Milyen jegyben születtél? Ezek az erősségeid!

Sok helyen olvashattok olyan írásokat az egyes csillagjegyekről, ahol kiemelnek közülük 3-at bizonyos témákban, hogy ők a legjobbak ebben. Ez óriási tévedés. Már csak azért is, mert mindenki „jó csillagzat” alatt született és a személyiségünk is több összetevőből áll. Egy születési horoszkópban nem csak a Nap szerepel, hanem mellette több más bolygó is. Más bolygó szimbolizál minket nőként, a férfiakat férfiként és más bolygó mutatja meg azt, hogy a családban hogyan viselkedünk.

De ha mégis le akarjuk egyszerűsíteni a témát a Napjegyünkre, akkor inkább azt nézzük meg, hogy eszerint kinek mi az erőssége, amit életében ki tud bontakoztatni.

kosKos jegyűek
Erősséged hatalmas tettvágyad, belső energiád, küzdőképességed. Tele vagy energiával, akaraterővel, és a versenyhelyzetekben is remekül megállod a helyed. Nyitott vagy, határozott és egyenes. Nem mondhatni rólad, hogy haragtartó lennél, igaz hamar felmegy a pumpa, de ugyanolyan hamar túl is lépsz a konfliktuson. Nagyon jó kezdő energiáid vannak, de a kitartásoddal lehetnek gondjaid, ezért érdemes mindig új, és rövid távú célokat állítani magad elé. Mindenesetre aki valami új célt szeretne megvalósítani, annak elkezdését nyugodtan rábízhatja egy Kos jegyűre.

bikaBika jegyűek
Tehetséged gyakorlatiasságodban, realitásodban és kitartásodban mutatkozik meg. Tudod élvezni az életet, igazi boldogsággal tölt el, amikor testedet kényeztetheted akár egy masszázzsal vagy egy jó étellel. Barátságos vagy, szereted a természetet, ez egyik lelki töltekezésed forrása is. Érzéked lehet a zenéhez vagy más művészetek felé, érdemes kipróbálnod magad minél több dologban. Mivel megbízható és türelmes vagy (bár kissé időnként makacs is) környezeted támaszra találhat benned. Aki szilárd alapokat keres, és gyakorlatias, kitartó segítséget, az a Bikában megtalálja ezt.

ikrekIkrek jegyűek
Egy igazi mozgékony, változékony jegyhez érkeztünk. Fő erősséged kapcsolatteremtő képességedben, kommunikációdban, szervező képességedben, éles eszedben rejlik. Igaz sokan felületesnek vélnek, de lehet neked nincs is szükséged arra, hogy mélységében szerezz ismereteket. A te feladatod, hogy embereket, tudást közvetíts, ehhez mindig megfelelő információval rendelkezel. Mindenről van tudásod, hiszen alapvetően kíváncsi vagy, nem szeretnél lemaradni semmiről. Lazaságodat, könnyedségedet mindenképpen kamatoztasd életed során és ne arra törekedj, hogy biztos munkahelyed legyen egy unalmas irodában.

rákRák jegyűek
Hatalmas segítő, gondoskodó energia dolgozik benned, amit érdemes kihasználnod munkád során, különben családod agyára mehetsz. Érzékeny vagy, családcentrikus és jó érzékkel teremted meg a meleg családi fészket. Ragaszkodsz a számodra kedves emberekhez, és emlékeidhez, fontos számodra a hagyományok ápolása. Erősséged hosszú távú memóriád, kreatív vagy, intuitív, gazdag fantáziavilággal, és jó érzéked van a művészetekhez is.

oroszlanOroszlán jegyűek
Rád oda kell figyelni, és te magad is igényled azt, hogy a középpontba kerülj. Vitalitásod, energikusságod, bátorságod elkápráztat mindenkit, karizmatikusságoddal elvarázsolsz bárkit. Erősséged a tudás, amire ha szert teszel, akkor mások elismerését vívhatod ki. Nyíltszívűségedhez, segítőkészségedhez nem fér kétség. Kreatív vagy, remek szervező és irányító alkat. Ha önbizalmad rendben van, akkor mások segítőjévé tudsz válni, és mint egy jó király gondoskodsz a körülötted lévőkről. Teremtő erőd tökéletesen működik, cselekvéseiddel önmegvalósításodban bátran haladsz előre, ami környezetedre is jó hatással van.

szűzSzűz jegyűek
A te erősséged a Bikához hasonlóan gyakorlatiasságodban rejlik kiegészülve ez remek analizáló képességeddel, realitással és józan ésszel. Nagyon jó megfigyelőképességed van, és képes vagy minden feladatot aprólékosan, precízen elvégezni. A rend központi kérdés életedben, legyen az a környezeted vagy a tanult információk. Meggondolt vagy, ezért a tervezésben is élen jársz. Szorgalmas vagy, éles eszű és takarékos. Kimondott tehetséged van az egészséges étkezés kialakítása és alternatív gyógyászat (pl. fitoterápia) területén. De ugyanígy remekül megállod helyedet pénzügyi területen is.

mérlegMérleg jegyűek
Az emberi kapcsolatok fontosak számodra, ebből adódik, hogy egyik erősséged kapcsolatteremtő képességed. Remek diplomata vagy, alkalmazkodásod miatt bárhol képes vagy feltalálni magad. Udvariasságod, tapintatosságod és előzékenységed miatt szeretnek veled lenni az emberek. Ezen adottságok miatt jól tudsz vitás helyzetekben közvetíteni a vitatkozó felek között. Pártatlan tudsz maradni, és saját kompromisszum képességed segítségével célt érsz el náluk.
Másik erősséged veled született szépérzéked, ami mind saját külsődön, mind környezeteden meglátszik. Érdemes kihasználnod szervező képességedet, stratéga oldaladat és tervező adottságodat munkádban.

skorpioSkorpió jegyűek
A Skorpió emberektől sokan félnek, mert általában a negatív oldalukat szokták kiemelni. Pedig nekik is vannak erősségeik, és jó tulajdonságaik is.
Az egyik ilyen alaposságod, mélyreható kutatási hajlamod. Minden témában, ami felkelti érdeklődésedet, a legapróbb részleteket is kinyomozod. Mély érzelmek dolgoznak benned, és hamar ráérzel a másik ember érzéseire is, mivel nagyon intuitív vagy. Hatalmas energia van benned ahhoz, hogy bármilyen helyzetből képes legyél talpra állni, újrakezdeni, regenerálódni. Kimondottan szívós vagy, bátor és törekvő. Ugyanígy előnyös tulajdonságod, kitartásod, jó megfigyelő képességed, hatékonyságod.

nyilasNyilas jegyűek
Jövőbe tekintő vagy, mindig lebeg a szemed előtt valamilyen távlati cél. Ahogy a Kosokat a rövid távú célok motiválják, úgy rád inkább a hosszú távú célok hatnak ösztönzőleg. Vonzanak a távlatok mind fizikailag, mind szellemileg. Te sem vagy haragtartó, nagyvonalúságodhoz nem fér kétség. Szeretsz filozofálgatni, hiszel magadban és lelkesedéseddel másokat is képes vagy lelkesíteni. Nagy benned a szabadságvágy, szíved szerint beutaznád az egész világot. Amiben hiszel, arról olyan lelkesen tudsz beszélni, hogy mások szájtátva hallgatják. Fontos számodra, hogy életedben, munkádban megjelenjék az izgalom, az újdonság.

bakBak jegyűek
Most nézzük meg a kötelességtudó Bak erősségeit. Céltudatos vagy, céljaid elérésében hatalmas kitartásról teszel tanúbizonyságot. Komolyság, megbízhatóság sugárzik rólad, néha túlzottan is kötelességtudó vagy. A gyakorlatiasság, realizmus, józanság és tervszerűség rád is jellemző jó tulajdonságok. Hideg fejjel tudsz döntéseket hozni, ami segít abban, hogy munkádban sikereket érj el. Hosszú távra tervezel, előrelátó és takarékos vagy. A szabályokat minden körülmények között betartod, ez egyfelől kötelességtudatod miatt van, másfelől számodra is biztonságot nyújt, ha tudod mit várnak el tőled. Hatalmas teherbírással rendelkezel, néha több terhet is hajlamos vagy magadra venni, mint azt elvárnák tőled.

vízöntőVízöntő jegyűek
Sokan lázadónak tartanak. Pedig csak nyitott vagy az újdonságokra, a forradalmi megvalósításokra, ami mások szemében időnként renitensségnek tűnhet. Fontos számodra, hogy az élet jobbá tételén munkálkodj, legyen ez elesettek segítése, új, környezetbarát vagy életet jobbá tévő technikai vívmányok. Zseniális ötleteid lehetnek, sokszor nem is tudod, honnan villannak be ezek. A járt utat a járatlanért szívesen feladod, kipróbálva új megoldásokat. Humanitárius célokban élen jársz, szívesen kiállsz emberi jogokért, családok megsegítéséért.

halakHalak jegyűek
Igazi művész lélek vagy, gazdag fantáziavilággal. Egyik erősséged emellett segítőkészséged, empatikusságod. Érzelmi gazdagság jellemez, romantikus vagy és érzékeny. Szeretsz minden élőlényt, lehet az ember vagy állat, védelmedbe veszel mindenkit. Belső hangod nagyon jól működik, komoly sikereket érhetsz el akkor, ha hallgatsz megérzéseidre. Képes vagy másokért áldozatot hozni, másod érdekében lemondani, ez megvéd téged attól, hogy áldozattá válj. Jó, ha munkádban valamilyen módon megjelenik vagy a mások segítése, vagy a művészeti ágak gyakorlása. Kimondott tehetséged van a gyógyításhoz, legyen az ápolás, hagyományos orvoslás vagy alternatív gyógyászat.

Cikkek a témában:
Milyen jegyben születtél? Ez az életfeladatod!
Mi a Te Symbolon kártyád?

 

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Nőiségébresztő elvonulás májusban

Női lélek ereje a facebookon!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!