Mennyire viseled jól a változásokat? – Mit árul el Napjegyed?

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. Szeptember 01.

Kategória: Tipológia | Címkék: asztrológia, Dudás Mária, hogyan viseled a változásokat, horoszkóp, költözés, munkahely változtatás, tipológia, változás

Költözés? Pályamódosítás vagy munkahely váltás? Abban gondolom egyetértünk, hogy ezt mindenki másként viseli. Van, akit teljesen kiborít egy előre nem látható helyzet, és van, akinek kimondottan kihívás egy új helyzettel megbirkózni, új területeket meghódítani. Te milyen vagy? Miről árulkodik Napjegyed?

Kos: Kedveli a változást, szeret új dolgokba fogni, főleg, ha az valami új kihívást rejt magában. Energikus ember, aki sosem pihen meg, bátran vág bele a változás okozta új helyzetbe.
Bika: Nehezen tudja kezelni a változásokat, ragaszkodik a kialakult rendhez, nem szereti, ha a megszokott kerékvágásból, környezetből kizökkentik.
Ikrek: Imádja a változatosságot, a változást, ha mindig történik valami körülötte. A monotonitást, unalmas dolgokat kerüli, és természetesen sosincs szabadideje, mert mindig minden pillanatban valami új elfoglaltságot keres.
Rák: Életstílusán nehezen változtat, ragaszkodik a hagyományokhoz, a megszokott családi mintákhoz, emlékekhez. Örök gyűjtögető, minden amihez érzelmek kötik, ott lapul a fiókja mélyén.
Oroszlán: Ő sem rajong a változásokért, ezért alapos megfontolás után hagyja el csak a járt utat a járatlanért. Sokat segít a változás elfogadásában, ha ettől tekintélye megnő, vagy valamilyen elismerést vívhat ki vele.
Szűz: Számára akkor okoz problémát egy változás, ha az a fizikai biztonságát veszélyezteti. Egy munkahely változás pl. kimondottan sokkoló lehet számára, ha még nem látja, hol is folytatja tovább a munkáját.
Mérleg: A költözés nagyon megviselheti, hacsak nem látja előre mindennek az előnyeit. Például ha sokkal szebb otthonhoz jut, ahol a környezet is harmonikusabb, akkor nagyobb kedvvel vág bele a lakhely változásba.
Skorpió: A legnagyobb ellenszegülést felőle tapasztalhatjuk, ha valamilyen változást rá akarnak kényszeríteni. Ilyenkor a veleszületett csökönyössége kezd el hatalmas energiával dolgozni. Viszont ha Ő akar változtatni, akkor semmi sem állíthatja meg. A szélsőségek ezen a területen is megmutatkozik nála.
Nyilas: Szereti a változásokat (hacsak más személyiségjegyei nem pont ellentétesek ezzel), hamar megbarátkozik az újdonságokkal. Szélsőséges esetben, képes unalmában is változtatni a megszokott mindennapokon, de azért ez nem jellemző.
Bak: Leginkább távlatokban, célokban gondolkodik, kiszámíthatóságra törekszik, ezért az esetleges változásokat is rendre megtervezi. Azonban a váratlan változásokat egyáltalán nem kedveli.
Vízöntő: Nem mondhatni, hogy kimondottan szereti a változásokat, főleg akkor nem, ha azt várakozási idő előzi meg. Ha már dönteni kell, akkor szereti eldönteni és cselekedni. De még ekkor is, utólag, nehéz lehet a feldolgozása a helyzetnek.
Halak: Eléggé nehezen viseli a változást, ez mind fizikailag, mind érzelmileg felboríthatja. Ráadásul a kivitelezés is nehezebben mehet, ha nincsenek gyakorlatias vonásai, vagy nem segíti Őt egy gyakorlatias ember.  


főlép2 Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő
06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com  

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 29-től május 6-ig

A 18. hét Holdállásai

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

2024.04.23 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom