Bak Újhold varázslat

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2024. Január 08.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, Bak, belső béke, január

Az év első Újholdja január 11-én 12 óra 57 perckor tetőzik a Bak jegyében, elindítva ezzel egy új Holdciklust. Az újhold mindig jó alkalom a célok kitűzésére és annak átgondolására, hogy mit szeretnénk radikálisan megváltoztatni az életünkben vagy mi az amiben a stabilitást kell erősítenünk.

Mivel a Bak földies jegy, így ez egy kifejezetten csodás Újhold, hogy hosszú távú célok mellett kötelezzük el magunkat, és megtervezzük azokat a gyakorlati lépéseket, amelyekkel álmainkat valósággá alakítsuk. Mindezt megerősíthetjük az Újhold varázslattal. A vágyaitokat most külön-külön papírkára írjátok fel. Az Újhold részleteit elolvashatjátok erről szóló írásomban vagy megnézhetitek a YouTube videón.

A varázslathoz szükség lesz:

- füstölőre vagy gyertyára az aura tisztításához
- 1 fehér gyertyára
- 3 db fémpénzre
- 3 db levélre (használhatsz kerti levelet, babérlevelet vagy mentalevelet)
- Vágypapírok
- Az ásványok közül válasszátok a holdkövet és hópehely obszidiánt. Ha ezekkel nem rendelkeztek, akkor vegyetek fel ezüst ékszert, vagy kérjétek Hániel Arkangyal támogatását, hogy segítse a kapcsolatteremtést az Újhold energiáival.

A varázslatot kezdjük az auránk és környezetünk megtisztításával. Miközben tisztítjuk az auránkat, mondjuk ezt:
„Tisztítom magam minden irányból, megtisztul aurám minden rétege. Kitisztítom és elengedem az elmúlt év energiáját. Megnyílok az új energiák fogadására. Nyitott és befogadó vagyok minden jóra. Sok áldás érkezik most hozzám. Egységben vagyok, önmagam vagyok. Egy vagyok az Univerzummal. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm."

Folytassuk a tér tisztításával, miközben ezt mondjuk:
„Kitisztítom ezt a teret. Kitisztítom az otthonomat. Fénnyel, szeretettel, örömmel és boldogsággal töltöm meg. Az otthonom biztonságos. Az otthonom védett. Az otthonom megtisztult. Fény tölt be minden helyiséget, minden sarkot. Fény tölti be ezt a teret. Csak a szeretet lakozik itt."

Ezután csendesedjetek el, gyújtsátok meg a gyertyát és rakjátok elé sorban a leveleket. Minden levélre rakjatok egy felírt vágyat úgy, hogy a félbe hajtjátok a papírlapot.
Ha ezzel megvagytok akkor rakjatok mindegyik papírlapra egy-egy fémpénzt. Tehát alul a levél, rajta a papírlap majd legfelül a pénz.

Ezután vegyetek 3 mély levegőt, tegyétek a kezeteket imatartásba a szívcsakrátok előtt és monjátok a következőket:
„Készen állok arra, hogy elkötelezzem magam a változások és a vágyaim mellett. Amint vállaltam ezt az elköteleződést, érzem, hogy növekszik bennem az önbizalom, az erő és a bölcsesség. Vállalom, hogy nyitott vagyok a megoldásokra, a következő lépésekre és cselekvésekre, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megszilárdítsák ezt az elköteleződést az életemben. Vállalom, hogy gyengéd leszek magammal a folyamat során.”

Ezután nyissátok résnyire a tenyereteket, vegyetek egy mély levegőt és fújjátok ki a tenyereitek közé. Képzeletben lássátok, ahogy a tenyereteken keresztül minden sejtetekbe eljut a kérésetek, hogy bevonzzátok az életetekbe mindazt, amit kívántatok.
Ezután tegyétek a tenyereteket a 2. csakrához a köldökötök környékére és hagyjátok, hogy a tenyeretekből az energia elkezdjen áramolni a testetekbe. Majd fújjatok bele ismét a tenyereitek közé teremtő szándékkal és rakjátok a szívcsakrátokra a tenyereiteket, hagyva, hogy az energia ott is áramolni kezdjen. Végül még egy fújás a tenyeretekbe, majd a tenyerek a harmadik szemre (két szemöldök közti rész), miközben hagyjátok hogy az energia belétek áramoljon. Ha mindezzel megvagytok akkor emeljétek vissza a kezeteket a szívetek elé.

Ha szeretnétek akkor tűzzel is megpecsételhetitek szándékotokat.
Ehhez a gyertyát használjuk. Húzd a gyertya lángja felett először az egyik majd a másik kezeteket majd pihentessétek meg a köldötök körüli részen egymásra rakva a két kézfejeteket. Újból húzzátok át a láng felett a kezeket majd a szívcsakrán pihentessétek, végül újból áthúzzuk a kézfejeket a tűz felett, majd a homlokcsakrán pihentetjük az egymásra rakott kezünket.
A végén zárjátok a szertartást azzal, hogy a kezeteket ima tartásba rakjátok a szívcsakrátok előtt és vegyetek 3 mély lélegzetet.

Legyetek hálásak minden áldásért, amelyet ebben az évben kaptok, és az Univerzumnak, hogy meghallgatta és teljesítette kéréseiteket. Ha készen vagytok, akkor oltsátok el a gyertyát és a vágyaitokra szórjatok egy kis földet.

Minden nap tegyetek meg egy apró lépést azért, hogy megszilárdítsátok a bevezetett változásokat, és felismerjétek saját felelősségeteket! Ez lehet valamilyen tevőleges lépés, de lehet önmagatok szeretetén való munkálkodás is. Sokszor azért nem jelennek meg a csodák, a változások az életünkben, mert nem hiszünk magunkban, vagy nem szeretjük magunkat eléggé, nem hisszük el, hogy megérdemeljük a boldog életet.


Csodás teremtést kívánok Mindenkinek!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Elakadva érzed magad? Nem tudod hol kezd a változást?

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 29-től május 6-ig

A 18. hét Holdállásai

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

2024.04.23 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom