Személyre szabott öngyógyítást segítő meditációk

TÉGY A GYÓGYULÁSODÉRT! SEGÍTS ORVOSODNAK A GYÓGYÍTÁSBAN! A GYÓGYULÁS FŐLEG RAJTAD MÚLIK!

Sikeresfogyás Binder1_Page_2

Új termékcsaláddal jelentkezik Központunk, mely a Meditációs Termékcsalád nevet viseli.

A család első csoportjának meditációi, a Testi betegségek, lelki okainak öngyógyításához ad kiváló segítséget.

A meditáció segít a betegségből való gyógyulásodban?
A meditációkat Sebestyén Attila asztrológus készíti, aki maga is súlyos cukorbetegségből gyógyult meg, alig 2 hónap alatt.
Miután Attila a napi 4 inzulinnal kezelt cukorbetegségéből felépült, igyekezett átadni tudását, tapasztalatát a beteg embereknek. Előadásai, és tanácsadásai során azt tapasztalta, hogy a betegeknek szükségük van valamilyen „mankóra”, melyre támaszkodhatnak gyógyulásuk útján, különben nem képesek túllépni egészségügyi problémájukon.
Közel egy éves folyamatos kísérletezés alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy legfontosabb, a tudattalan negatív mintáinak felülírása. Ehhez kísérleteztünk ki, olyan öngyógyítást segítő meditációkat, melyek naponta hallgatva, támogatják a szervezet öngyógyító képességét, ezzel segítve gyógyulásunkat, és orvosunkat a gyógyítási folyamatban.

Érdekel a személyre szabott meditáció, visszahívást kérek!
(Csak írd meg nekünk telefonszámodat e-mailben, és mi 24 órán belül felhívunk, és válaszolunk kérdéseidre)

Nézz be webáruházunkba!

Referenciaként meghallgathatjátok Újhold, és Telihold meditációinkat az alábbi linkeken, melyek még nem ennek az egészségügyi sorozatnak a részei, de remekül működnek a teremtés, és az elengedés területein.
Újhold Meditáció
Telihold Meditáció

Hogyan működik a meditáció?
A meditáció, tulajdonképpen a tudatalatti programjainkat írja felül. Az életben biztosan sokszor tapasztaltátok már, hogy kitűztetek egy célt, tudatosan mindent megtettetek érte, mégsem sikerült elérnetek. Ez azért van, mert tudattalan elmétek szabotálta terveiteket, azaz a „beépített” programok ellenetek dolgoztak. A tudattalanban dolgoznak ugyanis azok a korlátozó hiedelmek, minták, melyeket szüleitek, az iskola, és a társadalom programozott elmétekbe.
Például, ha gyakran ezt hallottátok: „ a gazdag emberek,mind gonoszok”, ezek után ugyan miért csodálkozunk, ha tudattalanul mindig a szegénység felé teszünk lépéseket?
Esetleg gyermekkorotokban azt tapasztaltátok, hogy a szüleitek akkor figyelnek igazán rátok, ha betegek vagytok. Ez egy minta lesz, amit az ember felnőtt korában is tudattalanul alkalmaz, ha nem kap elég figyelmet, vagyis betegségekbe, sőt akár a halálba is menekül.
Ezeket írja át a meditáció, és helyükre új, a nektek leginkább megfelelő értékrendet ülteti el, tudattalan elmétekbe.

Ezeket a meditációkat oldalunkról letölthetitek majd, 2.500 Ft-os áron, vagy megrendelhetitek CD-n, 3.000 Ft + postaköltség áron.

Csomagár:
Sikeres fogyás meditációval CD + Általános öngyógyítást segítő meditáció CD együtt csak 5.000 Ft + postaköltség.
Sikeres fogyás meditációval+ Általános öngyógyítást segítő meditáció letöltéssel együtt csak 4.000 Ft.

Vásárold meg webáruházunkban!

A fentieken kívül óriási újdonság, hogy személyre szabott, egyéni meditációkat is készítünk, méghozzá a születési horoszkóp alapján. A születési képlet ugyanis egyértelműen mutatja a testi betegségeink lelki okait, és ezt felhasználjuk a személyes meditációk készítése során.
Talán nem is kell mondanunk, hogy a személyre szabott meditáció, sokkal gyorsabban, és erőteljesebben tudja segíteni az öngyógyító mechanizmust, mivel sokkalta több lehetőséget rejt önmagában. Ezekhez a meditációkhoz ugyanis egyéni konzultáció is jár, sőt bizonyos esetekben személyre szabott háttérzene, és akár exkluzív kivitelezés is.
Ezekben a csomagokban, minden a Te, öngyógyító mechanizmusodnak segítését, és erőteljes működését szolgálja, méghozzá testre szabottan! A meditáció olyan lesz, mint egy személyes jó barátod, amit időnként meg is újíthatsz, ha úgy látod jónak. Ne feledd ez a meditáció azért készül, hogy kapaszkodó legyen a kezedben.

Ezek után nézzük meg, milyen lehetőségek közül válogathattok:
Bronz meditációs csomag: 30 perc konzultáció, személyes szöveg, általános zene, alap kivitelezésben………………………………………………………….. 15.000 Ft
A csomag személyre szabott meditációt tartalmaz, általános zenével, alap kivitelezésben, azoknak ajánljuk, akik csak a gyógyulásukra akarnak koncentrálni.
Vásárold meg webáruházunkban!

Ezüst meditációs csomag: 45 perc konzultáció, személyes szöveg, általános zenével, exkluzív kivitelezésben……………………………………………………………23.000 Ft
A csomag személyre szabott meditációt tartalmaz, általános zenével, exkluzív kivitelezésben, azok számár ajánljuk, akiknek a gyógyuláson kívül, a hosszabb konzultáció, és a termék kinézete is fontos.
Vásárold meg webáruházunkban!

Arany meditációs csomag: 60 perc konzultáció, személyes szöveg, személyes zenével, exkluzív kivitelezésben……………………………………………………………30.000 Ft
Azon igényes megrendelőink számára ajánljuk ezt a csomagot, akiknek fontos, hogy mind a szöveg, mind a háttérzene nekik íródjon, hosszasan konzultálhassanak, és a termék exkluzív kivitelezésben készüljön el számukra.
Vásárold meg webáruházunkban!

Mit nyújt még a csomagajánlat számodra?
– A konzultációkat telefonon, vagy Skype-on bonyolítjuk le, így otthonodból ki sem kell mozdulnod.
– Az arany, ezüst, bronz csomagok árából levonásra kerül, ha Te már Általános Meditációt töltöttél le, vagy rendeltél meg CD-n tőlünk. (Egy csomag árából, kizárólag egy Általános Meditáció árát tudjuk levonni!)
– Az ezüst és arany csomagokban kis meglepetés ajándékkal kedveskedünk Neked!

Fontos!
A meditációkat kb. 3 hónapig ajánljuk hallgatni, ha lehetőség van rá naponta kétszer. Egyszer rögtön ébredés után, másodszor pedig közvetlenül elalvás előtt. Tudatalattink, ugyanis ekkor a legfogékonyabb a meditációkra.
3 hónap után javasoljuk a betegség kontrollját orvosoddal, és ha az eredmények tükrében szükséges, az annak megfelelő meditáció váltást.
Ha újabb csomagot rendelsz, akkor már csak az eredeti ár 80 %-át kell az új rendelésnél kifizetned, vagyis az újabb csomagot már 20%-al olcsóbban szerezheted meg!

Végezetül még néhány számadat Attila gyógyulásáról, melyek önmagukért beszélnek. Ne feledjék, ő is naponta használja a születési képlete alapján önmagának készített meditációt.
2013. december: Kórházba kerül, 30-as cukorértékkel, ahonnan napi 4 inzulin használatával engedik ki.
2014. február közepe: Folyamatosan, gyorsan javuló eredményei alapján, „leteszi” az utolsó inzulin injekciót is, és semmilyen gyógyszert sem szed többé „cukrára”.
2014. Április: Megméreti Haemoglobin A1c (NGSP) értékét, mely kb. az utolsó 3 hónap átlag cukor értékét mutatja. Az érték: 5,6 (elismert referencia érték: 3,8 – 6,9) vagyis normális!
2014. Augusztus: Ismételten megméreti HBA1c (NGSP) értékét, melynek eredménye 5,3. Normális!
2015. Július: Ismételt vércukor HBA1c (NGSP)mérés. Eredménye: 5,5 Normális, másfél évvel a kórházi ápolás után úgy, hogy közben semmilyen gyógyszert sem szed cukorra, csak a meditációt hallgatja, és persze a diétára odafigyel.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, azt felteheted írásban, vagy telefonon, az alábbi elérhetőségeken:

Sebestyén Attila asztrológus
Telefon: 06-308332245
e-mail: astroattila@gmail.com

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Személyre szabott öngyógyítást segítő meditációk — 1 hozzászólás

  1. Szeretnek egy szemelyre szabott meditaciot 30-6381502

Minden vélemény számít!