Anyák napi tipológia – Minek örülne Édesanyád Anyák napján? Csillagjegye segít ebben

anyak_napja_tipologia_fokepMájus első vasárnapja Anyák napja, amikor ezen a különleges napon ajándékkal kedveskedünk Anyukánknak, Nagymamánknak. Általában virágot veszünk, mert ez a szokás, vagy valami emléktárggyal lepjük meg Őket.
Én magam is Anyuka vagyok, és miden évben kapok virágot lányaimtól. Sokszor kaptam vágott virágból készült csokrot, ami gyönyörű és imádom a virágot, de nagyon sajnálom, amikor elhervad. Így egy idő után tisztáztuk, hogy inkább legyen cserepes virág, mert az maradandóbb emlék. Viszont ennek a megoldásnak is megvan az a veszélye, hogy egyszer csak felmerül a kérdés, hogy a virágok laknak a lakásban vagy én. Így ma már jobban örülök annak, ha csak együtt vagyunk, vagy ha kapok egy jó teát, csokit, vagy megeszünk egy finom sütit együtt.

Mindenki másnak örül, amit még akkor is nehéz kitalálni, ha jól ismerjük. Egy kis segítséget szeretnék nektek nyújtani ebben, nézzük meg mit árul el Édesanyátok csillagjegye.

anyak_napja_tipologia_1
Kos:
Kos Anyukáknak én mindenképpen valamilyen együtt töltött programot javasolnék, ami természetesen az Ő kedvenc időtöltése lenne. Számára sokat jelent, ha azt érzi ezen a napon Ő a legfontosabb, így ezt a napot áldozzátok rá teljesen, nagyra fogja értékelni, és sokáig maradandó élmény lesz számára. Amennyiben virággal is szeretnétek kedveskedni, akkor lehetőleg piros színűt válasszatok.

 

anyak_napja_tipologia_2
Bika:
A Bika Anyuka szereti, ha kényeztetik, így egy igazi jó ajándék, ha elviszed vacsorázni, vagy ha Te magad főzöl neki valami finomat. Szintén jó ajándék, ha valami szépet készítesz számára, annak is nagyon fog örülni. Mivel jó érzéssel tölti el, ha fizikailag jól érzi magát, szereti élvezni az életet, így egy masszázs, egy wellness nap is szóba jöhet, mint anyák napi ajándék. Virágban a rózsaszínű telitalálat.

 

anyak_napja_tipologia_3
Ikrek:
Az ajándék legyen inkább valamilyen élmény, egy jó beszélgetés egy cukrászdában miközben elfogyasztotok egy finom süteményt és megisztok hozzá egy jó kávét. Ugyanígy örömet okozhattok számára, ha elmentek együtt megnézni egy jó filmet, és előtte szétnéztek a bevásárlóközpont üzleteiben. Virágban pasztellszíneket részesítsétek előnyben.

 

anyak_napja_tipologia_4
Rák:
Rák Anyukák kimondottan örülnek a saját készítésű emlékeknek, akár gyermekkori képekből összeállított kollázsnak, akár egy bögrének vagy képnek, amin a saját vagy az unokák képe van rajta. Virágban is inkább cserepest válasszatok, amiben sokáig gyönyörködhet és maradandó emlék lesz számára. Színben kedves neki a fehér szín. A csokor állhat pl. királyliliomból, vagy fehér orchideából.

 

anyak_napja_tipologia_5
Oroszlán:
Egyedi ajándékot keressetek, vagy valami olyat, ami róla szól, és ami a különlegességét és a tökéletességét hangsúlyozza. Ha ilyen ötletetek nincs, akkor vigyétek el valami nívós helyre vacsorázni, annak is örülni fog. Tulajdonképpen a megemlékezés a lényeg, bárminek tud örülni. Virágok színében a Nap színeit válasszátok.

 

anyak_napja_tipologia_6
Szűz:
Válasszatok számára valamilyen egészségével kapcsolatos ajándékot, vagy valamilyen hasznos, praktikus tárgyat. Jó ajándék lehet még egy kerti növény, vagy egy cserepes virág. A virág színe legyen valamilyen kék szín, pl. tengerkék.

 

anyak_napja_tipologia_7
Mérleg:
Ha Édesanyátok a Mérleg jegyében született, akkor vehettek neki virágot, de mindenképpen ügyeljetek arra, hogy a csokor harmóniát árasszon. Színekben lehet kékes, halványzöldes vagy rózsaszín. Cserepes virág esetén fontos, hogy szépen legyen csomagolva, és nem árt, ha mindez egy szép kaspóban kerül átadásra. Ugyanígy örül, vagy talán még jobban, ha egy színházi, vagy mozi élménnyel ajándékozzátok meg Őt.

 

anyak_napja_tipologia_8
Skorpió:
Számára szinte mindegy mit kap, csupán az a fontos, hogy a gyermeke adja át. Legjobb, ha olyan programot szervezel, amin kettesben lehettek, ezzel igazán nagy örömet fogsz szerezni neki. Amennyiben ragaszkodsz a virághoz, válassz valami pirosat vagy vöröset.

 

anyak_napja_tipologia_9
Nyilas:
A Nyilas Anyukák mozgékonyak, lelkesek, így örülnek akár egy sportos programnak, vagy egy sportos ajándéknak. Például szervezhetsz számára egy közös kirándulást. A virág nem annyira fontos, bár szívesen eldicsekszik barátnőinek egy látványos csokorral. Színben válassz számára sötétkéket vagy lilát. Nyugodtan vihetsz neki egy kellemes ízű teát, ami ritkaságnak számít, annak is nagyon fog örülni.

 

anyak_napja_tipologia_10
Bak:
Bak jegyben született Édesanyák részére érdemes valamilyen hasznos ajándékot választani, amit nem kell elraknia, de élményt okoz neki. Ilyen lehet pl. egy masszázs vagy fitneszterembe szóló bérlet. Nagyon fog örülni akár egy ajándék gyógyfürdőzésnek is, ha anyagilag megengedhetitek. Amennyiben virágban gondolkodtok, én a cserepes verziót javasolnám, azt jobban fogja értékelni, mint a vágott virágot.

 

anyak_napja_tipologia_11
Vízöntő:
Mindenképpen valamilyen különleges, egyedi ajándékban gondolkodjatok. Mivel a Vízöntők szabadságvágyók, ezért örömöt okozhattok számukra például azzal, ha egy napra szabadságoljátok Őket a mindennapi robotból. Küldjétek el kirándulni vagy masszázsra, vagy olyan programra, ami már régi vágya, de eddig még nem tette meg. Virágokból válasszatok pl. türkizkék színűt.

 

anyak_napja_tipologia_12
Halak:
Egy együtt megnézett romantikus film, egy csodaszép virágcsokor igazán jó ajándék egy Halak Mamának. A virág legyen pl. akvamarin színű. Ne tévesszen meg, ha nem láttok visszajelzést rajtuk, azért örülnek a meglepetésnek. Ők inkább szeretnek másokért tevékenykedni, másoknak örömet okozni. Ha felajánlja, hogy ebédelj nála, akkor fogadd el, mert ezzel is óriási örömet okozhatsz neki.

 

Dudás Mária gyermekasztrológus


Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!