2023. december 22. Téli Napforduló – Lencsemágia a téli időszak bőségéért

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. December 23.

Kategória: Asztrológia | Címkék: asztrológia, belső béke, lencsemágia, Napforduló

Ez a nap a téli Napforduló napja, ami egyben az újjászülető fény ünnepe is. A mai naptól kezdve csökken a sötétség, hosszabbodnak a nappalok. Szimbolikusan e pillanatban születik meg a Fény, legyőzve a sötétséget.

A nap az új kezdetek lehetőségét hozza, s ekkor érdemes olyan szertartást végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Az évszak utolsó napjain pedig ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és az elvégzett feladatokról.

2023-ban december 22-én 4 óra 28 perckor lesz a téli Napforduló ekkor lehetőség nyílik, a Lencsemágia szertartásának az elvégzésére. A nap igazán alkalmas varázslatra, a pozitív jövőkép kialakítására, csakis hitünk hiánya korlátozhatja teremtésünk fizikai megvalósulását. Ne hagyjátok, hogy elmétek kétkedése elrontsa a varázslat hatékonyságát! A „lencsemágia” szertartását, egyedül is elvégezheted, de tudjátok, hogy ha több ember energiája összerakódik, az megsokszorozza a hatást, ezért érdemes családi, esetleg baráti körben végezni.

A Napforduló előtti utolsó napon (december 21-én) készítsétek el a lencsét főzeléknek, levesnek (hús nélkül!) az alábbiak szerint:
Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, vagy mantra zenét is hallgathattok hozzá. Hangolódjatok rá teljesen a „varázslatos” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeitekbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok életetekbe mindezeket a csodákat. A lencséből majd a fordulat napján, és az azt követő két napon is fogyasszatok HÉT kanálnyit.

Tehát az első napon (december 22-én, pénteken) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (december 23-án, szombaton) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek. Itt nem gondolunk bőségre!!!

A harmadik napon (december 24-én, vasárnap) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, kicsit pihenjetek meg az ünnepi készülődésben, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire.

Ne feledjétek, ez szertartás, és nem egy egyszerű étkezés, ezért mindenképpen adjátok meg a módját! Lassuljatok le, csendesedjetek el és lazítsatok előtte! A gyertyát a szertartás végén lassan, gyertyakoppintóval, vagy kis pohárkával, esetleg gyűszűvel oltsátok el úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Föld fölé napnyugta után. Semmiképpen ne fújjátok el a gyertya lángját!

Csodás bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag és boldog telet kívánok Mindenkinek! És Kívánok Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket!  

 

Dudás Mária asztrológus, életvezetési mentor, Munay-ki oktató
06/30-4515002    

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 29-től május 6-ig

A 18. hét Holdállásai

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

2024.04.23 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom