BELSŐ UTAZÁS az érzelmi, lelki blokkok feloldásához

Részvételi díj: 29 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
Találkozás önmagunkkal - Belső utazásnál azoknak a problémáknak eredünk a nyomába, amik általában gyermekkorunkban keletkeztek.

Találkozás önmagunkkal!
Belső utazásnál azoknak a problémáknak eredünk a nyomába, amik általában gyermekkorunkban keletkeztek. Nagyrészt a szüleinktől vagy az óvodában, iskolában elsajátított téves hitrendszerek, korlátozó hiedelmek. Ezeket főleg „robotpilóta” üzemmódban használjuk, és nekik „köszönhetjük”, hogy nem érünk célba tudatosan, akaratunk, szándékunk szerint.
Mára tudósok is kimutatták, hogy a tanult mintáknak a 70 – 75 %-a negatív irányba visz el bennünket, tehát nagyon lényeges, hogy elkezdjük felülírni őket.
Szerencsére tudattalanunk olyan, mint egy számítógép, így van lehetőségünk arra, hogy a negatív mintákat megszüntessük, és új programot helyezzünk el benne, melyek már a siker és boldogabb élet felé visznek el minket.
A belső utazásnál alapvetően Brandon Bays módszerére támaszkodunk, aki saját maga gyógyulását teremtette meg egy súlyos betegségből, az önmaga által megtalált módszerrel. Természetesen ezt kiegészítettük saját tapasztalatainkkal, megfigyeléseinkkel.

Az utazás minden embernél másképpen történik, minden ember egyénileg reagál, ezért nem lehet előre megmondani, hogy kinél, hány alkalomra lesz szükség, és egy – egy alkalom milyen hosszúságú lesz.
Van, akinél már az első alkalom átütő sikert hoz van, akinek 4 – 5 alkalom is kell ahhoz, hogy a lelki blokkot okozó érzelem közelébe kerüljünk. Ez általában azért egy hosszabb folyamat, hiszen amit esetleg akár 30 – 50 éven keresztül magunkban „dédelgettünk”, azt nem lehet néhány óra alatt megoldani.
Lehetséges testi és lelki belső utazás is, illetve bizonyos kivételes esetekben reinkarnációs utazás, bár mi azt mondjuk, hogy első sorban jelen életünkre kell koncentrálnunk, és ebben kell megtalálnunk a gond, baj okozóját, és a megoldását is.

A belső utazások ideje: 1,5 – 3 óra/ alkalom
A Belső utazások ára: 29.000 Ft/alkalom
Ha több alkalomra van szükség egymás után akkor egyéni díjszabás lép életbe.

Jelentkezés: Sebestyén Attilánál a 06/30-8332245 telefonszámon, vagy az astroattila@gmail.com címen.

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom