Ki vagyok én? Születési horoszkóp elemzése felnőttek részére

Részvételi díj: 25 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
A születési (radix) horoszkóp elemzése magában foglalja az adott ember tudatos és tudattalan személyiség jegyeinek elemzését, illetve azoknak a sorsára gyakorolt hatásait.

Az elemzés keretében beszélünk az egyén életfeladatáról, és sorsában felmerülő legjellemzőbb problémákról illetve rávilágítok arra, hogy esetenként, ösztönösen miért fut időről–időre azonos köröket az életében.
Elmondom a problémák megoldásának lehetséges módozatait, illetve az elemzés során lehetőség van arra is, hogy kérdéseket tegyen fel, és az aktuális problémáját is megbeszéljük.
További lehetőség van arra is, hogy az elemzést prognosztikával (előrejelzéssel) rendelje meg, amikor a születésnapjához képest, egy évre előre nézzük meg azokat a hatásokat, amelyek jellemzőek lehetnek. Ezáltal időben felkészülhet arra, hogy a következő esztendőt optimálisan tervezze- és élje meg, kiaknázva annak lehetőségeit.
A születési horoszkóp elkészítésére csak pontos születési idő (óra, perc) ismeretében van lehetőség. Amennyiben nem tudja ezt, úgy néhány életesemény időpontját előzetesen kell megadnia számomra, amelyek alapján külön díj ellenében elvégzem a pontosítást.

Szóbeli tanácsadás díja:                                            25.000 Ft
(kb. 1,5 óra a tanácsadás időtartama, és telefonnal vagy diktafonnal felveheted a beszélgetést.)

Ismerd meg magad! Önismeretet segítő elemzés    30.000 Ft
Az elemzés (kb. 7-8 oldal) segít megismerni az egyén adottságait, feladatait és életútjának sorsfeladatát, és életcélját. Ajánlott kamasz gyermekeknek, útjukat kereső felnőtteknek.

Születési idő pontosítás:          ajándék a horoszkóp késíztéshez
(Ha a körülbelüli időpont 3 órán belüli. Egyéb esetben egyéni árszabás működik.)

Éves előrejelző horoszkóp (szolár) elemzés                   25.000 Ft
Az éves előrejelzés születésnaptól születésnapig tartó időszakról készül, az adott év feladatát és hatásait részletezve. A részleteket olvasd el itt!

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások március 26-tól április 2-ig

A 13. hét Holdállásai.

2023.03.26 | Dudás Mária
Tanfolyamok

Asztrológiai Új Év - Új kedvezmények

2023 március 20-án hivatalosan is beléptünk a Mars évébe!

2023.03.26 | Dudás Mária
Egyéb

Hogyan tudod megváltoztatni a tudatalatti elme negatív mintáit?

Hajlamosak vagyunk átsiklani azon a tényen, hogy a tudatalatti elménk adja agyunk teljesítményének körülbelül 80%-át. A tudatalatti mintáink, vagyis azok a dolgok, amelyekre tudatosan nincs rálátásunk, korai éveinkben (7 éves korunkig) alakulnak ki. Ezek aztán mint egyfajta robotpilóta irányítják az életünket, ha hagyjuk.

2023.03.25 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom