Hogyan tudsz boldog párkapcsolatban élni? Mit árul el a Mars és a Vénusz bolygó a születési horoszkópodban?

Szerelmi kapcsolatok elején, legelőször azt érdemes megtudnunk, hogy a születési horoszkópban milyen jegyben áll leendő partnerünk Mars és a Vénusz bolygója. Ezeket együttesen és találóan libidó bolygóknak nevezték el.

Természetesen mást mutat meg a női és férfi horoszkópban. Egy nő esetében a Mars bolygó megmutatja azt, hogy számára erotikus értelemben milyen típusú férfi a vonzó, míg egy férfi horoszkópjában pont azt mutatja meg, hogy Ő a kapcsolat elején (én csak demo verziónak hívom viccesen) milyen típusú férfiként viselkedik. Ugyanígy a Vénusz bolygó azt mutatja meg egy női horoszkópban, hogy Ő milyen „demo” verzióban, hogyan viselkedik női mivoltában. A férfiak horoszkópjában pedig arról kapunk információt, hogy erotikus értelemben milyen nőtípus a vonzó számára.

Mars

Először nézzük meg általánosságban mit is jelképez a Mars bolygó egy női vagy férfi horoszkópban:

kos_11Mars a Kos jegyében
Női horoszkópban: Te egy hősre, egy harcosra, egy rámenős hódítóra vágysz. Jöttem, láttam, győztem lehetne a jeligéje az Úrnak.
Férfi horoszkópban: Szeretsz hódítani, kihívás számodra, hogy a szeretett nőt megszerezd. Fő erősséged a spontaneitás, a nagy akaraterő és a vakmerőség.

bika_12Mars a Bika jegyében
Női horoszkópban: Te egy kedélyes, joviális, nyugodt emberre vágysz, aki szereti élvezni az életet. Nyugodt, kitartó, nagy önuralommal, aki stabilitást nyújt számodra, és hűséges hozzád.
Férfi horoszkópban: Barátságos, kedves ember vagy, de egy kissé makacs is. Kényelmed és a testi örömök fontosak számodra.

ikrek_11Mars az Ikrek jegyében
Női horoszkópban: A Te vágyad egy intellektuális társ, aki jó beszédkészséggel rendelkezik, rugalmas és vág az esze, mint a borotva.
Férfi horoszkópban: Érdekes, szórakoztató ember vagy.  Könnyed, társasági partnerre van szükséged ahhoz, hogy ne kezdj el kifelé kacsingatni a kapcsolatból.

 

rak_11Mars a Rák jegyében
Női horoszkópban: Egy romantikus, érzékeny, családcentrikus férfiról álmodozol! Olyanról, aki képes átérezni a problémáidat, megértő veled, és gondoskodik rólad.
Férfi horoszkópban: Erősséged, hogy megérzed, mire van szüksége a szeretet nőnek, és igyekszel számára romantikus, szeretetteljes környezetet teremteni.

oroszlan_12Mars az Oroszlán jegyében
Női horoszkópban: Te egy uralkodóra vágysz, akire felnézhetsz, aki nagyvonalú és a tenyerén hordoz, mint királynőjét.
Férfi horoszkópban: Hatalmas önbizalmad van, jóindulatú vagy, energikus és vállalkozó kedvű. Szereted élvezni az életet és szereted a szeretett nőt is elkényeztetni.

 

szuz_12Mars a Szűz jegyében
Női horoszkópban: Te egy megbízható, kiszámítható, gyakorlatias férfira vágysz. Csak semmi váratlan dolog, minden terv szerint haladjon a cél irányába.
Férfi horoszkópban: Te mindig a tökéletesre törekszel, szorgalmas vagy és pontos, mindig betartod a szavad. Ne légy magaddal túl szigorú, hidd el Te is tökéletes vagy!

 

merleg_11Mars a Mérleg jegyében
Női horoszkópban: Akire vágysz, az egy gavallér, egy bohém férfi. Olyanra, aki magában hordozza a harmónia igényét, de igazi társasági ember.
Férfi horoszkópban: Kiváló kapcsolatteremtési képességgel, és jó diplomáciai érzékkel rendelkezel. Előzékeny vagy, tapintatos, de általában nehezen döntesz, ezt nem minden nő kedveli!

 

skorpio_11Mars a Skorpió jegyében
Női horoszkópban: A nagy mágus, a titokzatos férfi az, akire vágysz. A rettenthetetlen, az ellenállhatatlan, a gyógyító, a kutató.
Férfi horoszkópban: Lelki erődben van erősséged, ráérzel mindenki gyenge pontjára. Szenvedélyes vagy, a tabuk számodra nem léteznek. Jó taktikus vagy, ésszel és erővel harcolsz kifulladásig.

 

nyilas_12Mars a Nyilas jegyében
Női horoszkópban: Te egy olyan férfira vágysz, akivel beutazhatod és felfedezheted a világot, aki optimista, és hisz az emberi jóságban.
Férfi horoszkópban: Könnyen lelkesedsz, erőd széles látókörödben és meggyőzőerejében van. Hatalmas hited van, amivel hegyeket mozgathatsz meg.

 

bak_12Mars a Bak jegyében
Női horoszkópban: Akire Te vágysz az a megbízhatóság mintapéldánya. Nagyon fegyelmezett és mindig betartja a szabályokat, kötelességtudó.
Férfi horoszkópban: Nem ismersz nehéz feladatot, céltudatos vagy. A flörtölés nem erősséged, de ha kinézed magadnak az álomnőt, kitartóan ostromolod.

 

vizonto_12Mars a Vízöntő jegyében
Női horoszkópban: Te egy humánus forradalmárra vágysz. Ő a nagy filozófus, a szabad szellemű, aki nem szereti, ha szabályok és korlátok közé szorítják.
Férfi horoszkópban: Vidám, nyitott, toleráns ember vagy, aki beszélgetőpartnernek sem utolsó. Saját függetlenségedre azonban még kapcsolaton belül is szükséged van.

 

halak_11Mars a Halak jegyében
Női horoszkópban: Az igazi művész és álmodozó, akire Te vágysz. Erőssége az együttérzés, az odaadás, Ő az a férfi, aki érzelmileg nyitott és őszintén tud szeretni. Férfi horoszkópban: Nagyon segítőkész és megértő vagy, a szerelmet mámorként éled meg. Hajlamos vagy viszont álmodozásra, plátói szerelemre is, mert nehezen teszel lépéseket.

 

Akarod tudni, hogy a Te horoszkópodban milyen jegyben áll a Mars és a Vénusz? Írd meg nekünk születési időpontod és helyét és megkapod a választ!
Kapcsolatfelvétel

Kérdésed van hozzánk? További információra lenne szükséged?
Írj nekünk!

Természetesen ez csak egy apró, de nem elhanyagolható momentum ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön, ha kíváncsi vagy hogy mi befolyásolja még a kapcsolatotokat, akkor ezt megtudhatod részletes elemzésünkből

Szerelmi iránytű – avagy rövid “használati útmutató” pároknak
Igen! Kíváncsi vagyok!

Bejelentkezés, időpontfoglalás
Részletes párkapcsolati elemzés – Hosszú távú „használati útmutató egy boldog párkapcsolathoz
Igen! Szeretnék időpontot kérni, tanácsadásra!

Bejelentkezés, időpontfoglalás

Most következzen a Vénusz bolygó, mit jelent egy női vagy férfi születési horoszkópban:

Vénusz

kos_11Vénusz a Kos jegyében
Férfi horoszkópban: Te egy tüzes amazonra vágysz, aki szenvedélyes, vagány, önálló és bátor. A hölgy vidám, gondtalan, nagy benne a kalandvágy.
Női horoszkópban: Tüzes megnyilvánulásaiddal a viharos lelkesedéstől egészen a dühkitörésig terjed a repertoárod. Folyamatosan tevékenykedsz, keresed a kihívásokat, nehezen ülsz meg egy helyben.

 

bika_12Vénusz a Bika jegyében
Férfi horoszkópban: Te egy érzéki, melegszívű, természetes szépségre vágysz. Egy olyan nőre aki kedves, nyugodt, és szereti élvezni az életet, minden tekintetben.
Női horoszkópban: Kedves természetű vagy, szereted a testi közelséget, hűséges és megértő és ragaszkodó társ vagy.

 

ikrek_11Vénusz az Ikrek jegyében
Férfi horoszkópban: Szereted, ha egy nő változatosságot biztosít a kapcsolatodban és intellektuális társad lehet. Elvárásod, hogy szeressen társaságba járni.
Női horoszkópban: Mindent megfigyelsz és mindenről van véleményed. Bárhol feltalálod magadat.

 

rak_11Vénusz a Rák jegyében
Férfi horoszkópban: Te egy anyáskodó nőre vágysz, aki babusgat, és szeretettel gondoskodik mind lelki, mind testi igényeidről.
Női horoszkópban: Kedélyállapotod hullámzó lehet, mert hangulatod függ a külső körülményektől. Jól tudsz viszont alkalmazkodni és családias légkört teremteni.

 

oroszlan_12Vénusz az Oroszlán jegyében
Férfi horoszkópban: Te a királynődet keresed! Olyat akit kényeztethetsz és aki puszta jelenlétével emeli a fényedet.
Női horoszkópban: Szereted a luxust, az előkelő dolgokat és a csillogást. A közeledben könnyen elfelejtik a hétköznapi problémákat, lelkesítő hatásod
alól nehéz kihúzódni.
szuz_12Vénusz a Szűz jegyében
Férfi horoszkópban: Te egy lelkiismeretes, figyelmes, kiszámítható és talpraesett hölgyre vágysz. Olyanra, aki visszafogott, nagy önfegyelemmel rendelkezik, és takarékos.
Női horoszkópban: Az a fajta nő vagy, aki többet teljesít, mint amennyit ígér. Önzetlenül segítesz másokon, mindig megjelensz ott, ahol szükség van rád.

 

merleg_11Vénusz a Mérleg jegyében
Férfi horoszkópban: Egy kedves, könnyed, harmonikusan szép nő a Te vágyad. Aki harmonikus, szép környezetet teremt maga körül, kiegyensúlyozott, korrekt partner. Női horoszkópban: Otthon érzed magad a divatban, a művészetekben, kimondott társasági lény vagy. Akkor érzed legjobban magadat, ha körülötted mindenki boldog.

 

skorpio_11Vénusz a Skorpió jegyében
Férfi horoszkópban: Te egy titokzatos, ragaszkodó hölgy után vágyakozol. Olyanra, aki szenvedélyes, aki vonz, mint egy mágnes.
Női horoszkópban: Érzelmeid heves szélsőségek között mozognak, a kompromisszum fogalma számodra ismeretlen. Partnerként odaadó vagy, szenvedélyes, vonz minden ami tilos vagy tiltott.

 

nyilas_12Vénusz a Nyilas jegyében
Férfi horoszkópban: Olyan nőre vágysz akire számítani lehet és aki mindenből a legjobbat hozza ki. Aki szeret utazni, optimista, vidám, lelkes.
Női horoszkópban: Alapvetően hiszel az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tudsz lenni. Szereted a nagyvonalú, távlati terveket, és a fizikai, szellemi utazásokat.

 

bak_12Vénusz a Bak jegyében
Férfi horoszkópban: A Te vágyad egy bölcs, megbízható, nyugodt nő. Megbízható partner, akire mindig számítani és építeni lehet.
Női horoszkópban: Józan és fegyelmezett nő vagy, aki érzelmeinek nem enged szabad folyást, döntéseiben nem befolyásolják azok. Kedveled a hagyományos eleganciát, a minőséget.

 

vizonto_12Vénusz a Vízöntő jegyében
Férfi horoszkópban: Te egy független, közvetlen és különleges nőre vágysz. Az ilyen típusú hölgytől viszont ne várj mélyebb és tartós érzelmeket, a kötöttséget nehezen viseli.
Női horoszkópban: Te egy toleráns nő vagy, aki mindig szerez valami meglepetést párjának. Kötetlen kapcsolatokra van szükséged, amelyek nem akadályoznak egyéniséged kibontakozásában.

 

halak_11Vénusz a Halak jegyében
Férfi horoszkópban: A Te vágyad egy Tündér, akiről magad sem tudod igazán milyennek is kellene lennie. Egy misztikus álombeli nő, aki együtt érző, elvarázsol és inspirál.
Női horoszkópban: Érzelmeid környezeted szerint alakulnak, sodródsz az árral, nem tudsz függetlenedni a külvilág behatásaitól. Hajlamos vagy embereket túlidealizálni, ezért könnyen érhet csalódás.
Akarod tudni, hogy a Te horoszkópodban milyen jegyben áll a Mars és a Vénusz? Írd meg nekünk születési időpontod és helyét és megkapod a választ:
Kapcsolatfelvétel

Kérdésed van hozzánk? További információra lenne szükséged?
Írj nekünk!

Természetesen ez csak egy apró, de nem elhanyagolható momentum ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön, ha kíváncsi vagy hogy mi befolyásolja még a kapcsolatotokat, akkor ezt megtudhatod részletes elemzésünkből

Szerelmi iránytű – avagy rövid “használati útmutató” pároknak
Igen! Kíváncsi vagyok!
Bejelentkezés, időpontfoglalás

Részletes párkapcsolati elemzés – Hosszú távú „használati útmutató egy boldog párkapcsolathoz
Igen! Szeretnék időpontot kérni, tanácsadásra!

Bejelentkezés, időpontfoglalás

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Hogyan tudsz boldog párkapcsolatban élni? Mit árul el a Mars és a Vénusz bolygó a születési horoszkópodban? — 60 hozzászólás

 1. En 1954 fer.17 en szulettem Szeretnem tudni Milyen jegy illik hozzam.Ezen kivul szeretnem tudni a vizonto jegyeben szuletett ferfi valodi erzelmeit irantam illetve az ossze illosegunket. koszonettel Eva

 2. Kedves Éva!
  Az Ön Vénusza, ami saját női oldalát mutatja a kapcsolat elején a Halak jegyében áll. A Mars, ami az ideális férfit mutatja a Nyilas jegyében. Az Ön Napjegye Vízöntő, ami adja, hogy hosszú távon jó lehet Önnek a Vízöntő úr, de az összeillőség vizsgálatához több személyiségjegyet is össze kell hasonlítani. Ajánlom Önnek a Szerelmi iránytű tanácsadásunkat, ennek keretében ezt megtudhatja. Ez a szolgáltatás skype-on is igénybe vehető, vagy telefonon. Van most egy akciónk, ha február 14-ig jelentkezik erre, akkor ajándékba kap Ön és a párja is egy-egy kapcsolatot segítő energiákkal rendelkező ásványkarkötőt, ami illeszkedik az Önök személyiségéhez. Amennyiben megírja a telefonszámát, szívesen felhívjuk és válaszolunk a kérdéseire! E-mail címünk: astroattila@gmail.com
  További szép napot kívánok: Dudás Mária :)

 3. Kedves Magdi!
  Szűz jegyében áll a Mars és a Vénusz bolygód is :)
  Szép napot kívánok: Marcsi

 4. Köszönöm :) Esetleg megtudhatnám a páromét is? Ö 1990.03.22 en született.Köszönöm

 5. Én 1988. 11. 09 14:20 Budapesten születtem.
  Hozzám ki illik?

 6. Kedves László! Önben kettős női ideál dolgozik mintaként, így egyfelől olyan hölgyekhez vonzódik akik társaságkedvelők, békések (Mérleg Vénusz) másfelől hosszútávon már inkább egy titokzatos és ragaszkodó (Skorpió Hold) lány mellett tud megmaradni. Ez a kettősség a férfi oldalában is megmutatkozik, mert A Mars bolygója a Kos jegyében áll születési horoszkópjában míg a Napja Skorpió, amely a hosszú távú oldalát mutatja meg. Tehát a lány mindig kihívás, hogy meghódítsa, de hosszú távon már túlzottan ragaszkodóvá válhat. Ez viszont egy idő után unalmassá válhat, ami újabb “vadászatra” ösztönözheti.

 7. Üdvözlet! :) Az én születési dátumom 2001 január 4. Reggel 4 óra és 28 perc. Veszprémben születtem. Hozzám ki illik illetve milyen vagyok szerelmi téren? És hűség terén?

 8. Kedves Kata :)!
  Hosszabb elemzésre itt nincs mód, csak a Mars Vénusz állásának megállapítására. Eszerint Önt olyan fiúk vonzzák, akik kissé titokzatosak és egy kicsit vagy nem is kicsit rossz fiúk (Skorpió Mars), ugyanakkor hosszú távon már egy sokkal megbízhatóbb férfit kívánsz magad mellé (Bak Nap). Nőiségben is meg van ez a kettősség, mert egyfelől romantikus lelkű, álmodozó, aki hajlamos időnként többet képzelni a másikba mint amilyen tulajdonságokkal valóban rendelkezik (Halak Vénusz), viszont később már előjöhet a sokkal temperamentumosabb, “balhésabb” oldala (Kos Hold).

 9. Üdv! :)
  Az előző hozzászólásomat a barátnőm nevében írtam, mivel kíváncsi voltam rá, hogy ő milyen.
  Az lenne a kérdésem hogy mennyire illünk egymáshoz illetve milyenek a kilátásaink?

  László: 1988. 11. 09 14:20 Budapest
  Kata: 2001. 01. 04 04:28 Veszprém

 10. Kedves Marcsi,
  Amennyire utánanéztem, a Mars a Bak jegyében, a Vénusz pedig a Rákban állt a születésemkor. Utóbbival tudok azonosulni, de a Bak jelleget nem érzem teljesen magaménak, sose vonzott szexuálisan ez a típus. Ennek lehet az az oka, hogy a két bolygó szemben áll egymással? Szül: Kerepestarcsa, 1986. 6. 8. 23:30 (pár perc eltérés lehetséges). Köszönöm.

 11. Kedves Réka :)!
  Ez inkább azért van, mert a Halak házában áll a Mars bolygód a születési horoszkópodban és még energiát kap a Jupiter bolygótól is a Halakban. Tehát van egy férfiminta benned, ami Bakos, de ezzel nehezen tudsz azonosulni, inkább elengeded ezt és könnyedebb típusok felé fordulsz :) De legalábbis jobban szeretnéd, ha érzelmesebb férfi találna rád, hiszen te is tele vagy érzelemmel. :)

 12. Még egyszer köszönöm a választ. Erről az oldalról még sosem közelítettem meg a kérdést. Valóban inkább a vizes típust találom vonzónak.

 13. Üdvözlet!
  Én egyet azzal mit mondott nekem (Mars a Kosban) (Vénusz a Mérlegben).
  Sajnos minden egyes kapcsolatomra igaz volt az, hogy eleinte az első 3-4 hónapban teljesen odavoltam a lányokért (csak az adott lány járt az eszemben és meghaltak volna érte) és utána valahogy rájuk untam és már csak a megszokás kötött hozzájuk és akkor más lányok kezdtek érdekelni (én ezért szégyellem is magam mellesleg). Most akkor ez mindig így lesz? Illetve nekem az a sorsom, hogy macsóként hódítsak aztán dobjam a lányokat?

 14. Kedves László :)
  Ennek nem kell így lennie, és nem kell szégyellnie magát. Ahhoz, hogy hosszú távon is izgalmas legyen a lány tudatosság kell mindkét fél részéről, nem szabad belefásulni a megszokásokba. Egy nő folyamatosan meg tud újulni és fent tudja tartani egy férfi figyelmét, csak nem szabad belekényelmesedni a helyzetbe. De ehhez az is kell, hogy a férfi is ösztönözze. Ezért kell tudni, hogy nőként hogyan működünk, milyen férfi típus jön be, és férfiként milyen minták élnek az emberben és hogyan működnek. Érdemes azt is megnézni, hogy milyen napjegyben született, mert az mutatja meg hosszú távon hogyan viselkedik egy kapcsolatban. Pl. ha valakinek van egy Bak Napja, pl. egy Kos Marssal, akkor ez is elég kettős. A Kos Mars hódítani akar, a Bak Nap viszont hosszú távon kényelmesebb, és szürke hétköznapokat teremthet. Aztán persze a Mars egy idő után lázad, mert unalmassá válik neki az egész :) és elindul vadászni. Ilyenkor kell a tudatosság, nem hagyom hogy beszürküljön az egész, hanem folyamatosan fent tartom az érdeklődést. Persze ehhez kell a hölgy oldal is, ahol szintén két játékos van a Hold és a Vénusz :)

 15. Nekem a Mars a Kosban van az I. házban és a Vénusz a Mérlegben van, a napjegyem Skorpió. Milyen lány illik hozzám hosszú távon (fent már taglaltuk de jegyeket illetően)? Napjegyileg azt mondják hogy a Halak és a Bika napjegyű, de engem ezek a lányok kerülnek. Szeretném tudni hogy milyen napjegyűt, marsjegyűt, vénuszjegyűt keressek magamnak.

 16. Van egy nagyon önérvényesítő, változatosságot igénylő Mars oldala és egy nagyon ragaszkodó Skorpió Napja, ami eleve kettős. így hosszú távon pl. a levegős lányoknak túl birtokló lehet, amit a Vénusza igényelne. És itt jön be még a képbe a Hold állása, ami azt mutatja meg hosszú távon milyen partnert igényelne. ha ez is eltér a könnyed Mérlegtől, akkor elégedetlen lehet vele hosszú távon. A Halak és a Bika lányok jók lehetnek, de ennél azért sokkal összetettebb a párkapcsolati szinasztria, ilyenkor megnézzük, hogy a személyiségjegyek hogyan illeszkednek és tudunk tanácsot adni arra, hogyan lehet harmonikus kapcsolatot kialakítani. Az viszont bizonyos, hogy a fent említett hölgyeknek túl lehengerlő lehet elsőre, ezért kerülik :)

 17. Kedves Marcsi☺
  Mit szolsz egy olyan allashoz, amikor a nyilas nap mellett a skorpioban all a mars, a venusz, a hold meg meg a merkur is. Ascendens merleg.
  Jelenleg egy vizonto napjegyu, skorpio marsu, halak venuszu, kos holdu ferfi a kedvesem, akinek bak az ascendense. De nem tudom…
  Mit gondolsz?
  Udv,
  MM.

 18. Szia :)
  Azt szólom az első álláshoz :) hogy nagyon erős a személyiségben a Skorpiós vonal, így ez erősen befolyásolja az optimista és lelkes Nyilas oldalt.Tudatosság hiányában erősen birtokló, kisajátító lehet.
  A jelenlegi párodban sok a kettősség, mind a férfi mind a női minta nagyon ellentétes, ami belső feszültséget okoz. Ezek megoldandó feladatok, hogy megtalálja az arany középutat. És a Vízöntő Nap, skorpió Mars ellentétet sem árt tudatosan kezelni, mert a Nap szabadságot igényel, a Mars pedig nagyon ragaszkodna.
  Szép napot kívánok neked :)

 19. Szia kedves Marcsi☺

  Én is kiváncsi lennék a véleményedre, ki illene hozzám, illetve én milyen vagyok a szerelem terén? 1983.11.01 13:46 Budapest
  Köszönöm
  Üdv
  Csilla

 20. Kedves Csilla :) Azon szerencsések közé tartozol, akiben egységes női minta él, bár ez egy kicsit maximalista :) hajlamos lehetsz hibát találni magadban. Ha úgy érzed sokat kritizálod magad, akkor ezen érdemes változtatni, mert ha te elégedett vagy magaddal, akkor fogod szerelmi téren is jól érezni magad :). A benned élő férfi minta kissé különbözik, de nem vesznek össze egymással, mert mindkettő szereti a kiszámítottságot és ragaszkodik párjához. Tehát egy olyan férfi mellett érzed jól magad, aki stabilitást nyújt, aki mellett biztonságban érzed magad. A Marsod Szűzben áll, a Napod pedig Skorpióban, így vagy a földies jegyek felelnek meg neked (Bika, Szűz, Bak) vagy a vizes jegyek közül a Rák, Skorpió.
  Szép napot kívánok neked: Marcsi :)

 21. Üdv! Régebben már írtam. :)
  Az adataim ezek: 1988. 11. 09 14:20 Budapest.
  Folyton arra vágyom hogy megtaláljam “Az Igazit”.
  A kapcsolataim mindig pár hónap után véget érnek, folyton megunom a lányokat de így hogy találjam meg azt akivel életem végéig együtt lehetnék illetve lehet ilyen személy számomra? Aki hűséges tud maradni és nem múlik el a szerelme és az én szerelmem iránta? Milyen lányt keressek csillagjegyileg illetve Mars és Vénuszügyileg?

 22. Kedves László!
  Már írtam Önnek, hogy nagy kettősség van a Mars-Nap és a Vénusz-Hold ügyben Önben.Ez mindenképpen nehezíti a megfelelő pár megtalálását. Ilyenkor úgy működik a dolog, hogy a párok előre tisztázzák saját igényeiket, miben hasonlítanak, miben különböznek, hogy tudnák összeegyeztetni elvárásaikat. Sajnos még a többség úgy működik, hogy belemegy a kapcsolatba, a rózsaszín köd elfedi a valóságot, aztán, ha probléma van, akkor vagy kilép belőle, vagy akkor kezdi el a megoldásokat keresni. Ennek pont fordítva kellene lenni. Amikor megismerkedünk, akkor kellene megnézni, hogy mik a lehetőségek, mit hogyan lehet megoldani. Még kevesen tudják, hogy melyik bolygójuk milyen jegyben áll a horoszkópban :) így nehéz a tudatos párkeresés. Ahogy már írtam a Bika és Halak jegyű hölgyek jók lehetnek Önnek, de a hosszú távú működéshez kell hogy legyen egy könnyed vénuszi oldala is, ami fent tudja tartani az Ön érdeklődését :)

 23. Üdv! :) Nekem a Mars a Kosban, Vénusz a Mérlegben és a Hold a Skorpióban van. A lánynak pedig Mars a Kosban, Vénusz a Bikában, Hold a Skorpióban van. Ez alapján mennyire illenénk össze szerelem, szex és kapcsolat terén? Mindkettőnknek a Plútó a Skorpióban van.

 24. Kedves László :)
  Ez elég jól hangzik, lelkileg jól illeszkednek, ami a hosszú távú lehetőségeket biztosítja. Ön férfiként azt a típust hozza, ami a lánynak is bejön. A Vénuszban van különbség, de azért mindkét típus szereti élvezni az életet, a Bika kicsit lustácskább, de össze lehet egyeztetni. Szóval biztatnám, hogy vágjon bele!

 25. a mars és vénusz első körben ok. de ez az előszoba a későbbiekben a nap és a holdat kell nézni.Arról is találok írást?

 26. Kos Holdam és Vénuszom van a Mars és a Nap a Bikában a férjemnek Szűz Nap Rák Vénusz s Kos együtt áll a Hold a bikában. Hosszútávon…..?

 27. A hosszú távú kapcsolat esetén érdemes megnézni részletesen, hogyan illeszkedik személyiségetek, mi a tanulni valótok a kapcsolatban… A leírásod nem teljesen egyértelmű számomra, légyszíves erősítsd meg, hogy jól értem e :). Tehát nálad Kos jegyében áll a Hold és a Vénusz, és a Bika jegyében van a Marsod és a Napod. A férjednél, ha jól értettem, akkor Szűz Nap és Kos Mars, és Rák Vénusz és Bika Hold?

 28. Skorpio mars, skorpio vénus, oroszlán hold, leendő páromnak bak mars, skorpio vénus, mérleg vagy szűz holdja van. Összeillünk vele vagy hol lehetnek eltérések amire figyelni kell?

 29. Hogy mindkettejüknek Skorpió Vénusza van, ez azt jelenti, hogy nőként illeszkedik párja női ideáljához. Hosszú távon, holdi viszonylatban viszont kicsit sok lehet neki, így arra érdemes figyelni, hogy ne akarja mindenképpen irányítani és beszéljék meg, ki mitől érzi szeretve magát. A Hold állása a születési horoszkópban utal a szeretetigényre, erről bővebben itt olvashat: http://belsobeke.com/asztrologia-2/szeretetnyelvek-asztrologiai-megkozelites-szerint/
  Férfiként, ön kicsit tüzesebb típusra vágyna, amit a Bak Mars nehezebben tud biztosítani, így kicsit ridegnek tűnhet párja, szintén érdemes ezt előre megbeszélni, úgy alakítani életüket már a kapcsolat elején, hogy mindenkinek jó legyen.

