Asztrológia tanfolyam

astrology-website

 

SZERETNÉD ÖNMAGAD JOBBAN MEGISMERNI?

SZERETNÉL MÁSOKNAK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, AZ ÉLET ÚTVESZTŐJÉBEN?

 

Ha igennel válaszoltál a kérdésekre, tanulj ASZTROLÓGIÁT!

Nálunk megtanulhatod az asztrológia alapjait, és még többet is!

Milyen segítséget kapsz, ha részt veszel asztrológiai tanfolyamunkon?
– Ezen a tanfolyamon a mindent átfogó több éves elméleti képzés helyett, a gyakorlatban használható tudásra tehetsz szert, persze azért a biztos alapokat nálunk is meg kell tanulnod.
– A tanfolyam elvégzése után, képes leszel bárki horoszkópját elemezni, felmérni személyiségét, adottságait, erősségeit, gyengeségeit, sorsának nehézségeit. Segíteni tudsz életfeladatának meghatározásában, a neki való munka megtalálásában, egészségügyi problémái megoldásában, és még sok minden másban.
– Ez a képzés azok számára is hasznos lehet, akik valamilyen segítő, tanító, gyógyító szakmában tevékenykednek, vagy csak egyszerűen mélyebb emberismeretre szeretnének szert tenni.
– Meglátod, mennyi hasznos dolgot tudsz majd mondani az embereknek, születési adataik birtokában.

Az alaptanfolyam tíz, egyenként 2 órás alkalomból áll.
2 hetente tartunk 1 alkalmat, az időbeosztásodhoz igazodva, a 10. alkalom után pedig egy vizsgafeladattal zárjuk az alaptanfolyamot.

Ezután a kiegészítő modulok elvégzésére is van lehetőség, ahol már magasabb szinten foglalkozunk az asztrológiával.
1./ modul: Symbolon kártya alkalmazása a horoszkóp elemzés során
2./ modul: Prognosztika (Éves előrejelzés, Szolár és Lunár horoszkópok, Tranzitok)
3./ modul: Szinasztria (Két vagy több ember horoszkópjának összevetése)
4./ modul: Születési idő pontosítása

A tanfolyamokat egyéni képzés formájában tartjuk, jelenleg on-line módon, a későbbiekben az aktuális feltételektől függően, akár személyesen is. Persze lehetőség van arra is, ha hogy ketten vagy többen együtt tanuljatok, ha ezt kifejezetten szeretnétek, főleg ha együtt jöttök.

Mennyibe kerül a tanfolyam?
Asztrológiai alaptanfolyam 10 alkalom (2 óra/alkalom): 10.000 Ft/alkalom
Egyben, előre fizetve: 75.000 Ft

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos, felnőttoktatási tanúsítványt adunk!
Oktatási azonosítónk: FKB/2020/001483

Kiegészítő modulok:
1./ Symbolon kártya alkalmazása a horoszkóp elemzés során
3 alkalom (2 óra/alkalom): 12.000 Ft/alkalom
Egyben, előre fizetve: 30.000 Ft
2./ Prognosztika
4 alkalom (2 óra/alkalom): 12.000 Ft/alkalom
Egyben, előre fizetve: 40.000 Ft
3./ Szinasztria
3 alkalom (2 óra/alkalom): 12.000 Ft/alkalom
Egyben, előre fizetve: 30.000 Ft
4./ Pontosítás
4 alkalom (2 óra/alkalom): 12.000 Ft-/alkalom
Egyben, előre fizetve: 40.000 Ft

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van további gyakorló órákra.
Ennek díja: 4.000 Ft/óra.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak!
Jelentkezni, érdeklődni lehet: Sebestyén Attila astroattila@gmail.com illetve a 0630 8332245 telefonszámon.

Rólunk írták:
“Azért kezdtem Attilánál asztrológiát tanulni, mert érdekes önismereti játéknak gondoltam. Kiderült, hogy annál sokkal több, sokkal izgalmasabb. Nagyon sok mindent megértettem és elfogadtam magamban és másokban is az asztrológia segítségével. Attila nagyon jó tanár, egyszerűen, érthetően világítja meg az összefüggéseket. Minden percét élveztem.”
(Judit – Budapest)
“A Spirituális vezető képzésen vettem részt, amelyben a Symbolon kártya három szinten történő megismeréséről, az átfogó asztrológiai ismeretekről és a kapcsolódó spirituális bölcsességekről volt szó. Egész idő alatt tanulásra hangolva éreztem magam, ehhez nagyban hozzájárult az a tudás, ismeret és attitűd, amit Attilától tanulhattam meg. A tanagyag átgondolt, jól megszerkesztett és hasznos volt számomra. Jó szívvel ajánlom minden úton lévőnek és útra készülőnek, aki szeretne megismerni a belső szerepszemélyiségét és segíteni másokat a felismerésekben, mindezt úgy, hogy közben egy kiváló mentor vezeti őt, akitől bármikor kérdezhet.”
(István – Pécs)
“Mindig is érdekelt az asztrológia, korábban már bele is kezdtem Attilánál a tanulásba, de egy idő után feladtam. Nagyon megörültem, amikor megláttam a hírt, hogy Keszthelyen lesz néhány napos asztrológiai tábor. Azonnal éreztem: ott kell lennem! A jó idő sajnos nem jött velem a táborba, de így is szuper volt. Jókat ettünk, beszélgettünk egy remek társaságban, és ami a legfontosabb, bevezetést kaptunk az asztrológia világába. „Legyél családod asztrológusa” volt a tábor mottója. Én pontosan azt kaptam itt, amire számítottam. A tanfolyam végén Symbolon kártyát húztunk, az én lapom a Család lett.”
(Adri – Budapest)
“A tanfolyam nagyon nagy segítségemre volt abban, hogy megértsem, milyen elemekből épül fel személyiségünk, mitől érezzük bizonyos élethelyzeteinket harmonikusnak és mitől feszültnek, mi működteti ösztönös és tudatos viselkedésünket illetve tudatalattinkat, miből adódnak a problémáink, és hol keressük a megoldást. A horoszkópunkból mindent ki lehet olvasni, ha megtanuljuk ezt a különleges “nyelvet”, ami már az elméleti oktatás közben is nagyon sok érdekes összefüggést tárt fel előttem. A gyakorlatban pedig szintén nagy hasznát veszem a tanultaknak, ismerősi körömben azóta is folyamatosan érkeznek hozzám a felkérések, hogy segítsek horoszkópjuk értelmezésében, és a visszajelzések annyira pozitívak, hogy ez is azt bizonyítja, érdemes volt elvégeznem a tanfolyamot. Köszönöm még egyszer ezt az élményt!”
(Emese – Budapest)

Oktató:

Attilaúj
Sebestyén Attila
asztrológus, életvezetési tanácsadó.
Ismerd meg!
Elérhetőségek:
06/30-8332245
E-mail: astroattila@gmail.com
Oktatási azonosító: FKB/2020/001483