Út az önbizalomhoz – Új tanfolyam!

EGY TANFOLYAM, AMI ÉRTED VAN, RÓLAD SZÓL,
MOST BEVEZETŐ ÁRON!

önszeretetTanácsadásaink során felfigyeltünk arra, hogy bármilyen problémával is kerestek fel minket –  a horoszkópelemzések, a Symbolon kártyavetések, és a beszélgetések révén – az esetek döntő többségében az ÖNBIZALOM HIÁNYÁHOZ  jutunk vissza gyökér okként.

Az is világossá vált számunkra, hogy a tanácsadáson megbeszélt lépéseket a későbbiekben pontosan ez okból nem teszitek meg, bármennyire is lelkesek vagytok, amikor azokat kielemezzük itt nálunk. A felfokozott érzés körülbelül addig szokott tartani, amíg kiléptek tőlünk az utcára, azután szépen fokozatosan alábbhagy, elcsendesedik.

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan nyújthatnánk nektek hathatós segítséget, ennek a valóban ÓRIÁSI PROBLÉMÁNAK a megoldásában.

Végül kitaláltunk egy olyan tanfolyamot, amelynek révén, a mindennapi gyakorlatban használható SEGÍTSÉGET kapsz, ÖNBIZALMAD ERŐSÍTÉSÉHEZ, NÖVELÉSÉHEZ!

A tanfolyam során foglalkozunk az Önismereted, Önelfogadásod, Önszereteted, a Hited és Bizalmad kérdésével is, mert ezek nélkül nincsen ÖNBIZALOM.

A tanfolyam során:  

  • megtanulod elfogadni önmagad olyannak, amilyen valójában vagy
  • meglátod és megérted, hogy mennyire értékes és szerethető ember vagy
  • jelentősen megnövekszik önbizalmad, és önértékelésed is a helyére kerül

 

elengedesAzt is őszintén be kell vallanunk, hogy ez a tanfolyam nem neked való, ha

  • szeretsz az önsajnálatban tocsogni, és folyton panaszkodni
  • ha minden problémádért csak másokat okolsz
  • semmit sem akarsz tenni önmagadért, sorsod javításáért

Akik ismernek bennünket, azok tudják, hogy minden tanfolyamunkat és tanácsadásunkat teljes odaadással, alapos felkészültséggel, rendíthetetlen hittel alkotjuk, abban bízva, hogy ti is ugyanilyen bizalommal és elköteleződéssel álltok neki a rátok váró feladatoknak.

A tanfolyam elvégzésével hatalmas lépést tehettek a tudatos életvezetések tekintetében, ami életetek minden területére pozitívan hat ki, legyen az munka, anyagiak, család, párkapcsolat, vagy éppen az egészség kérdése.

Akik már jártak nálunk azok, biztosak lehetnek benne, hogy most is a szokott minőséget, felkészültséget, barátságos, otthonos hangulatot kapják, akik még nem voltak, azoknak itt az ideje, hogy személyesen győződjenek meg a fentiekről, a tanfolyamra való jelentkezés által.

A tanfolyam során többféle technikát is alkalmazunk, – többek között – az Asztrológiát, a Symbolon kártyát, teszünk egy Belső Utazást is, és rengeteget Beszélgetünk. Ne feledd, hogy itt TE leszel a legfontosabb, minden RÓLAD szól majd.

Az oktatáson résztvevők a tanfolyam végén egy személyre szabott MEDITÁCIÓT is kapnak, mely révén otthonunkban sem lesznek magukra hagyva, folytathatják az ÖNBIZALOM ERŐSÍTÉST.

Ez a tanfolyam kizárólag EGYÉNI KÉPZÉSSEL vehető igénybe, tekintve a téma mélyen személyes jellege miatt. A képzés időtartama: összesen 8 alkalom, 1.5 óra/ alkalom

felkiáltójelMÁRCIUS és ÁPRILIS HÓNAPOKBAN BEVEZETŐ ÁRON, IGEN JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL JELENTKEZHETSZ!

Most ezen a BEVEZETŐ ÁRON, vagyis a tényleges árnál jóval olcsóbban,

80.000 Ft HELYETT, MÁRCIUSBAN és ÁPRILISBAN csak 50.000 Ft!

A BEVEZETŐ ÁR CSAK MÁRCIUSBAN ÉS ÁPRILISBAN ÉRVÉNYES, tehát csak ezekben a hónapokban veheted ezt a rendkívüli kedvezményt igénybe!

NE FELEDD! MOST CSAK   50.000 Ft.

MÁJUS 01-től kezdődően, már  80.000 Ft lesz a tanfolyam díja!

Ne késlekedjél, Jelentkezzél most, és légy az elsők között, akik kedvezményesen végzik el a tanfolyamot, ezáltal JELENTŐS ÖNBIZALOM NÖVEKEDÉSRE szert téve!
JELENTKEZNI lehet a 06/30 8332245-ös telefonszámon vagy az astroattila@gmail.com címen, Sebestyén Attilánál.

A BEVEZETŐ ÁRAS képzésre 2020. FEBRUÁR 29-ig lehet jelentkezni, 10.000 Ft előleg befizetésével.
A fennmaradó összeg az első alkalommal fizetendő!
Fizetés könnyítés lehetséges, ami személyes megbeszélés tárgyát képezi.

BIZALOM GARANCIA
Hogy segítsem a döntésedet, amennyiben igényled, a tanfolyamra jelentkezés előtt, ingyenesen egy „kávézós” ismerkedő beszélgetést biztosítok a részedre (20 perc), hogy közösen eldöntsük, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, tudunk-e együtt dolgozni?

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!   

 

Sebestyén Attila
Sebestyén Attila
Asztrológus, Életvezetési Tanácsadó
06/30-8332245
astroattila@gmail.com

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!