Gyermekasztrológia tanfolyam

babahoroszkop

 

Tanfolyam időpontjáról érdeklődj telefonon!

 

 

A tanfolyam egy gyakorlatban könnyedén használható módszert ad a kezetekbe, ami segít abban, hogy a saját és a környezetetekben lévő gyermekek személyiségét és adottságait a születési időpont ismeretében, az asztrológia segítségével megismerd. Aki találkozott már a gyermekasztrológiával, az tudja, hogy már a születés pillanatában hiteles képet mutat a gyermek adottságáról, temperamentumáról és esetleges fejlesztési igényeiről. Óriási segítséget nyújt, hiszen megismerhetitek gyermeketek lelki igényét, beilleszkedési adottságait, tanulási képességét, kapcsolatteremtő adottságát és motiválhatóságát. Minden korszakukban megmutatja a hozzájuk vezető utat, kezelhetőségüket, és segítséget nyújt a pályaválasztásukhoz is.
A módszert én magam alakítottam ki sok éves praxisom tapasztalata alapján, aminek egy egyszerű, mindennapokban könnyedén használható változatát tanulhatjátok meg. Azért egyszerű, mert nem bonyolítja túl az elemzést, hanem a lényegre fókuszálást és a szimbolikus gondolkodást tanítja meg. Nem felesleges lexikális tudás átadására törekszem, a tanfolyam gyakorlatközpontú, és célja, hogy elvégzése után valóban használni tudjátok a megtanult módszert. A tanfolyam elvégzéséhez asztrológiai előtanulmány nem szükséges.
A tanfolyam csoportos formában 3 napos, vagy skype-on 6 alkalom.

A tanfolyam elvégzése egy olyan módszert ad a kezedbe, amivel saját gyermekeidet és a környezetedben lévő más gyermekek, felnőttek működését is megismerheted és jobban megértheted.
A tanfolyam alatt a te és a saját gyermekeid, vagy tanítványaid születési horoszkópján gyakorlunk, így önismeretedben is előreléphetsz, és a környezetedben élőket is jobban megismerheted.

A tanfolyamra való jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé, és a pénz beérkezésekor kapják meg a jelentkezők az előzetes tanulni valókat. Ezek olyan egyedül is megtanulható asztrológiai szimbólumok és analógiák, amik miatt felesleges lett volna még egy plusz napot beiktatni a tanfolyam menetébe. A tanultakat az első alkalommal megbeszéljük, és kiegészítjük, ha szükséges. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy mégis igényli a plusz alkalmat erre van mód. Személyesen 1 nap vagy skype-on 2×3 óra. Ennek díja: +12.000 Ft, de csak azok vehetik igénybe, akik jelentkeztek a tanfolyamra.

Tanfolyam díja:……………………………………………………….45.000 Ft/fő/3 nap
A tanfolyam díját alkalmanként is lehet fizetni. A tanfolyam ára tartalmazza az előzetes tanulnivaló és a tanfolyam jegyzetét.

Természetesen aki skype-on szeretné megtanulni a módszert, arra is van mód, ez esetben hívj a 06/30-4515002 telefonszámon vagy írj nekem az astromarcsi@gmail.com e-mail címre!

Jelentkezni lehet a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé! A tanfolyam csoportos illetve egyéni formában is elvégezhető.

Tanfolyam tematikája:
0. alkalom: otthoni, előzetes tanulni való a megküldött jegyzet alapján. Ne ijedjetek meg tőle, egyszerű az anyag, olyan mintha egy új nyelvhez tanulnátok szavakat :).

 1. alkalom
  – Asztrológia alapok megbeszélése által az analógiás gondolkodás gyakorlása, Placidus asztrológiai program használatának megismerése- Gyermekasztrológiai elemzés menete
  – A gyermek korszakai és azok elemzésének lehetőségei
  – A gyermek temperamentuma, születési adottságok, fejlesztendő képességek korszakonként
 2. alkalom
  – Mit mutat meg a holdi kor, a gyermek első 7 éve, és hogyan elemezzük
  – Az első évek temperamentumbeli megnyilvánulása
  – Aszcendens, Hold szimbolikája a születési horoszkópban
  – Beilleszkedési, kapcsolatteremtő adottság
  – Merkúri korszak (7-14 éves kor) bevezető
 3. alkalom
  – Merkúri korszak temperamentumbeli működése, hogyan elemezzük
  – Tanulási képesség, jobb vagy bal agyféltekés adottságú?
  – Kommunikációs képességek, analitikus vagy szintetizáló gondolkodású
  – Mivel motiválható?
  – Kamaszkor, libidóbolygók működése, a kor nehézségeinek várható megnyilvánulása

A gyermekasztrológia hasznosságáról itt olvashattok részletesen:
Gyermekasztrológia – Csillagjóslás vagy valódi segítség?
Dudás Mária gyermekasztrológus
Érdeklődni, informálódni a tanfolyammal kapcsolatban: Dudás Mária gyermekasztrológusnál lehet közvetlenül a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen.