Mitől nő a nő?

Hogy milyen is az igazi nő? Az én elvem szerinti válasz ez: Az aki erős, határozott, de mégis befogadó, gyengéd, és a férfi egyenrangú társa. Aki odafigyel lelki igényére és szakít időt saját kedvtelésére is.

Zúdul ránk mindenhonnan a tökéletes nő képe, élete…stb. Divatos ruha, tökéletes smink, kifogástalan alak, mindemellett egyszerre anyák és sikeres nők. Nézzük ezeket, és közben egyre vacakabbul érezhetjük magunkat, ha nem lebbentjük fel a fátylat erről a hamis ideálról. Ha meglátjuk a valóságot, már tudjuk, hogy nem ez a követendő példa, nem ettől leszünk igazi nők! Már csak azért sem mert valószínűleg a munka, család mellett eléggé kétséges, hogy folyamatosan az edzőteremben, kozmetikusnál vagy a fodrásznál lógjunk. Bár a photoshoppot mi is segítségül hívhatjuk bármikor!

De először is nézzünk a tökéletes nőkép mögé. Elsőként iktassuk ki a photoshoppot, mossuk le róla a sminket, adjunk rájuk otthoni rucit és nézzük meg így! Esetleg ronthatjuk még a képet egy kis éjszakázással is. És ekkor látjuk meg a valóságot, boldog-e, azt, hogy a külsőség mögött ott van-e a belső szépség, az úgynevezett kisugárzás. Ahogy Charlie énekli: „Az aki szép az reggeli is szép”

A belső erőnk és szépségünk az, ami felhívja ránk a figyelmet, és ami lehetővé teszi, hogy életünk csodák beteljesüléséről és határtalan boldogságról szóljon. A belső erőnk függ önértékelésünktől, minden nap tennünk kell azért, hogy magunkat tökéletesnek, és bármire képesnek érezzük. Amikor azt érzed elakadtál, elégedetlen vagy magaddal és hiába minden próbálkozás, nem tudsz előre lépni, akkor kell a külső segítség, aki segít meglátni a benned lévő értékeket, és belső örömforrásokat, amiről az évek során elfeledkeztél. Ennél is hatásosabb, ha el tudsz szakadni pár napra, amikor csakis saját magaddal foglalkozhatsz egy nyugodt közegben.
A HázrólEmiatt döntöttem úgy, hogy tanácsadásaim mellett, elvonulásokat szervezek Hölgyek számára, ahol a 3 nap csakis róluk szól. Ez a három nap hozzásegít ahhoz, hogy kiszakadj a hétköznapi mókuskerékből, hogy csak magadra figyelj, újból magadra találj, és elindulj a változás útján, ami a boldog élet felé vezet. Ez a boldogság nem csak számodra fontos, hanem családod számára is, hisz akkor tudod a legtöbbet adni gyermekeidnek, és társa lenni párodnak, ha te magad boldog vagy és feltétel nélkül tudod szeretni magadat.
Ha tenni akarsz magadért, boldogságodért, akkor várlak októberben
Nőiségébresztő elvonuláson,  a festői szépségű Kemencén!

Sokan vagyunk Édesanyák, akár több gyermekkel is, és tudjuk, hogy a saját magunkra figyelés nehezen megvalósítható a mindennapi életben, amikor egy vagy több gyermek terelgetésével telnek a napok. Időnként inkább zombi állapothoz hasonlítható az, ahogy érezzük magunkat, az éjszakázástól, a napi 24 órás a szolgálattól, amit persze szívesen teszünk, mert gyermekeinkért mindent. Mindenre van időnk csak magunkra nincs. Valami elképesztő, hogy mi erő lakozik egy nőben, és ez pont ebben a helyzetben mutatkozik meg a legjobban. Aztán eljön a pont, amikor erőnk végére érünk, és úgy érezzük, hogy csak tesszük a dolgunk, mint egy robot, eltűnik a fény az életünkből, és egyfajta apátiában létezünk. De még mindig hajtunk, mert „kötelességünk” bár valljuk be, elismerés kevés jön, mert ez oly természetes, egy nőnek ez a dolga. Biztos, hogy így kell ennek lennie? Biztos, hogy teljesen fel kell adnunk magunkat, a saját lelki igényünket a családért?

koronásnőMeg kell tanulnunk egyenrangú társává válni párunknak, különben az egész kapcsolatunk is vegetálássá válhat. Ami nem is csoda, mert amikor mi magunk sem tudjuk igazán szeretni magunkat, akkor hogyan várhatjuk ezt el a másiktól? Nem azért mentünk férjhez és gyermekeink sem azért jöttek világra, hogy onnantól ne legyen saját életünk. Azt a példát kell számukra megmutatnunk, hogy a családban mindenki egyenrangú és kiveszi a részét a munkából. Nincs az sehol előírva, hogy a nőnek kell munka mellett minden családi dolgot megoldania. Ez csak egy hibás minta, ami idejétmúlt, és változtatásért kiált. Időt kell szakítani magunkra, feltöltődésünkre ahhoz, hogy a bennünk rejlő teremtő erő teljes fényében pompázzon. Minden nőnek Királynőként kellene életét élni, rangtól és anyagi helyzettől függetlenül. Ez a „rang” belülről fakad, nincs összefüggésben a külsőségekkel, egy önbizalommal teli nő bármilyen ruhában és akár smink nélkül is felhívja magára a figyelmet.

Ne késlekedj hát, legyél életedben Te a Királynő, hogy párod lehessen a Királyod, aki tenyerén hordoz!

Cikkek a témában:
Miért van szükség Nőiségünk felébresztésére?

Miért jelennek meg visszatérően volt kapcsolataink életünkben?

Válaszd a boldogságot!

Egyedüllét vagy magány?

Dudás Mária gyermekasztrológusDudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner
06/30-4515002

Októberi Nőiségébresztő elvonulás Kemencén

Nőiségébesztő a facebookon

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.