OSHO gondolatok mindennapra 2016. december 30.

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2015. Október 30.

Kategória: OSHO Mindennapra | Címkék: asztrológia, asztrológus, bölcsesség, boldogság, egészség, életmód, gyógyító meditáció, gyógyulás, meditáció, mindennapra, önbizalom, öngyógyító meditáció, önismeret, OSHO, Sebestyén Attila, tanácsadás

osho Kezdet „Akárhol vagy, az mindig a kezdet. Ezért olyan csodálatos, olyan fiatal, olyan friss az élet.” Amint kezded azt gondolni, hogy valami elkészült, kezdesz halottá válni. A tökéletesség a halál, ezért a tökéletességre törekvő emberek öngyilkosok. A tökéletességre vágyás az öngyilkosság egy kerülő útja. Soha semmi sem tökéletes. Nem lehet az, mert az élet örök. Semmi sem ér véget, az életben nincs végkövetkeztetés – csak magasabb és magasabb csúcsok. De amint egyszer elérsz egy csúcsot, egy másik kínál kihívást, egy másik hív, invitál. Ezért sose feledd, hogy bárhol vagy, az mindig a kezdet. Akkor mindig gyermek maradsz, mindig szűz maradsz. És ez az élet művészete: szűz maradni, friss és fiatal maradni anélkül, hogy megrontana az élet, hogy megrontana a múlt, hogy megrontana a por, amely összegyűlik az utakon az utazás során. Ne feledd, minden pillanat egy új ajtót nyit ki. Ez nagyon illogikus, mert mindig azt gondoljuk, hogy ha van egy kezdet, akkor befejezésnek is lennie kell. De semmit sem lehet tenni. Az élet illogikus. Kezdete van, de vége nincs. Semmi, ami valóban él, nem hal meg. Halad és halad – és halad tovább. Forrás: OSHO Mindennapra Meditáció csak neked! (Személyre szabott, születési horoszkóp alapján készülő gyógyulást segítő meditáció)

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 29-től május 6-ig

A 18. hét Holdállásai

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

2024.04.23 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom