Hasonló a hasonlót vonzza

Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. A negatív gondolkodás biztosan negatív eredményt hoz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.
(Norman Vincent Peale)

Már sokszor halottátok, hogy az vagy amit gondolsz, vagy azt, hogy vigyázz mire gondolsz, mert megteremted!

egyedüllétmagány3Nézzük most az első megállapítást, hogy az vagy amit gondolsz magadról.
Amikor nem szeretetteljes gondolatokat fogalmazol meg magadról, akkor az egész energiaszintedre, kisugárzásodra is kihatással van. Így a vonzás törvénye alapján garantáltan olyan embereket gyűjtesz magad köré, akik hasonlóan negatív véleménnyel vannak magukról, vagy olyanokat, akik kritikájukkal erősítik benned az értéktelenség érzését.
Könnyen kipróbálhatod, hogy gondolataid hogyan működnek.
Válassz ki ismerőseid közül valakit, akit kedvelsz, és kezdj el vele kapcsolatban csupa rosszat gondolni. Sorold fel magadban a vele kapcsolatos negatívumokat. Közben figyeld a saját érzéseidet, meglátod, egyre mérgesebb leszel rá. Ugyanezt teszed magaddal is, amikor kritikus vagy, amikor negatív véleménnyel gondolsz magadra. Ugye egyetértesz abban, hogy ha ez ilyen egyszerűen működik, akkor akár a pozitívumokra is koncentrálhatsz, és akár önbizalmad erősítésére helyezhetnéd a hangsúlyt.

nő_belsoharmoniaFolytassuk azzal ami már életetekkel kapcsolatos, amit általánosságban gondoltok a dolgokról.
Az imádság teremtő hatását, a hit erejével karöltve, biztosan sokan ismeritek. És azt is tudjátok, hogy az aggódás is az imádság egyik formája?
Amikor túl sokat aggódtok, féltek a még be sem következett rossztól, akkor olyan energiát indítotok el kifelé, ami ezeket a félelmeket meg tudja valósítani. A változás a kezetekben van, tovább aggódtok, vagy egyszerűen el kezdetek bízni magatokban, és legyőzitek félelmeiteket. A félelmek mindaddig rémisztőek, amíg nem néztek szembe velük, mert akkor kiderül, hogy nem is olyan rémisztőek. És még kevésbé lesznek azok, ha az elsőt leküzdöttétek. Minden egyes félelem leküzdésével egyre erősebbé váltok, egyre inkább bíztok magatokban.
Legyen a mantrátok, amikor bizonytalankodtok ez: “Bízom magamban!”
És ismételjétek minél többször, akár több százszor egy nap alatt. Hogy miért ilyen sokszor? Azért mert az aggódások is legalább ennyiszer fogalmazódnak meg bennetek ennyi idő alatt.

Minél pozitívabbak tudtok lenni, annál jobb dolgok fognak történni veletek, és a csodák mindennapossá válnak életetekben!

Vegyétek át az irányítást gondolataitok felett, és váljatok saját életetek forgatókönyvírójává!

További cikkek a témában:
Mitől nő a nő?

Válaszd a boldogságot!

Miért fontos a lelki egyensúly?

Dudás Mária asztrológus
Dudás Mária
asztrológus, Nőiségébresztő tréner
06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com

Májusi elvonulás Bakonyságban!

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.