Humanisztikus szemléletű asztrológia és egyéb önismeretet segítő eszközök iskolája

Részvételi díj: 290 000 Ft

Oktató: Sebestyén Attila
Egy új iskola, ahol az asztrológia, Symbolon kártya, a gyermek horoszkóp elemzésének módszere és a tarot kártya alapjait tanulhatod meg.

A képzés elvégzésével egy teljesebb képet kapsz az önismerethez, eszközöket kapsz ahhoz, hogy önmagad és mások problémáit segíthess megoldani, valamint egy kicsit beleláthatsz a jövendőmondás világába is. Általánosságban egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a spirituális útra lépők, vagy az azt már elkezdők ismereteit elmélyítse.

A képzés során humanisztikus szemléletű asztrológia és egyéb mások önismeretét segítő végzettséget szerezhetsz. A képzés elvégzéséről államilag elismert tanúsítványt adunk a záróvizsga után.

Egyedül nálunk találod meg azt az oktatási formát, amiben mi alkalmazkodunk a te szabadidődhöz és a haladás ütemét is személyre szabottan alakítjuk ki veled közösen! Nem utolsó sorban egy közel 170 oldalas jegyzetet is kapsz pdf formátumban a tananyagról.
A képzést igénybe veheted online vagy személyes formában, de bármelyiket is választod a gyakorlatban használható tudásra tehetsz szert.

Az iskola ideje alatt – mely fél éves vagy éves képzés formájában is igénybe vehető, attól függően, hogy hetente vagy 2 hetente szeretne valaki oktatásban részesülni - végig „fogjuk a kezedet”, vagyis lehetőséged van, hogy bármely tanulással kapcsolatos kérdésedre azonnali választ kapj tőlünk.
Sőt még az iskola elvégzése után is alkalmad nyílik esetenkénti konzultációra. Iskolánk nagy erőssége a rugalmasság, az egyéni vagy kis csoportos tanulás különböző lehetőségei. Egyéni oktatás esetén, mindig közösen egyeztetjük a következő alkalmak idejét, mely lehet akár reggel 8 és este 10 között bármikor. Szóval ez egy olyan különleges tanulási lehetőség, amelyet munka mellett is bátran vállalhatsz!

A képzés elvégzéséhez előzetes tanulmányokra nincs szükség, hiszen az alapoktól kezdünk, és logikusan felépített tananyag segítségével haladunk. Saját példákon keresztül tanulunk, így önmagad mélyebb megismerése mellett, családtagjaid működését is jobban megértheted. Ennek köszönhetően tudatosságban is fejlődsz és elfogadóbbá válsz.

Az iskola tematikája:
A Symbolon kártya alapjai (7 x 2 óra)                          14 óra
Az asztrológia alapjai (10 x 2 óra)                                20 óra
A gyermekasztrológia alapjai (5 x 2 óra)                     10 óra
Tarot kártya alapjai (5 x 2 óra)                                      10 óra


SYMBOLON KÁRTYA
A symbolon kártya elsajátítása közben jelentős önismeretre tehetsz szert, ez a tanfolyam tulajdonképpen egy belső utazás lesz számodra, ahol szembesülhetsz saját problémáid benső okaival, miáltal szembe is tudsz nézni velük.
Ugyanakkor nagyon eredményes technika ahhoz is, hogy másoknak is segíthess vele, gondjaik leküzdésében, legyenek azok családtagjaid vagy barátaid, sőt akár teljesen idegeneknek is.

ASZTROLÓGIA
Az asztrológia alapok tanulása által, képessé válsz egy horoszkóp „megfejtésére”, mondanivalójának meglátására, nem pedig, mint egy „Burda szabásmintára” tekintesz rá! Megtanulod, hogy mik a horoszkóp elemei, javaslatot kapsz az elemzés összeállítására, és kibontakozik számodra a képlet értelmezésének lényege!

GYERMEK HOROSZKÓP ELEMZÉSÉNEK MÓDSZERE
Következő tananyagunk a gyermek elemzésének asztrológia módszere, mely egy különleges, egyedi, általunk kialakított módszer, amivel a 0 – 18 éves korosztály vizsgálható. Ezt a módszert csak nálunk tanulhatod meg! Rengeteg segítséget nyújthat akár saját gyermeked nevelésével kapcsolatban, akár más édesanyáknak is tanácsot adhatsz ennek az egyedi módszernek az elsajátításával. Már akár megszületéskor is megláthatod, hogy a gyermeknek milyen gondoskodási igénye van, és ehhez képest te mit tudsz neki nyújtani ösztönösen. Ahogyan mi szoktuk emlegetni egyfajta „használati útmutató gyermekedhez”, hiszen mindenre fel tudsz készülni általa, legyen szó beilleszkedésről, tanulási képességről, erősségekről és motiválhatóságról.