 30. Udv! En 1980.09.22- en 22.45.kor szulettem Vacott. A marsom a skorpioban van a venusz pedig az oroszlanban. Valamiert csak az oroszlan pasikat vonzom.. hogyan lehet ezen valtoztatni?

 31. Kedves Éva!
  Az Oroszlán Vénuszod vonzza be az Oroszlánokat, ami viszont a Skorpió Marsodnak nem nagyon tetszik :). Személyiségedben található egy hozott megoldandó feladat, mégpedig a férfi-nő konfliktus, amit magadban kell először rendbe tenni. Tehát azt kéne átgondolnod, hogy milyen szülői mintád van ezügyben, és azon kell változtatnod. A gondolataid lesznek ebben a segítőid, ha megtalálod milyen meggyőződések dolgoznak benned a párkapcsolatot illetően.
  További szép napot kívánok: Mária :)

 32. Üdvözlöm. Én 1980.10.05. 15.30 perckor születtem. Érdeklődnék, hogy milyen kapcsolat lehet köztem és egy 1977.10.31. 11.15 perckor született férfi között.
  Köszönöm válaszát.

 33. Kedves Mónika :)!
  Az, hogy milyen kapcsolat lehet Önök között, azt Önök döntik el :) Én csak azt tudom megnézni, hogy két személyiség hogyan illeszkedik egymáshoz, mire kell figyelni, mik az erősségek. Ez azonban a párkapcsolati tanácsadás témája, amiből kétféle is van.
  Itt olvashatja el a részleteket: http://belsobeke.com/tanacsadasok/szerelmi-iranytu-avagy-rovidhasznalati-utmutato-paroknak/
  További szép napot kívánok: Marcsi :)

 34. Kedves Marcsi,
  Szeretnem megtudni,hogy hogyan allnak a bolygoink..En 1969.06.24-en szulettem.A baratom 1960.08.03.-an.
  Nagyon koszonom,M.Antonia

 35. Kedves Antónia :)
  Az Ön Vénusza a Bikában, Marsa pedig a Nyilasban áll. A barátja Vénusza az Oroszlánban, a Marsa pedig az Ikrekben áll.

  Szép napot kívánok: Marcsi :)

 36. Kedves Marcsi!
  Szeretnék fényt deríteni egy állandó kapcsolódásra, hogy mi lehet az oka annak, hogy újra és újra megjelenunk egymás életében. Az én napom a Nyilasban, Holdam a Nyilasban, Venuszom a Bakban, Marsom a Skorpióban, Jupiterem a Kosban áll. A férfi napja Skorpió, Holdja Bika, Venusza Mérleg, Marsa Skorpió, Jupitere Bak. Szeretném tudni, hogy női-ferfi kapcsolodasban milyen szinten van szó valós vonzodasrol, kotodesrol. Köszönöm.

 37. Kedves Georgina!

  Ahhoz, hogy kiderítsük, miért térnek vissza egyes embereke az életünkbe, ismerni kell a kapcsolat résztvevőinek a személyes horoszkópját és párkapcsolati elemzéssel (szinasztria) kell megnézni, milyen energia kapcsolatok működnek köztük.

  További szép napot kívánok: Marcsi :)

 38. Kedves Marcsi!
  Köszönöm a gyors választ. Ehhez elegendő csak a születési dátum és hely vagy percre pontos születési adatok kellenek?

 39. Kedves Marcsi
  Nő vagyok.Vénuszom a szűzben, napom és marsom a rákban, holdam a mérlegben áll. Milyen kapcsolatom lehet és mire kell figyelni a férfival: ikrek nap,rák vénusz, szűz hold és mars. Köszönöm

 40. Kedves Marcsi
  Érdekelne hogy milyen kapcsolatom lehet és mire kell figyelni az alábbi férfival? Napom és marsom rák,holdam mérleg,vénuszom szűz.Férfié: ikrek nap,hold és mars szűzben, vénusz a rákban. Köszönöm szépen válaszodat

 41. Kedves Ágnes!
  Elsőként arra kell figyelned, hogy a benned lévő két női személyiségrész (Hold, Vénusz) másként működik. A Mérleg Hold harmóniára törekvő és igényli a társaságot. A Szűz Vénusz pedig ennél jóval visszafogottabb. Azonban a kettő együtt könnyen alárendelődhet, amitől viszont te nem fogod harmóniában érezni magad. Viszont az tény, hogy a kapcsolat elején mindenképpen segítőtök az, hogy az Úriember Marsa is a Szűzben van, így a két libidóbolygó könnyen egymásra talál. Arra figyelj az Úr szeretetnyelve a kibeszélés, az, hogy meghallgatás, de emellett szüksége van a könnyedségre, új impulzusokra. Ez a Rák Napodnak nem biztos, hogy annyira tetszik hosszú távon. Végül arra is figyelj, hogy ne akarj róla mindenáron gondoskodni, adj neki levegőt, önállóságot.
  Minden jót és szépet kívánok nektek: Marcsi :)

 42. Kedves Marcsi
  Köszönöm szépen a választ. Minden jót kívánok!

 43. Kedves Marcsi!:)

  Én 1994.07.09-én születtem Debrecenben, délelőtt 10:30 és 10:51 között valamikor. :) Amiket olvastam, azok alapján Rák Napom, Rák Holdam van, és Oroszlán Vénuszom, valamint Ikrek Marsom. Én úgy vettem észre magamon, hogy nagyon fontos nekem, hogy érzelmileg “babusgasson” és elárasszon kedvesen a fiú, de jókat és szellemileg pezsdítőeket is tudjak vele beszélgetni, mert különben unalmassá válik a dolog nekem. Ez végülis logikusnak tűnik ezek alapján. De hogy jön ide az Oroszlán Vénusz? Illetve ezek alapján mit gondolsz, milyen férfi mellett tudnék hosszútávon boldog lenni alapvetően? Nyilván az én hozzáállásomon is rengeteg múlik. 😀

  Köszönöm szépen! :)

 44. Kedves Éva :)!

  Kezdeném a női oldalaiddal (Rák Hold, Oroszlán Vénusz. A kettő igénye nagyon különbözik, ezt kell magadban egyensúlyba rakni. A Rák Hold igényli a babusgatást, és az érzelmi biztonságot. Az Oroszlán Vénusz is te vagy, tehát szükséged van arra, hogy dicsérjenek, egyenrangú társként kezeljenek, mondhatni a fiúnak Királynőjeként kell kezelnie a kapcsolatban. Egy kapcsolatban tudatosan figyelned is kell arra, hogy mindkettőt megkapd és ne válj túlzottan gondoskodóvá. Ugyanígy a fiú felé az elvárásaid is kettősséget mutatnak. Ezért érzed, hogy vágysz egy intellektuális társra, aki azért legyen családcentrikus is. Az ideális, ha pont ilyent találsz, de azért ez ritka. Ilyenkor kell már az elején figyelni a különbözőségekre. Én nem vagyok a híve az általánosságoknak, így az ideális párt sem lehet ez alapján megmondani neked. Én jobban szeretem, ha a felbukkanó jelölt adottságait vetjük össze a te meglévő adottságaiddal, mert egy párkapcsolati illeszkedés sokrétű és mindig egyedi :).
  Szép napot kívánok: Marcsi :)

 45. Kedves Marcsi!
  Bak Napom, Kos Holdam, Vízöntő Vénuszom, Nyilas Marsom van (Ascendensem Skorpió). Jelenleg két partner van kilátásban, vagyis két szerelem között vagyok. Egyik: Halak Nap, Skorpió Hold, Halak Vénusz és Kos Mars. Másik: Vízöntő Nap, Kos Hold, Halak Vénusz, Bak Mars. Vajon kettő közül melyik illene hozzám jobban? Van bennem egyrészt egyfajta erős kötődés és babusgatás iránti vágy és persze egy erős biztonságra törekvés. Másrészt picit nehezen köteleződöm el, pedig nagyon nagy igényem van egy stabil biztonságos párkapcsolatra.. :) Esetleg az én “paramétereimhez” milyen társ illene? Válaszát köszönöm! :)

 46. Még annyit tennék hozzá, hogy a Merkúrom a Vízöntőben, a Jupiterem a Halakban van.
  Köszönöm szépen! :)

 47. Kedves Marcis! 1970. július 24-én születtem, 14 óra 34 perckor. A kérdésem az, hogy az alábbi születési képlet tulajdonosával mire figyeljünk: 1969.július 11. Köszönöm szépen. Enikő

 48. Kedves Eszter!

  Én nem szeretem az általánosításokat, jobban hiszek abban, hogy egy találkozáskor összevetítjük a születési horoszkópokat és megnézzük az illeszkedést és a kapcsolati lehetőségeket. Az tény, hogy a női oldalak, mind azt tükrözik, hogy nagy a szabadságvágya, ezért kötődik nehezebben. Emellett a társ igényében is kettősség mutatkozik, legyen tüzes, optimista ugyanakkor megbízható, kötelességtudó. nem lehetetlen ilyen párosítással rendelkező embert találni, de ahogy említettem találgatások helyett célszerűbb a kapcsolati összevetést választani.

  További szép napot kívánok: Marcsi :)

 49. Kedves Marcsi!

  Válaszod köszönöm.Egyelőre abban segíts kérlek, hogy -1970. július 24-én születtem, 14 óra 34 perckor- milyen típusú partner illik hozzám.

  Szép Napot
  Enikő

 50. Utóirat:
  Rosszul teszem fel a kérdést. Tehát, főként milyen Mars és Vénusz tulajdonságokkal bíró férfi illik hozzám.

Minden vélemény számít!