Bak Telihold varázslat

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2024. Június 21.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: asztrológia, Bak, belső béke, június, Teliholdvarázslat

A júniusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, nem sokkal a nyári Napforduló után, így kifejezetten intenzív hatásokra számíthatunk. Ezen a napon százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a Telihold varázslatot.

A most induló időszak lehetőségeiről olvashattok a Teliholdról szóló írásomban. Bár a Telihold már hajnalban tetőzik a varázslatra kifejezetten jó időpont június 22-én a 18 óra 37 perc.

A varázslathoz szükségetek lesz:
- füstölőre
- 3 gyertyára
- 3-4 nagy marék nyers rizsre
- egy tál vízre
- egy pohár vízre
- az elengedni valók listájára
- Viselhettek ezüst ékszert, és az ásványok közül lehet nálatok holdkő, hegyikristály és hópehely obszidián.

Gyűjtsétek össze az összes kelléket és helyezzétek el a gyertyákat háromszög alakban úgy, hogy a vizes tál közepén legyen. A többi hozzávalót rakjátok a gyertyák mellé, majd gyújtsátok meg a gyertyákat.

A varázslatot auránk megtisztításával kezdjük. Közben mondjátok a következőket:
„Tisztítom magam tetőtől talpig, belülről kifelé. Az energia hatékonyan áramlik a testemben, kitisztítva minden negatív energiát. Testem sejtszinten tisztul és magasabb szintű harmóniába kerül. Megtisztultam, feltöltődtem a feltétel nélküli szeretettel, egyensúlyom helyreállt. Én vagyok maga a Szeretet."

Miután megtisztítottátok saját energiamezőtöket, folytassátok a tisztítást a térrel és a kellékekkel kapcsolatosan, miközben ezt mondjátok:
„Fénnyel és szeretettel tisztítom ezt a teret. A terem tiszta. A terem védett. Csak a szeretet és a fény áramolhat ebben a térben. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm."

Ezután fogjátok két tenyeretek közé az elengedni valók listáját és emeljétek kezeiteket a szívcsakrátok elé.

Üljetek kényelmesen és pár percig semmi mást ne csináljatok, csak figyeljétek a légzéseteket. Váljatok eggyé a testetekbe be és kiáramló levegővel, figyeljétek ahogy végighalad rajtatok.
Próbáljatok minél jobban ellazulni, és csak a légzéseteket figyelni. Amikor már érzitek, hogy a nyugalom árad szét bennetek, és szinte eggyé váltatok az áramló levegővel, akkor pásztázzátok végig testeteket és figyeljétek meg, hogy hol éreztek görcsösséget, merevséget, fájdalmat, szorongást mert ez jelzés lesz arra, hogy milyen területen találtok még korlátozó energiákat. Ugyanígy, ha már betegséggel jelzett a lelketek, akkor a beteg testrészre fordítsatok különös figyelmet.

Amikor feltérképeztétek, hol van még rossz érzés, akkor fókuszáljatok oda, és vizsgáljátok meg, milyen érzések vannak a fájdalomhoz csatlakozva. Pl. Szorongás? vagy félelem, veszteségtudat, szeretetlenség érzése vagy lelkiismeret furdalás? Minden, ami eszetekbe jut, fontos lehet. Amennyiben a testrész szimbolikáját is ismeritek akkor még az is előfordulhat, hogy ebben az ellazult állapotban bevillan a probléma, amit ott hordoztok magatokban, és amivel kapcsolatos érzéseket nem engedtétek meg magatoknak.
Ezután gondoljatok arra a testrészre, amelyikben a feszültséget érzitek, vegyétek körbe szeretettel, öleljétek át, simogassátok meg, majd vegyetek egy jó mély levegőt, amivel magatokba szívjátok a fényes tisztító szeretetenergiát, majd fújjátok ki a fájó, beteg testrészen keresztül. Ismételjétek meg a levegővételt mindannyiszor, amíg a görcs, fájdalom, szorongás nem múlik el, vagy amíg úgy érzitek még szükséges. Ha több helyen éreztek testetekben rossz érzést, feszültséget, akkor mindegyik testrésznél ismételjétek meg.

Amikor már minden görcstől, feszültségtől, merevségtől, fájdalomtól, szorongástól megszabadultatok, akkor nyissátok ki a szemeteket, fogjátok a papírlapotokat és égessétek el. Ha elégett akkor öntsétek a hamut a vizes tálba.

Jöhet a rizs. Vegyetek a rizsből a kezetekbe és mondjátok ki hangosan az első dolgot, amit szeretnétek elengedni, lezárni, befejezni. Ezután szórjátok a rizst a vizes tálba. A rizs csatornaként szolgál majd az elengedéshez. Ismételjétek meg minden elengedni valóval a rizses szertartást.

Miután az összes rizs elfogyott, a jobb mutatóujjatokkal kezdjétek el körbeforgatni a vizet az óramutató járásával ellentétes irányba. Miközben ezt teszitek, mondjátok ki hangosan:
„A júniusi Napforduló és a Telihold egyesített energiájával tisztulok és elengedek. Elengedek mindent, ami már nem szolgál engem. Elengedtem a múltam fájdalmait. Tudomásul veszem, hogy léteznek mélypontok, de utamat a fény és a szeretet kíséri. Felszabadultam, fényességem határtalan. Félelmemet hitre cseréltem! Az Univerzum vezet és támogatja fejlődésemet. Nyitott vagyok a fényre. Nyitott vagyok a szeretetre. Nyitott vagyok a felülről áradó áldásokra. Hiteles vagyok, szeretem magam és az életem. Holdanya, köszönöm ezt a megtisztulást, köszönöm ezt a fényt. Én én vagyok. Egyensúlyban vagyok.”

Ha készen álltok a varázslat lezárására, akkor oltsátok el a gyertyát, majd a vizestálatok tartalmát ássátok el a kertben vagy bárhol ahol lehetőségetek van rá.

Ezután vegyétek a két kezetek közé a pohár vizet és mondjátok ki hangosan ezt a megerősítést:
„Ez a víz megtisztítja és táplálja a lelkemet. A víz átjárja testem minden sejtjét, elhozva számomra az egyensúlyt, a gyógyulást és az ébredést. Miközben iszom a vizet, a testem, az elmém és a lelkem egységbe kerül.”

Amennyiben van rá mód, akkor többen is összegyűlhettek a szertartás elvégzésére, akár családtagjaitokat is bevonva ebbe, így az energiátok sokszoros erővel hat majd. Vagy egyszerűen érezzétek, hogy nem vagytok egyedül, hiszen ezen az estén még rajtatok kívül sokan végzik ezt a szertartást, lélekben csatlakozhattok hozzájuk is.

A Bak jegye a kitartásáról híres, viszont hozzá tartozik a kötelességtudatunk, a felelősségvállalásunk is. Most ezt használjátok saját hasznotokra, vállaljatok felelősséget magatokért és saját boldogságotokért. A mai varázslatnál alkalmazott testpásztázást elvégezhetitek Újholdig minden nap. Nem kell túlbonyolítani, csupán napközben figyeljetek testetek jelzéseire, ismerjétek fel a hozzá kapcsolódó érzéseket, korlátozó mintákat, majd jegyezzétek fel, este pedig kicsit félrevonulva, lenyugodva égessétek el a papírlapot.


Csodás, holdfényes estét kívánok Nektek!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor-
06/30-4515002

Szabadulj ki az önkorlátozásokból!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom