Gyermekasztrológia tanfolyam

Részvételi díj: 69 000 Ft

Oktató: Dudás Mária
A tanfolyam egy gyakorlatban könnyedén használható módszert ad a kezetekbe, ami segít abban, hogy a saját és a környezetetekben lévő gyermekek személyiségét és adottságait a születési időpont ismeretében, az asztrológia segítségével megismerd.

Aki találkozott már a gyermekasztrológiával, az tudja, hogy már a születés pillanatában hiteles képet mutat a gyermek adottságáról, temperamentumáról és esetleges fejlesztési igényeiről. Óriási segítséget nyújt, hiszen megismerhetitek gyermeketek lelki igényét, beilleszkedési adottságait, tanulási képességét, kapcsolatteremtő adottságát és motiválhatóságát. Minden korszakukban megmutatja a hozzájuk vezető utat, kezelhetőségüket, és segítséget nyújt a pályaválasztásukhoz is.
A módszert én magam alakítottam ki sok éves praxisom tapasztalata alapján, aminek egy egyszerű, mindennapokban könnyedén használható változatát tanulhatjátok meg. Azért egyszerű, mert nem bonyolítja túl az elemzést, hanem a lényegre fókuszálást és a szimbolikus gondolkodást tanítja meg. Nem felesleges lexikális tudás átadására törekszem, a tanfolyam gyakorlatközpontú, és célja, hogy elvégzése után valóban használni tudjátok a megtanult módszert. A tanfolyam elvégzéséhez asztrológiai előtanulmány nem szükséges.

A tanfolyam elvégzése egy olyan módszert ad a kezedbe, amivel saját gyermekeidet és a környezetedben lévő más gyermekek, felnőttek működését is megismerheted és jobban megértheted.
A tanfolyam alatt a te és a saját gyermekeid, vagy tanítványaid születési horoszkópján gyakorlunk, így önismeretedben is előreléphetsz, és a környezetedben élőket is jobban megismerheted.

A tanfolyamra való jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé, és a pénz beérkezésekor kapják meg a jelentkezők az előzetes tanulni valókat. Ezek olyan egyedül is megtanulható asztrológiai szimbólumok és analógiák, amik miatt felesleges lett volna még egy plusz napot beiktatni a tanfolyam menetébe. A tanultakat az első alkalommal megbeszéljük, és kiegészítjük, ha szükséges. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy mégis igényli a plusz alkalmat erre van mód, és ezt most ajándékba kapja minden jelentkező!

Igénybe vehető kedvezmények:
Ha már elvégeztél nálunk egy tanfolyamot, akkor a következő tanfolyamok, modulok árából 25 %, tanácsadások árából pedig 20 % kedvezményt adunk neked.
Ajánlási kedvezmény: aki 2022. szeptember 1-től legalább 3 főnek eredményesen (vagyis részt is vesznek a tanfoylamon) ajánlja tanfolyamainkat, az 50% kedvezménnyel végezheti el bármelyik tanfolyamunkat.

Csoportos tanfolyam
Nálunk már 2 fő is csoportnak számít! Hozd magaddal gyermekedet, szüleidet, testvéredet, barátaidat, vagy bárki mást és Te is olcsóbban tanulhatsz.

Egyéni tanfolyam díja:………………………………..69.000 Ft/fő/6 alkalom
Csoportos tanfolyam díja:………………………… ..47.000 Ft/fő/6 alkalom

A tanfolyam ára tartalmazza az előzetes tanulnivaló és a tanfolyam jegyzetét.

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos, felnőttoktatási tanúsítványt adunk!
Oktatási azonosítónk: FKB/2020/001483

Jelentkezni lehet a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé!

Tanfolyam tematikája:
0. alkalom: otthoni, előzetes tanulni való a megküldött jegyzet alapján. Ne ijedjetek meg tőle, egyszerű az anyag, olyan mintha egy új nyelvhez tanulnátok szavakat :).

1-2. alkalom
– Asztrológia alapok megbeszélése által az analógiás gondolkodás gyakorlása, Placidus asztrológiai program használatának megismerése- Gyermekasztrológiai elemzés menete
– A gyermek korszakai és azok elemzésének lehetőségei
– A gyermek temperamentuma, születési adottságok, fejlesztendő képességek korszakonként

3-4. alkalom
– Mit mutat meg a holdi kor, a gyermek első 7 éve, és hogyan elemezzük
– Az első évek temperamentumbeli megnyilvánulása
– Aszcendens, Hold szimbolikája a születési horoszkópban
– Beilleszkedési, kapcsolatteremtő adottság
– Merkúri korszak (7-14 éves kor) bevezető

5-6. alkalom
– Merkúri korszak temperamentumbeli működése, hogyan elemezzük
– Tanulási képesség, jobb vagy bal agyféltekés adottságú?
– Kommunikációs képességek, analitikus vagy szintetizáló gondolkodású
– Mivel motiválható?
– Kamaszkor, libidóbolygók működése, a kor nehézségeinek várható megnyilvánulása

A gyermekasztrológia hasznosságáról itt olvashattok részletesen:
Gyermekasztrológia – Csillagjóslás vagy valódi segítség?

Érdeklődni, informálódni a tanfolyammal kapcsolatban: 
Dudás Mária gyermekasztrológusnál lehet közvetlenül a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen.

Oktatási azonosító: FKB/2020/001483

Jelentkezés az eseményre

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Kapcsolódó események

Legfrissebb cikkek

Táborok

Új lehetőség neked és érted

Kiszakadnál a mindennapok őrületéből? Szeretnél közben fejlődni, problémáidra megoldást találni? Ebben szeretnénk neked segíteni!

2022.11.27 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások november 27-től december 4-ig

Az év 48. hetének Holdállásai a videóban.

2022.11.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom