Mihály Arkangyal kártya: Tiszteld és kövesd a megérzéseidet

IMG_0062Mihály arkangyal arra ösztönöz, hogy figyelj oda a belső hangra, mert megérzéseid helyesek. Lehet, hogy nehéz szembesülni az érzéseiddel, de nem hagyhatod őket figyelmen kívül, mert fontos üzenetet hordoznak számodra. Ha szeretnél tisztán látni, fogj papírt és tollat, és kérdezd ki érzelmi énedet: „Mit érzel most? Szerinted miért? Mit szeretnél, mit tegyek?” Ha odafigyelsz, és bízol érzéseidben megkapod a választ.
Tiszteld és kövesd belső hangodat, amelyen keresztül a Gondviselés szól hozzád. Isten és az angyalok gyakran a testi érzékelés vagy megérzések formájában válaszolnak imáidra. Ha csak rálegyintesz, mondván: „Ó, ez csak egy érzés”, akkor figyelmen kívül hagysz egy fontos isteni útmutatást. Ezt a kártyát azért húztad, hogy figyelj – valóban figyelj oda – a megérzéseidre.

Lehetséges értelmezések: Ismerd el végre, hogy ez a helyzet boldogtalanná tesz, és változtass. * Valaki megpróbál meggyőzni arról, hogy megérzéseid nem helyesek, de te ragaszkodj ahhoz, amit érzel.

Imádság:

„Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy támogatsz, vezetsz és védelmezel, amikor a megérzéseimre hagyatkozva cselekszem. Segíts, hogy megértsem, és ki tudjam fejezni érzéseimet. „

Forrás: Doreen Virtue

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.