TAROT KÁRTYA
Tanagyagunk negyedik eleme a jóslás világába vezet be, a TARTOT kártya megismerésével. Ha mindig is érdeklelt, de nem volt alkalmad tanulmányozni, most a mi iskolánkban ezt is megtanulhatod.
Alapvetően a RIDER WAITE tarot kártyát tanítjuk, de jellemzően a különböző tarot kártyák felépítése, ugyanazt a rendszert követi, ezért nem lehetetlen, hogyha neked már van valamilyen, akkor azt is használhasd. Mindenesetre azért tőlünk kapsz egy pakli RIDER WAITE és persze az előzőekben említett SYMBOLON kártyát is.


A tanfolyam minden egyes tananyagnál tartalmaz 2 óra vagyis összesen 8 óra gyakorlást is!

A tanfolyam ára egyéni tanulás esetén, egyösszegben     290.000,- Ft
Részletfizetés:
1. részlet jeletkezéskor: 145.000 Ft
2. részlet: 80.000 Ft
3. részlet: 75.000 Ft
Az ettől eltérő részletfizetés egyéni megbeszélés alapján történhet.
Csoportos tanulás esetén, egyösszegben:                           220.000,- Ft
Részletfizetés:
1. részlet jeletkezéskor: 110.000 Ft
2. részlet:  60.000 Ft
3. részlet:  60.000 Ft
Nálunk, már két személy is csoportnak számít, vagyis vonatkozik rá a kedvezőbb csoportos ár!  
Részletfizetésnél az első részlet, a tanfolyamra való jelentkezéskor, a második az Asztrológia tananyag megkezdése előtt, a harmadik pedig a Gyermekasztrológia modul előtt esedékes.  

A jelentkezés után, ha van raktáron kártyánk, akkor akár azonnal is kezdhetsz, ha éppen nincs, akkor a kártyák beérkezésekor, illetve azok hozzád való továbbítása után kezdheted el a tanulást.
Természetesen az általunk készített közel 170 oldalas jegyzetet és a Symbolon illetve Rider Waite tarot kártyát is megkapjátok tőlünk a tanfolyamhoz.
A tanfolyam díja tartalmazza a kártyák hozzád való eljuttatásának és a záróvizsgának a költségét is. Vagyis rejtett költségekkel nem fogsz találkozni a képzés során.

 

Oktatóink:

Sebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya és asztrológia oktató, életvezetési tanácsadó

Közel 25 éve foglalkozik asztrológiával, és az elemzései, tanácsadásai során segít a hozzá fordulóknak, hogy meglássák életük problémáinak okait, és megoldási javaslatokat is ad számukra. Megmutatja életfeladatukat, lehetőségeiket és segít, hogy a jövőben, sokkal boldogabb örömtelibb életet éljenek.

Tanácsadásai során nagymértékben támaszkodik az önismereti Symbolon kártyára, mely képi világban ábrázolja azokat a dolgokat, melyekről beszél, így magyarázata érthetőbbé válik a tanácskérő számára. A kártya használatáról tanfolyamokat is tart, melynek során a résztvevők megértik, hogyan használhatják a Symbolon csomagot, saját maguk és családjuk terapeutájaként.

Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológus szakértő, életvezetési tanácsadó, mentor

Több mint 13 éve foglalkozik mélyebben a gyermekek asztrológiai elemzésével, és ez idő alatt kialakított egy speciális elemző módszert, amivel már a gyermek születésének pillanatában képet kaphatunk adottságairól, az esetleges tanulási-, viselkedési problémára utaló jelekről, így esély nyílik arra, hogy megelőzzük a problémák kialakulását.

 

 

 

Jelentkezés az eseményre

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 13-tól május 21-ig

A 20. hét Holdállásai

2024.05.11 | Dudás Mária
Gyermek lélek

Gyermekkori önbizalomhiány – Hogyan segíthetsz?

Sok gyerek küzd az önbizalomhiánnyal, szorongással a mindennapokban. Nehezebben koncentrálnak, nem tudják megmutatni azt a zsenialitást ami bennük van. Szülőként sokszor érezhetjük a tehetetlenséget, amikor már sok mindent kipróbáltunk, de még mindig nem találtuk meg a megoldást.

2024.05.07 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 6-tól május 13-ig

A 19. hét Holdállásai

2024.05.07 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom