Ki vagyok én? Születési horoszkóp elemzése felnőttek részére

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. Augusztus 15.

Kategória: Tanácsadások | Címkék: asztrológia, életmód, önismeret, boldogság, Dudás Mária, előrejelzés, megoldás. kommunikáció, mindennapra, párkapcsolat, pszichológia, Sebestyén Attila, Symbolon kártya, tanácsadás

10685486_1381720802117992_328371389591558521_nA születési (radix) horoszkóp elemzése magában foglalja az adott ember tudatos és tudattalan személyiség jegyeinek elemzését, illetve azoknak a sorsára gyakorolt hatásait. Az elemzés keretében beszélünk az egyén életfeladatáról, és sorsában felmerülő legjellemzőbb problémákról illetve rávilágítok arra, hogy esetenként, ösztönösen miért fut időről–időre azonos köröket az életében. Elmondom a problémák megoldásának lehetséges módozatait, illetve az elemzés során lehetőség van arra is, hogy kérdéseket tegyen fel, és az aktuális problémáját is megbeszéljük. További lehetőség van arra is, hogy az elemzést prognosztikával (előrejelzéssel) rendelje meg, amikor a születésnapjához képest, egy évre előre nézzük meg azokat a hatásokat, amelyek jellemzőek lehetnek. Ezáltal időben felkészülhet arra, hogy a következő esztendőt optimálisan tervezze- és élje meg, kiaknázva annak lehetőségeit. A születési horoszkóp elkészítésére csak pontos születési idő (óra, perc) ismeretében van lehetőség. Amennyiben nem tudja ezt, úgy néhány életesemény időpontját előzetesen kell megadnia számomra, amelyek alapján külön díj ellenében elvégzem a pontosítást.

Szóbeli tanácsadás díja:                                            20.000 Ft
(kb. 1,5 óra a tanácsadás időtartama, és telefonnal vagy diktafonnal felveheted a beszélgetést.)

Ismerd meg magad! Önismeretet segítő elemzés    20.000 Ft Az elemzés (kb. 7-8 oldal) segít megismerni az egyén adottságait, feladatait és életútjának sorsfeladatát, és életcélját. Ajánlott kamasz gyermekeknek, útjukat kereső felnőtteknek.
Születési idő pontosítás:          + 5.000 Ft
(Ha a körülbelüli időpont 3 órán belüli. Egyéb esetben egyéni árszabás működik.)
Éves előrejelző horoszkóp (szolár) elemzés                   20.000 Ft
Az éves előrejelzés születésnaptól születésnapig tartó időszakról készül, az adott év feladatát és hatásait részletezve. A részleteket olvasd el itt!
főlép2 Időpontkérés: Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológia szakértő 06/30-4515002 astromarcsi@gmail.com    
Sebestyén Attila Időpont kérés: Sebestyén Attila asztrológus 06/30-8332245 vagy astroattila@gmail.com      

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 29-től május 6-ig

A 18. hét Holdállásai

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

2024.04.23 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom