Személyre szabott öngyógyítást segítő meditációk

Részvételi díj: 40 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
Személyre szabott meditációink, mindenkinek saját igényei alapján készülnek. A család első csoportjának meditációi, a Testi betegségek, lelki okainak megoldásához ad kiváló segítséget.

A meditáció segít a betegségből való gyógyulásodban?
A meditációkat Sebestyén Attila asztrológus készíti, aki maga is súlyos cukorbetegségből gyógyult meg, alig 2 hónap alatt.
Miután Attila a napi 4 inzulinnal kezelt cukorbetegségéből felépült, igyekezett átadni tudását, tapasztalatát a beteg embereknek. Előadásai, és tanácsadásai során azt tapasztalta, hogy a betegeknek szükségük van valamilyen „mankóra”, melyre támaszkodhatnak gyógyulásuk útján, különben nem képesek túllépni egészségügyi problémájukon.
Közel egy éves folyamatos kísérletezés alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy legfontosabb, a tudattalan negatív mintáinak felülírása. Ehhez kísérleteztünk ki, olyan öngyógyítást segítő meditációkat, melyek naponta hallgatva, támogatják a szervezet öngyógyító képességét, ezzel segítve gyógyulásunkat, és orvosunkat a gyógyítási folyamatban.

Érdekel a személyre szabott meditáció, visszahívást kérsz?
(Csak írd meg nekünk telefonszámodat e-mailben, és mi 24 órán belül felhívunk, és válaszolunk kérdéseidre)

Referenciaként meghallgathatjátok Újhold, és Telihold meditációinkat az alábbi linkeken, melyek még nem ennek az egészségügyi sorozatnak a részei, de remekül működnek a teremtés, és az elengedés területein.
Újhold Meditáció
Telihold Meditáció

Hogyan működik a meditáció?
A meditáció, tulajdonképpen a tudatalatti programjainkat írja felül. Az életben biztosan sokszor tapasztaltátok már, hogy kitűztetek egy célt, tudatosan mindent megtettetek érte, mégsem sikerült elérnetek. Ez azért van, mert tudattalan elmétek szabotálta terveiteket, azaz a „beépített” programok ellenetek dolgoztak. A tudattalanban dolgoznak ugyanis azok a korlátozó hiedelmek, minták, melyeket szüleitek, az iskola, és a társadalom programozott elmétekbe.
Például, ha gyakran ezt hallottátok: „ a gazdag emberek,mind gonoszok”, ezek után ugyan miért csodálkozunk, ha tudattalanul mindig a szegénység felé teszünk lépéseket?
Esetleg gyermekkorotokban azt tapasztaltátok, hogy a szüleitek akkor figyelnek igazán rátok, ha betegek vagytok. Ez egy minta lesz, amit az ember felnőtt korában is tudattalanul alkalmaz, ha nem kap elég figyelmet, vagyis betegségekbe, sőt akár a halálba is menekül.
Ezeket írja át a meditáció, és helyükre új, a nektek leginkább megfelelő értékrendet ülteti el, tudattalan elmétekbe.

Mivel minden ember másként működik, más módszer hatásos nála, ezért személyre szabott, egyéni meditációkat készítünk, méghozzá a születési horoszkóp alapján. A születési képlet ugyanis egyértelműen mutatja a testi betegségeink lelki okait, és ezt felhasználjuk a személyes meditációk készítése során.
Talán nem is kell mondanunk, hogy a személyre szabott meditáció, sokkal gyorsabban, és erőteljesebben tudja segíteni az öngyógyító mechanizmust, mivel sokkalta több lehetőséget rejt önmagában. Ezekhez a meditációkhoz ugyanis egyéni konzultáció is jár, sőt bizonyos esetekben személyre szabott háttérzene, és akár exkluzív kivitelezés is.
Ezekben a csomagokban, minden a Te, öngyógyító mechanizmusodnak segítését, és erőteljes működését szolgálja, méghozzá személyre szabottan! A meditáció olyan lesz, mint egy személyes jó barátod, amit időnként meg is újíthatsz, ha úgy látod jónak. Ne feledd ez a meditáció azért készül, hogy kapaszkodó legyen a kezedben.

Ezek után nézzük meg, milyen lehetőségek közül válogathattok:
– Bronz meditációs csomag: 30 perc konzultáció, személyes szöveg, általános zene, alap kivitelezésben………………………………………………………….. 40.000 Ft
A csomag személyre szabott meditációt tartalmaz, általános zenével, alap kivitelezésben, azoknak ajánljuk, akik csak a gyógyulásukra akarnak koncentrálni.

– Ezüst meditációs csomag: 45 perc konzultáció, személyes szöveg, általános zenével, exkluzív kivitelezésben……………………………………………………………60.000 Ft
A csomag személyre szabott meditációt tartalmaz, általános zenével, exkluzív kivitelezésben, azok számár ajánljuk, akiknek a gyógyuláson kívül, a hosszabb konzultáció, és a termék kinézete is fontos.

– Arany meditációs csomag: 60 perc konzultáció, személyes szöveg, személyes zenével, exkluzív kivitelezésben……………………………………………………………80.000 Ft
Azon igényes megrendelőink számára ajánljuk ezt a csomagot, akiknek fontos, hogy mind a szöveg, mind a háttérzene nekik íródjon, hosszasan konzultálhassanak, és a termék exkluzív kivitelezésben készüljön el számukra.

Mit nyújt még a csomagajánlat számodra?
– A konzultációkat telefonon, vagy Skype-on bonyolítjuk le, így otthonodból ki sem kell mozdulnod.
– Az arany, ezüst, bronz csomagok árából levonásra kerül, ha Te már Általános Meditációt rendeltél meg CD-n tőlünk. (Egy csomag árából, kizárólag egy Általános Meditáció árát tudjuk levonni!)

Fontos!
A meditációkat kb. 3 hónapig ajánljuk hallgatni, ha lehetőség van rá naponta kétszer. Egyszer rögtön ébredés után, másodszor pedig közvetlenül elalvás előtt. Tudatalattink, ugyanis ekkor a legfogékonyabb a meditációkra.
3 hónap után javasoljuk a betegség kontrollját orvosoddal, és ha az eredmények tükrében szükséges, az annak megfelelő meditáció váltást.

Mennyire hatásos a személyes meditáció? Olvasd el egy ügyfelem ajánlását:
“Járásom javítása miatt kerestem fel Attilát és kértem tőle egyéni meditációt a problémám megoldására. Néhány telefonos konzultáció során világos képet kapott arról, milyen okok állhatnak a betegség hátterében és ezek alapján fogalmazta meg a meditáció szövegét, melyet azóta naponta többször meghallgatok. Korábban nem igazán értettem a megerősítés és a meditáció közti különbséget, ez mára már teljesen nyilvánvalóvá vált. A zene gondos megválasztásán kívül nagy hangsúlyt fektetett az ellazításra, majd a belső utazás élvezetessé tételére. A számomra fontos, új programok több alkalommal ismétlődnek a meditáció során, aminek hatását már most érzem. Sokszor csak utólag tudatosul bennem, hogy miért jutottam el A-ból B-be könnyebben és gyorsabban, mint régebben. Vagy miért vagyok kifejezetten BOLDOG mostanában. Természetes, hogy így van, hiszen hetek óta ezek az üzenetek érkeznek a tudatalattimba!
Továbbá nagyon tetszik az, hogy a konkrét cél megfogalmazásán túl olyan programok is belekerültek a meditációba, amelyek a lehetetlen és a lehetséges határát tolják jóval kijjebb, megsokszorozva ezáltal a számomra elérhetőnek tartott dolgok számát. Új életszemléletet fogalmaz meg, mely a korlátokat magunk mögött hagyva életerőt, önbizalmat és egészséget kölcsönöz a mindennapoknak.
Véleményem szerint  gyógyulásunk érdekében testi, érzelmi és tudat alatti szinten egyaránt tennünk kell. Ez utóbbihoz tökéletes eszköz Attila egyéni meditációja.”
(Kati – Siófok)

A 3 hónap utáni konzultáció ára: 15.000 Ft/45 perc
A konzultáció személyesen vagy online vehető igénybe.
Ha újabb csomagot rendelsz, akkor már csak az eredeti ár 80 %-át kell az új rendelésnél kifizetned, vagyis az újabb csomagot már 20%-al olcsóbban szerezheted meg!

Végezetül még néhány számadat Attila gyógyulásáról, melyek önmagukért beszélnek. Ne feledjék, ő is naponta használja a születési képlete alapján önmagának készített meditációt.
2013. december: Kórházba kerül, 30-as cukorértékkel, ahonnan napi 4 inzulin használatával engedik ki.
2014. február közepe: Folyamatosan, gyorsan javuló eredményei alapján, „leteszi” az utolsó inzulin injekciót is, és semmilyen gyógyszert sem szed többé „cukrára”.
2014. Április: Megméreti Haemoglobin A1c (NGSP) értékét, mely kb. az utolsó 3 hónap átlag cukor értékét mutatja. Az érték: 5,6 (elismert referencia érték: 3,8 – 6,9) vagyis normális!
2014. Augusztus: Ismételten megméreti HBA1c (NGSP) értékét, melynek eredménye 5,3. Normális!
2015. Július: Ismételt vércukor HBA1c (NGSP)mérés. Eredménye: 5,5 Normális, másfél évvel a kórházi ápolás után úgy, hogy közben semmilyen gyógyszert sem szed cukorra, csak a meditációt hallgatja, és persze az egészséges táplálkozásra, mozgásra odafigyel.

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

Június jelentősebb napjai

Igen intenzív hónap várható, ami már június elején feladatokat adhat számunkra.

2023.05.27 | Dudás Mária
Asztrológia

Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

2023.05.27 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

Júniusi horoszkóp – Emlékezés, feldolgozás, tovább lépés

Júniust, Juno Istennőről nevezték el, de hívják Napisten havának is. Igen eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hónapnak nézünk elébe, ami számtalan lehetőséget rejt, ugyanakkor feladatot is. Sok múlik azon miben hiszünk, mire koncentrálunk, az fog növekedni életünkben.

2023.05.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom