizárja a kételkedést, a félelmet, a pesszimizmust és hálás mindenért a jelenben. Egyesülve az Újholddal, jövőbe tekintő energiákat hordoz, ami által tudatosíthatod magadban, hogy olyan belső erőt képviselsz, ami egyfajta belső hatalom, egy olyan hatalom, ami biztosítja, hogy urald az életedet. Minél tudatosabbá válsz, minél több tapasztalatot szerzel az életedben megjelenő helyzetekből, annál inkább érezheted a haladást, a növekedést.
Amennyiben úgy érzed nem haladsz, elkerülnek a lehetőségek, akkor az utalás arra, hogy még dolgoznak benned blokkok, amire nincs rálátásod. Kezdj most kutatásba, szállj alá lelked legmélyébe és találd meg ezeket az akadályozó mintákat, meggyőződéseket. A pozitív gondolatok lesznek a segítőid abban, hogy átírd ezeket, pozitív meggyőződésbe fordítsd.

Az Újhold érdekessége, hogy a születési pillanatának Aszcendense a Szűz jegyében az MC-je (cél) pedig az Ikrekben áll.
Mindkét jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ami jelentős szerepet tölt be az Újhold energiájában. Ezért aztán jó ha figyelsz a gondolataidra és a kommunikációdra. Ne panaszkodj, mert azzal gyengíted a belső erődet. Ne a hiányra fókuszálj, mert azzal azt növeled. Ne kritizálj másokat, mert az csak egy látszat önbizalom erősítés. Inkább keresd magadban az értéket és erősítsd önbizalmadat!
Arra gondolj, amit szeretnél és „öntözd” jó érzésekkel. A jó dolgokról beszélj, a sikerélményekről és a boldog élményekről. Ezzel erősíted magadban a jó érzéseket és a boldogságot.

Természetesen a teremtésünkben szükség lesz a türelemre, átgondoltságra, tervezésre és pozitív hozzáállásra. Ez segít abban, hogy ne szálljunk el, és megmaradjunk a valós elképzeléseknél.

Végül még egy feladat ahhoz, hogy a legtöbbet tudjunk kihozni a novemberi Újholdból. A Nyilas jegyében álló Hold egyfelől optimizmussal, lelkesedéssel tölt fel bennünket, másfelől viszont segít abban is, hogy megoldásra váró családi mintákat, kapcsolatokat, blokkokat meglássunk és megoldjunk. Ha nagyon elakadva érzed magad, akkor kezd ezzel a teremtést, szabadítsd fel lelkedet, teremtsd meg magad számára a lelki egyensúlyt, és találd meg a belső erődet! És ne feledkezz meg az Újhold varázslatról, készítsd el vágylistádat vagy vágytábládat! A varázslathoz találsz majd videót a facebook oldalunkon!

Csodás, megújulást hozó Újholdat kívánok mindenkinek!


Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Szabadulj meg a félelmektől!

 

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Asztrológia

Szeptember 23. Őszi Nap-éj egyenlőség – Lencsemágia az anyagi bőségért, biztonságért, új kezdetekért

2023-ban szeptember 23-án 8 óra 50 perckor lesz az őszi Napéjegyenlőség!

2023.09.18 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások szeptember 18-tól szeptember 25-ig

A 38. hét Holdállásai

2023.09.15 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Szeptember 15. Szűz Újhold – Felkészülés a változásra

A szeptemberi Újhold a Szűz jegyében szeptember 15 -én 3 óra 39 perckor tetőzik. A Szűz erőssége az önelemzés, éleslátás és az aprólékos tervezés, rendrakás. Ez most segít abban, hogy a változásokról, vágyainkról, új ötleteink megvalósításáról, az izgalmas lehetőségek kihasználásáról ne csak álmodozzunk, hanem konkrét tervet készítsünk.

2023.09.12 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom