Symbolon kártya alapok tanfolyam

symbolon_kartya

SYMBOLON KÁRTYA INGYEN!
Igen jól látod, nálunk ingyen kapod a Symbolon kártyát!
Amennyiben a Belső Béke Holisztikus Központban végzed el, a Symbolon kártya alapok tanfolyamot, úgy ingyenesen kapod meg, a most már több mint 10.000 Ft-ba kerülő, ráadásul csak külföldről, és onnan is igen nehézkesen beszerezhető Symbolon kártyacsomagot.

A tanfolyam árában benne van belföldön, a kártyacsomag részedre való eljuttatása is, illetve egy igen színvonalas jegyzet. A Symbolon képzés most online formában történik, vagyis otthonod kényelméből végezheted el. A tanfolyamok egyéni formában folyamatosan indulnak. (Személyes tanfolyamra mindig a hatályos rendelkezéseknek megfelelően kerülhet sor.)

Mire való a Symbolon kártya?
A Symbolon kártya nem más, mint egy tanácsadó, egy barát, akire az élet minden kérdésében, minden nehéz helyzetében számíthatsz. Peter Orban és Ingrid Zinnel fejlesztette ki, hosszas terápiás munka során. A kártya intuícióval és némi asztrológiai ismerettel egyaránt használható.

Figyelem! Nem jóskártya – bár akár annak is használható – hanem igen értékes önismereti tudást sajátíthatsz el általa. Egyedül igen nehéz a használatát megtanulni, ezért állítottunk össze számodra egy 12 órás tanfolyamot (6×2 órában), melynek keretében megismertetünk mind a 78 lappal, kirakási módokat, rendszereket ismerhetsz meg, és némi asztrológiai tudásra is szert tehetsz. Nem mellesleg szembesülhetsz saját életed problémáival, megoldásokat kaphatsz rájuk.

symbolonEz a kártya kegyetlenül őszinte, megmutatja a problémák okait, és a megoldásra is javaslatot tesz. Csak akkor foglalkozz vele, ha képes vagy szembesülni tudatos és tudatalatti személyiségeiddel!
Ha megtanulod nemcsak önmagad használhatod, de segíthetsz másoknak is vele, sőt kiegészítő technikaként alkalmazhatod más módszerekkel együtt, vagy felhasználhatod segítő foglalkozásodban is.
Mindezt saját otthonodból teheted meg, heti 1 alkalommal, a saját időbeosztásodhoz igazodva, hiszen mindig veled egyeztetjük a következő időpontot. Az oktató kizárólag veled foglalkozik! Nem kell utazgatnod, mindent kézhez kapsz – kártya, jegyzet – így időt és pénzt spórolsz, ugyanis a tanfolyam díján felül nincs semmilyen költséged.

A tanfolyam díja:        59.000 Ft

A tanfolyam díja akár két részletben is fizethető, az első a jelentkezéskor, a második a tanfolyam megkezdésekor. Ha éppen nincs a készleten kártya, akkor be kell hozatnunk a részedre, ezért a kezdésig akár 3 – 4 hét is eltelhet! A részvételi díj 1 db Symbolon kártyacsomag árát tartalmazza!

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos, felnőttoktatási tanúsítványt adunk!
Oktatási azonosítónk: FKB/2020/001483

A tanfolyamot Sebestyén Attila asztrológus tartja, aki már közel 20 éve foglalkozik a Symbolon kártyával, így személye garancia a magas szintű oktatásra.

Részletekről érdeklődj telefonon: 06/30-8332245

Olvasd el néhány már végzett tanítvány véleményét a tanfolyamról és Attiláról.

Vélemények a tanfolyamról:
Takács Gyöngyi asztrológus véleményét hallgassátok meg a videóból! Kattints ide!

“Nyugodt szívvel ajánlom Attilát annak, aki Symbolon tanfolyamot szeretne tanulni. Nagyon tetszett, hogy rugalmasan, az én időbeosztásomhoz tudtuk hangolni a tanfolyami napokat. Attila türelmes, gyakorlatorientált, támogató oktató, aki által élvezetes és könnyed volt az anyag elsajátítása. A tanfolyam minden egyes percét élveztem. Várom a folytatást. (Zsuzsa – Budapest)”Már régóta szerettem volna megtanulni a Symbolon kártyát. A karantén időszak (így online tanfolyamként) alatt ez könnyedén ment. Attila nagyon segítőkész és felkészült oktató. Egyszerűen és érthetően el tudtam sajátítani néhány óra alatt online, rugalmasan a saját kényelmes otthonomból. Segítő szakmákhoz vagy önmagában is hatékonyan alkalmazható. Köszönöm: Judit – Budapest””Úgy repültek el az órák, hogy észre sem vettem, és nagyon vártam a következő alkalmat. Teljes odafigyelést, partneri viszonyt és minden kérdésemre választ kaptam. Miközben további ismereteket szereztem az asztrológia területéről, amire is nem számítottam, a Symbolon mélyebb megismerése tökéletesen kiegészíti az eszköztáramat, amelyet könnyedén és szabadon használhatok a magam, a családom és bárki támogatására. (Babi Vác)”

“Köszönet! Nagyon örülök, hogy véletlenül rátaláltam Attilára és az általa tartott Symbolon kártya képzésre. Az asztrológia nem ismeretlen terület számomra, azonban a kártya egy nagyon izgalmas képi világot jelenített meg. Tényleg képesek a képek, a kártyák olyan tudatalatti tartalmakat megmozgatni, mint egy módosult tudatállapotbeli szituációban. Önismereti, kiegészítő “játék”, használni, használni, használni! (Barbara – Mosonmagyaróvár)”
Legközelebbi tanfolyam időpontja: folyamatosan indul
Jelentkezni lehet a 06/30-8332245 telefonszámon vagy az astroattila@gmail.com e-mail címen.
Symbolon gyakorló klub időpontja:
Érdeklődj telefonon!
Részvételi díj: 4.000 Ft/óra/fő
Érdeklődés és jelentkezés:
Sebestyén Attila asztrológusSebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya oktató
06/30-8332245Oktatási azonosító: FKB/2020/001483