“Használati útmutató” gyermekedhez – Gyerekhoroszkóp

gyerekhoroszkóp„Használati útmutató” gyermekéhez

A gyermekek születési horoszkópjának elemzése semmiképpen sem jósol vagy determinál, hanem a gyermek személyiségének megismeréséhez nyújt segítséget már a születés pillanatában.
A születés időpontjára és helyére felállított horoszkópábra szakértő szemeknek olyan, mint egy pszichológiai személyiségelemző teszt, mindent elmond a gyermek karakteréről, képességeiről, az alkalmazható nevelési és ösztönző módszerekről.

A szülők már a születés pillanatában tisztán láthatják azt, hogy milyen gyereknevelési, fejlesztési módszerrel segíthetik legjobban gyermeküket abban, hogy az boldog felnőtté váljon.
Az elemzés rámutat a gyermek személyiségének megfelelő életfeladataira, így segítséget jelenthet későbbi pályájának megválasztásában.
Emellett a szülők (Apa-Anya) születési horoszkópjával való összevetése, a harmonikus szülő-gyermek kapcsolat lehetőségeit is vázolja. Így a szülő megismerheti a gyermekkel való kapcsolat erősségeit és az esetleges konfliktust okozó pontokat.
Az elemzés egy komplett “használati útmutatót” nyújt a gyermekhez, születési pillanatától kezdve, egészen felnőtt koráig.
Természetesen az elemzés kitér a szülő által feltett aktuális kérdés vagy probléma megoldására is.

Szóbeli elemzés, tanácsadás díja:                                            20.000 Ft/alkalom
(Az első tanácsadás kb. 1,5-2 óra időtartamú, amelyről írásos anyag nem készül, de telefonnal vagy diktafonnal a beszélgetés rögzíthető.)

Írásbeli elemzés:

I. Ismerd meg gyermeked! Rövid bemutató elemzés                              20.000 Ft
Ezt az elemzést azok számára ajánlom, akiknek vagy nagyobb gyermekük van, vagy csak egyszerűen szeretnének tisztább képet kapni gyermekük személyiségéről, adottságairól. Az elemzés (kb. 7-8 oldal) tartalmazza a gyermek adottságait, esetleg tanulandó képességet, személyiségjegyeinek (pl. tanulási képesség, szeretetnyelv, kapcsolatteremtés, kommunikáció…) rövid bemutatását.

II. Részletes, mindenre kiterjedő elemzés tanácsokkal                         30.000 Ft
Részletes elemzés (kb.16-18 A4-es oldal)  a gyermekről, korszakonkénti bontásban. Minden időszaknál feltüntetem a már működő adottságot, és a még háttérben lévők erősítési lehetőségeit is. Emellett a szülő megismeri gyermeke minden adottságát, az annak megfelelő támogató nevelési módszert (pl. beilleszkedés, számára megfelelő óvoda/iskola, tanulási módszer…).  Az elemzés tartalmazza az aktuális kérdés, probléma okának feltárását megoldási javaslatokkal, és a szülőkkel való kapcsolat elemzését. Az ár tartalmaz egy egyórás konzultációt is.

Az elemzés megrendelésének menete:
– Az elemzés megrendelésére e-mailen (astromarcsi@gmail.com), telefonon (06/30-4515002) van lehetőség.
– Mindkét esetben 24 órán belül elküldöm az elemzéshez szükséges kérdéslistát, aminek megválaszolása után tudom elkészíteni az elemzést.
– Az elemzés elkészültének várható időpontjáról e-mailben tájékoztatom a megrendelőt, és akkor küldöm el a számlaszámot amire a az elemzés ellenértékét küldeni kell. Szintén megoldható a fizetés paypalon keresztül.
– Az elkészült elemzést e-mailen küldöm, és a szóbeli konzultációt (részletes elemzésnél) ezután egyeztetjük.
– Szóbeli tanácsadásnál telefonon egyeztetünk időpontot.

Több gyerekhoroszkóp megrendelése esetén a második horoszkóptól kezdve már kedvezmény vehető igénybe, amelyről érdeklődjön személyesen vagy e-mailben.

Bármelyik írásos elemzést választónak lehetősége nyílik arra, hogy a későbbiekben felmerülő problémákkal kapcsolatosan újabb konzultációt vegyen igénybe.
A már elemzést készíttetőnek, lehetősége van, egy tanácsadást kedvezményes áron  (1 órás időtartamban) 9.000 Ft-ért igénybe venni.
További lehetőség a 45 perces, egy probléma megoldását nyújtó tanácsadás.

főlép2
Időpontkérés:
Dudás Mária gyermekasztrológus
06/30-4515002
vagy astromarcsi @gmail.com

Gyermekasztrológia tanfolyam

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!