Segítségnyújtás problémás élethelyzetek megoldásához

segitseg

Amennyiben életében olyan helyzetbe kerül, amelyből nem találja a kiutat, vagy csak egyszerűen tanácstalan, hogy merre tovább, az asztrológiai horoszkóp elemzés módszerével, illetve a Symbolon, szimbólumelemző kártya segítségével megkeressük az ideális megoldást, amely személyisége és életfeladata szempontjából leginkább megfelel Önnek.

Az a helyzet, hogy valaki életútja során elakad, és nem látja pontosan, merre tovább, vagy megbotlik, és egy időre úgy érzi, padlóra került, vagy választania, döntenie kellene egy-egy fontos élethelyzetben, de nem igazán tudja, miként mérlegeljen, nem jelenti azt, hogy ő maga is problémás lenne. Ne ijedjen meg! – ezek az állapotok nem azt jelentik, hogy az aktuális gond legyőzte életét, szándékait, céljait, csupán arra tanít, hogy talán itt az ideje egy pontosabb önismereti, életvezetési elemzésnek, elmélyülésnek, változásnak, változtatásnak.

Szeretne tisztábban látni és saját sorsát önmaga kezébe venni? Ebben lehet segítségére ez az egyéni konzultáció, ahol a választható irányok és utak bár tisztábban áttekinthetővé válnak, de természetesen, a döntést Önnek kell meghoznia, hogy mit, miért és miként tegyen az élete további szakaszaiban.
A probléma jellegétől függően, lehetőség van egy rövidebb, 60 perces, vagy egy hosszabb, 120 perces konzultáció igénybevételére is.

Ezek díjai:
60 perces konzultáció         7.500 Ft /fő
120 perces konzultáció     12.000 Ft /fő

Időpont egyeztetés:
Sebestyén AttilaDudás Mária gyermekasztrológus
 

 

 

 

Sebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó
06/30-8332245 vagy astroattila@gmail.com

Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő
06/30-4515002 vagy astromarcsi@gmail.com

 

Tanácsadások, meditációk itt!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.