Telihold varázslat - Megtisztulás a Föld energiájának segítségével

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. Október 24.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: asztrológia, belső béke, Bika, Holdfogyatkozás, október, Telihold

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket az elengedésben. Azonban most egy igen erős energiaegyesülés segít bennünket a mély megtisztulásban, elengedésben.

Ahogy már megszokhattátok, ilyenkor listát írunk mindarról, amitől szeretnénk megszabadulni, és Telihold estéjén szertartásosan elégetjük. A lista elkészítéséhez szükséges segítséget Teliholdról szóló írásomban elolvashatjátok.

Amikor végeztetek a lista összeállításával, akkor jöhet a szertartás!
Keressetek egy csendes helyet, gyújtsatok egy mécsest vagy gyertyát és végezzétek el a szertartást. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedést segíthetitek speciális ujjtartással is (mudra). A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a lelki mérgektől könnyebben megszabaduljatok. Akár az elkövetkező 2 hétben naponta is szánhattok erre időt.
A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Kezdjük az auránk megtisztításával, közben mondjuk hangosan:
„Könnyen és szabadon tisztítom magam. Megtisztítom magam, hogy önmagammá váljak. Megtisztítom múltamat a szeretet energiájával. Megtisztítom és megnyitom a szívemet. Hála és szeretet áramlik minden sejtembe. Köszönöm!”

Ezután tisztítsuk meg a környezetüket, miközben ezt mondjuk:
„Fénnyel és szeretetteljes energiával tisztítom meg ezt a teret. Csak pozitív energia léphet be ebbe a térbe. Fénnyel és szeretetteljes energiával tisztítom ezt a teret. Biztonságos itt lennem; biztonságos otthonnak nevezni ezt a teret. Az otthonom megtisztult, én pedig megújulok. Az otthonom megtisztult, és megújulok.”

Ezután ujjaitokat tegyétek méregtelenítő mudrába és kezdjetek el lassan, mélyen lélegezni. Gondolatban lássátok, amint Angyalok közelítenek felétek. Ők az elengedést segítő Angyalok csapata, és a félelmektől, a benneteket ért sérülésektől, lelki aranykalitkátok rácsaitól szeretnének megszabadítani benneteket. Köszöntsétek őket szeretettel a szívetekben és kérjétek, hogy végezzék el a tisztító szertartást minden mélységben, rétegben és dimenzióban. Mindeközben lélegezzetek mélyen, egyenletesen. Az Angyalok ekkor körbevesznek benneteket és a szeretet energiájával megnyitják és megtisztítják minden csakrátokat. Amikor ezzel végeztek az energiából egy örvényt képeznek körülöttetek, ami arra hivatott, hogy fényes feltétel nélküli szeretetükkel minden félelmet és béklyóban tartó érzést kiszippantsanak belőletek. Gondolatban láthatjátok akár fekete színűvé válni a fényes örvényt a korlátozó energiáktól, de a varázsörvény ezt egy pillanat alatt megtisztítja és szeretetté alakítja. Amikor újra fényessé és csillogóvá válik a körülöttetek lévő örvény, az Angyali erő ezt a fejtetőtök fölé irányítja, majd hagyja, hogy korona csakrátokon keresztül testetekbe áramoljon, végig a gerincetek mentén, át a talpatokon a föld középpontjába Föld Anyához. Ezzel a szertartással az égi és a földi energiák eggyé válnak és talpatokon keresztül visszaáramolva testetekbe, feltölti lelketeket a szeretet erejével. Lelketekben határtalan boldogság született meg ekkor, az a lelki boldogság, amit még leszületésetek előtt éreztetek. Ez a határtalan erő tudatos szinten is segíteni fog benneteket a mindennapokban az előrelépésben, és a szabad szárnyalásban.
Az Angyalok körülöttetek állnak és várakoznak. Ha szeretnétek segítséget kérni még tőlük, akkor ezt most fogalmazzátok meg, és ők segítségetekre lesznek. Ha kérdésetek van, akkor azt is feltehetitek. Lehet, hogy most nem értitek a választ, de bármikor beugorhat a megoldás adott helyzetben. A tudatalattitok érti, amit mondanak, és elraktározza, hogy később előhívhassa azt.
Amikor úgy érzitek nincs már több kérdésetek, akkor köszönjétek meg a segítséget és engedjétek útjukra az Angyalokat. Még üljetek egy kicsit csendben, csukott szemmel, ne gondolkozzatok, ne tervezzetek semmit előre, csak adjátok át magatokat az érzésnek, amit most éreztek.
Amikor készen álltok, vegyetek három mély lélegzetet, engedjétek el az ujjtartást és könnyedén ellazult szemmel nézzétek a gyertya lángját. Érezzétek, ahogy a melegség áthatja minden porcikátokat és belső tüzetek is új erőre kap, egyre nagyobb lánggal ég, növelve önbizalmatokat, belső erőtöket.

Most arra kérlek benneteket, hogy ebben a szeretetteljes, megtisztult állapotban, vegyétek kezetekbe a listát, amit írtatok, semmisítsétek meg a gyakorlatban is, égessétek el. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. A szertartás segítségével ezek a negatív energiák testi, lelki és szellemi szinten is kitisztulnak.

Miközben ég a papírlap figyeljétek, segítsétek energiátokkal, hogy a láng minél nagyobb legyen, és gyorsan elégjen minden, ami a listán szerepel. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

A mai napon segítheti a varázslatot, ha az ásványok közül rózsakvarcot viseltek, vagy marokkövet tartotok magatoknál.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől meg tudtatok szabadulni, ami életetekben már nem működött, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtetek magatoknak.


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Mi segít az elengedésben? Kérdezd meg a Symbolon kártyát!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom