Újholdvarázslat - Varázslatos újrakezdés

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. November 20.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újholdvarázslat, újhold, Dudás Mária, Nyilas

A novemberi Újhold optimista, lelkes és tüzes energiákkal köszönt ránk, a Nyilas jegyében. Újhold napján százszoros energiák segítenek bennünket, hogy szerencsés fordulatot vegyen életünk. Ehhez nem kell más, mint magunkba vetett hitünk, és tettre készségünk az újrakezdéshez. Használd ki ezt a kedvező lehetőséget, és teremtsd meg a mindennapi csodát magadnak!

Mivel november 23-án 23 óra 57 perckor lesz Újhold, így a varázslatra a november 24-e reggel alkalmasabb, de választhatod a délutánt is, mert 14 óra és 16 óra között a Hold a Vénusszal és a Merkúrral egyesíti energiáját, megnyitva ezzel minden kaput vágyaid beteljesüléséhez. A varázslathoz szükséged lesz három fehér gyertyára vagy mécsesre, a vágylistára vagy a vágytáblára. A Hold hatását erősítheted ezüst ékszer viselésével és azzal, ha holdkövet és szodalit ásványt tartasz magadnál. Ugyanígy hívhatod segítségül Őrangyalodat, aki mindig melletted áll. Ehhez nem kell semmi különleges dolog, csak szeretettel kérd meg, hogy legyen segítségedre a varázslat során.

Készülj fel a varázslatra!
Írj egy a mostani feladatnak megfelelő vágylistát vagy készíts vágytáblát. Ehhez segítséget találsz az Újholdról szóló írásomban.
Új alapokra helyezheted a jövőképedet, változtathatsz életszemléleteden és meggyőződéseiden. Tehát mindazon a gondolkodási mintáinkon érdemes változtatni, ami kételkedést, félelmet kelt benned és kihátrálásra, feladásra késztet.

Fogalmazz meg jövődet hosszú távon érintő vágyakat, célokat, ami szíved szerinti és erősítsd magadban a hitet mindaddig, amíg meggyőződéssé nem válik, hogy meg tudod csinálni. Most érdemes tervet készíteni, ami tartalmazza a szükséges lépéseket, hogy összpontosítani tudd energiáidat. A vágyaidat illusztrálhatod képekkel is, így máris egy vágytáblát alkottál. Ennek előnye, hogy egy jól látható helyre téve, napi szinten nézegetheted, így szépen bedolgozza magát az új minta, cél, a tudatalattiba, egyre erősítve a vonzás működését. A betű a bal agyféltekét kapcsolja be, míg a képek a jobb agyféltekében raktározódnak el. A képek helyett választhatod a pozitív megerősítéseket (pl. Bármire képes vagyok, Értékes és önmagamért szerethető vagyok…), amiket kirakva a tábládra ugyanazt a hatást éred el, mint a képekkel.

Emellett nagyon fontosak még az érzések, nélkülük nem működik a teremtés. Az érzések olyanok a vágyaknak, mint a víz az elültetett virágnak. Nélküle kiszárad, elpusztul. Tehát mindaddig nem tudsz változásokat elindítani, amíg bármilyen rossz érzés dolgozik a vágyaiddal kapcsolatban. Vagy hiányzik a jóérzés, a hit, a lelkesedés, ami táplálná a teremtő folyamatot.

Végezd el a varázslatot!
Keress egy nyugodt helyet, gyújtsd meg a gyertyákat és csendesedj el. Legyen veled a vágylistád, vagy ülj szembe a vágytábláddal. A varázslatot elvégezheted egyedül, de a facebook oldalunkon találsz hozzá videót, amin végigvezetlek a lépéseken.

Hunyd be a szemedet és vegyél 3 mély lélegzetet.
Gondolatban lásd, ahogy a gyertyák lángja egyesül és egyre erősödő fényével megvilágítja, körbe veszi vágyaidat, majd ez a fény egyre csak tágul, míg össze nem ér az Univerzum fényes szeretetenergiájával. Ez a csodálatos, tündöklő fény egyesül vágyaiddal, szeretettel tölti fel, és már csak egy nagy tündöklő fényáradatot látsz magad előtt.
Te csak állsz és nézed ezt a csodás fényt, egyszerűen nem tudsz betelni ezzel a földöntúli szépséggel. Ahogy ott állsz és gyönyörködsz, egyre inkább kezd körvonalazódni valami, majd egyszer csak feltűnik előtted egy fényesen ragyogó kapu, ami csak arra vár, hogy belépj rajta. Ha volt is benned félelem, ez most egy pillanat alatt eltűnt belőled, mert tudod, hogy ez a szépség csodát és biztonságot tartogat számodra. Egy olyan életbe léphetsz be ezen a kapun, ahol egység működik, boldogság, biztonság, szabadság és bőség. Egy olyan életbe, ahol az emberek szeretettel és elfogadással fordulnak egymás felé, így bátran lehetsz önmagad. Nincs ítélkezés, nincs félelem, nincs pánik, mert mindenki tudja, hogy értékes és megérdemli a boldogságot és bőséget.
Nézd csak tovább a tündöklő fényességet és lásd, ahogy tovább tisztul a kép, mintha egy boldog film jelenne meg előtted. Ez a film a saját életed filmje, ami most megmutatja számodra, ahogy már felszabadultan és boldogan éled életedet. Azzal, hogy beléptél a kapun, eggyé váltál az álmoddal, és egy csodálatos életben találod magadat.
Most vegyél egy mély lélegzetet, és jó alaposan nézz körül. Mit látsz magad körül? Házakat? Erdőt? Mezőt? Tavat, folyót vagy tengert? Hegyeket vagy síkságot?
Ragyogó világosságot, tündöklő napsütést látsz vagy inkább borút, sötétséget? Vagy vizes, esetleg havas tájékot?
Milyen illatokat érzel? Virágok illatát? Vagy víz illatát? Vagy kellemetlenebb szagok csapják meg az orrodat? Használd minden érzékszervedet és fogadj be minél több élményt az áloméletedből!
Vegyél egy mély lélegzetet és sétálj tovább. Figyelj meg minden apró részletet, élvezd a pillanat varázsát és válj eggyé azzal a boldogsággal, amit az új életedben várt rád.
Végy még egy mély lélegzetet, mondj köszönetet a hit és a szeretet legyőzhetetlen energiájának.
Köszönd meg az Univerzumnak, hogy mostantól boldogan, bőségben, szeretetben és egyéniségeteket felvállalva éltek.
Végy még egy mély lélegzetet és nyisd ki a szemedet.

Az elkövetkező 2 hétben minden nap gondolj vissza arra a csodálatos érzésre, amit akkor éreztél, amikor beléptél a csodák kapuján. Ez az érzés, a mindent átható szeretet lesz, ami a gondolataiddal egyesülve egy valódi áloméletet teremt számodra. Ezt a belső boldogságot senki nem tudja elvenni tőled, ez benned van, és egy olyan erőt ad számodra, amivel hatalmad lesz uralni a félelmeket és megszüntetni azokat.

Hittel és csodákkal teli varázslatos napokat kívánok Mindenkinek szeretettel!


Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Szabadulj meg a félelmektől!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Táborok

Új lehetőség neked és érted

Kiszakadnál a mindennapok őrületéből? Szeretnél közben fejlődni, problémáidra megoldást találni? Ebben szeretnénk neked segíteni!

2022.11.27 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások november 27-től december 4-ig

Az év 48. hetének Holdállásai a videóban.

2022.11.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom