Munay-ki 13. Anyaméh rítus

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. December 31.

Kategória: | Címkék: Anyaméh rítus, belső-béke, Munay-ki

Az Anyaméh Rítusa tulajdonképpen a 10. rítus, elnevezése mégis más. A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget.

Az Anyaméh Rítusa egy erőteljes és szeretetteljes áldás nők és férfiak számára, mely visszaállítja a méh és a teremtés központjának egyensúlyát, és gyógyítja annak sebeit. A rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő ami csak részben fizikai funkció és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is.
A Rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja, ezért ajánlható várandósoknak is. (Az első és sz utolsó trimeszterben már nem ajánlott átadni.) A Rítus átadásával nem csak te gyógyulsz, hanem a női felmenőid, valamint Földanya is gyógyul.

A rítus 2014 óta létezik és Marcela Lobos nevéhez fűződik.Ő volt az első, aki megkapta a Rítust és a feladatot, hogy megossza másokkal. 2014. október 11-én közel 200 nő gyűlt össze az Omega Institute-on, hogy elsőként kaphasson meg energetikai átadással egy rítust a perui dzsungelek leszármazott asszonyitól.
A terem egy részében férfiak doboltak és énekeltek félkörben, miközben a nők egyesével sétáltak végig egy metaforikus úton, ami a petevezetéktől vezetett a méhig, és ott találkoztak egy női sámánnal, aki átadta nekik a Munay-ki 13. rítusát, hogy felszabadíthassanak minden nőt, aki fájdalmat és szenvedést hordoz a méhében. Miuán megkapták a gyógyulás magjait, a nők folytatták útjukat, és megszülettek az új életükbe, egy jelképes, ünnepélyes szülőcsatornén keresztül, támogatva és köszöntve a férfiak szeretetével.

A méh teremtőerőnk középpontja.
De a méh nemcsak magzatot hordhat ki; és teremtésre, kreativitásra nemcsak addig képes, amíg a nő biológiai, termékenységi ciklusa aktív – tehát a méh még menopauza után is élő, klimax után sem szárad ki, nem válik terméketlenné, csak átlényegül.

Az anyaméh egy hatalmas tároló központ, női bölcsességünk, kreatív energiáink tárolója, a női energiánk, szexualitásunk központja.
Ezzel együtt viszont a legérzékenyebb területünk, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik. Amikor sok ilyen energia felhalmozódik, megjelennek a lelki problémák (szorongás, párkapcsolati nehézségek, depresszió, érzelmekhez való kapcsolódási képtelenség, evési problémák, szégyenérzet, bűntudat, a ”nem vagyok elég jó” érzése, labilitás, stb.) és ezeknek a megjelenése már egy segélykiáltás arra, hogy foglalkoznunk kell e blokkok oldásával.

Sajnos, ha ezt nem tesszük meg akkor hamarosan már fizikai tünetek is jelentkezhetnek (pl.: vérzési rendellenesség, orgazmus problémák, libidó hiánya, mióma, ciszta, húgyúti fertőzések, gombás fertőzések, stb.)

Blokkolt energia lehet minden szexuális bántalmazás, bűntudat, szégyen, amit mi magunk és anyáink, női felmenőink valaha is elszenvedtek; nemcsak a tudatalatti programjainkban van jelen, hanem a méhünkben, petefészkünkben, hüvelyünkben is. Mind ott hordozzák ezek lenyomatait. Ugyanígy jelen vannak a mi és anyáink vetélései, nehéz szülései, abortuszok fájdalmai és minden olyan szexuális aktus lenyomata, amit kizárólag megfelelésből éltünk meg. Természeti népeknél a nők időről-időre elvonulnak és gyógyítják egymást ősi módszerekkel, technikákkal.

Létezik egy olyan női vonal, mely megszabadult szenvedéseiktől. A következő mantrát mondták Marcelának:
„A méhünk nem azért adatott, hogy a féjdalmat és a szenvedést tárolja.
A méhünk szerepe az, hogy életet teremtsen és világra segítse azt.”

A Rítus átadásához elengedhetetlen a megszentelt/Áldott tér létrehozása. Így a beavatandók védett térben részesülnek a rítusban, és ezzel fejezzük ki tiszteletünket a segítőknek. A résztvevők az Anyaméh rítus előtt megkapják a Gyógyító és az Erő sávjai rítust is, hogy minél hatékonyabb legyen a gyógyulás.

13. Anyaméh rítus + Gyógyítók rítusa és az Erő sávjai rítus
A kiscsoportos beavatás díja (max. 4 fő):                                     10.000 Ft/fő
Egyéni Rítus átadás:                                                                         20.000 Ft

2024. januári időpont csoportoknak:
2024. január 11. 17 óra vagy 18 óra a csoport igénye szerint
2024. január 25. 17 óra vagy 18 óra a csoport igénye szerint

Jelentkezésed a díj befizetésével (előre utalással) válik elfogadottá.
Ismerd meg részletesen a Munay-kit és a 9 rítust! Kattints ide!

Dudás Mária asztrológus, életvezetési mentor, Munay-ki oktató
06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com

 

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. májusi horoszkóp – Izgalmas lehetőségek hónapja

Májust, Maia (termékenység Istennője) Istennőről nevezték el, de hívják az Ígéret havának is. Ráadásul május 1-én van Cordelia ünnepe is, aki a virágtündérek álomszép Istennője és segítségünkre lehet az élet változásaiban, és nem utolsó sorban vágyvirágunk ültetésénél is.

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 29-től május 6-ig

A 18. hét Holdállásai

2024.04.29 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Skorpió Telihold varázslat

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, ráadásul a jegy uralkodó bolygója, a Vízöntőben járó Plútó is aktív szereplője az égi eseménynek.

2024.04.23 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom