Női lélek erősítő tanácsadás - Legyél életed Királynője!

Részvételi díj: 25 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
Mostanában egyre több Nő kezdi megtapasztalni a benne lévő erőt, de sokan vannak még akik még nem tuják átlépni saját korlátaikat, elakadva érzik magukat. Szorongnak, nem hisznek magukban, nem látják magukban a szépséget, elégedetlenek mind külső mind belső értékeikkel.

Alicia Urban’s Senior Portraits, Kissimmee, FL. » Orlando Wedding &… …Mivel magam is megéltem ezt az állapotot, de megtaláltam a kiutat, ezért szeretnék a tapasztalataim alapján segítségetekre lenni. Nekem is van családom, 3 gyermeket neveltem, a nulláról kellett újrakezdenem az életemet mind anyagilag, mind önértékelésben. De megtanultam mindazt, ami a család mellett, nőként segít erősnek és boldognak lenni. Egy olyan boldogságot megélni, ami mindenkitől független, és a hozzá vezető ajtó kulcsát magunkban találjuk meg. Ebben az állapotban van az a női erő, amivel bármit elérhetünk az életünkben.

Amikor kapcsolatban élünk, és gyermekeink vannak, akkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni saját belső igényeinkről. Az is lehet, hogy valójában már nem is tudjuk mi az, amire a lelkünknek szüksége van.
Ráadásul egy csomó minta, meggyőződés dolgozik bennünk, amit gyermekkorunk során belénk neveltek. Elhangzott mondatok, amik szinte beégtek tudattalanunkba, olyannyira, hogy már teljesen azonosultunk velük. Át kell lépnünk saját korlátozó mintáinkat, új mintákat kialakítva életünkben. Ez segít ahhoz, hogy erősödjön önbizalmunk, bátran vállaljuk a kihívásokat, hiszen tudatába kerülünk annak, hogy mindent meg tudunk oldani, a saját eszköztárunkkal. Ahhoz, hogy tisztába kerüljünk adottságainkkal, erősségünkkel, meg kell ismerni magunkat. Mindenkiben ott van minden képesség, csak tudni kell alkalmazni őket.

Virgin goddess of the hearth, home and chastity. She is a daughter of Rhea and Cronus and sister of Zeus. Not often identifiable in Greek art, she appeared as a modestly veiled woman. Her symbols are the hearth and kettle. In some accounts, she gave up her seat as one of the Twelve Olympians in favor of Dionysus, and she plays little role in Greek myths. Her counterpart Vesta, however, was a major...

 

Ebben szeretnék számodra segítő kezet nyújtani tanácsadásomon. Nem a külsődet fogom megváltoztatni, hanem a belső szépséged, értékeid és a benned lévő erő megtalálásában tudok számodra segítséget nyújtani. Viszont ahogy belül egyre szebbnek látod majd magad, azt fogja tükrözni külső megjelenésed is, ami környezetedre is hatással lesz.

 

Mi történik a tanácsadáson?

Első alkalommal a születési horoszkópod segítségével megismerheted önmagadat, és magad is rájöhetsz arra, mennyi értékkel rendelkezel. Megnézzük, mik azok a személyiségjegyeid, amik esetleg problémákat okozhatnak életedben. Ezek általában olyan feladatok amiket személyiségfejlődésünk érdekében kell elvégeznünk. Ez segít ön-elfogadásodban és máris tettél egy lépést azért, hogy jobban érezd magad, ezáltal máris sokkal erősebbnek érzed magadat. Elemezzük a jelenlegi élethelyzetedet és megbeszéljük a szükséges lépéseket is, amiket meg kell tenned ahhoz, hogy a változások elinduljanak életedben.

Frames from Fiction: Cutting Up Books, once seemed sacrilege-but... Books published, Just in the U.S 300,000 -- 2003. 411,422 -- 2007. 1,052,803-- 2009. 3,000,000-- 2011. 15,000, 000 + in 2012. Google estimates August 2010, 129,864,880 books were in existence. Cree Prophecy When all the trees have been cut down, when all the animals have been hunted, when all the waters are polluted, when all the air is unsafe to breathe, only then will you discover you cannot eat gold.Az első tanácsadás ára:
25.000 Ft/1,5-2 óra

Ez magába foglalja a teljes asztrológiai személyiségelemzést (személyesen vagy telefonon), és az adott problémád okainak feltárását és megbeszélését. Lehet, hogy ezután már nem is lesz szükséged további találkozókra, mert magad is képes leszel a sarkadra állni és változtatni.

Azonban sokszor inkább azt tapasztalom, hogy az első beszélgetés megnyit egy kaput benned, és elkezdenek felszínre kerülni a probléma mögött meghúzódó családi minták, lelki sérülések, amik feloldásához, a továbblépéshez, szükség van további találkozóra, mélyebb kutatásra. Ebben segítségedre lesz a Symbolon kártya speciális kirakási módszere, ami lehetőséget nyújt arra, hogy a tudattalan mélységeit kutassuk és tudatos szintre helyezzük a problémát.

További konzultációk ára: 15.000 Ft/alkalom
A kártya használata miatt a tanácsadás személyes találkozó keretében zajlik. Ezeken a konzultációkon a cél, hogy a tudat alatt működő, korlátozó mintákkal szembenézz és változtass rajtuk. Emellett mindig megbeszéljük, hol tartasz éppen, milyen nehézségek merültek fel és hogy tudnál rajta változtatni.

5a8fe78f4e907855bd2d026b5a3d94b8

 

Tapasztalatból tudom, hogy milyen nehéz a mindennapi problémák közepette helytállni és önmagunk érdekeit is képviselni. Ezért jöttek létre a Női elvonulások, melyen 3-4 napig csakis saját magaddal, fejlődéseddel, és testi-lelki jóléteddel kell foglalkoznod.

 

 

A következő elvonulás időpontja: 2022. szeptember 8-11-ig
Helyszín: Vértestolna (Részvételi díj: 75.000 Ft)

Részletek itt!

 

Várlak szeretettel!

Ha kérdésed van, írd meg nekem (astromarcsi@gmail.com) a telefonszámodat és 24 órán belül felhívlak.

Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
Időpontkérés, érdeklődés: 06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com

Női lélek ereje a facebookon!

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

December jelentős napjai

Izgalmas, talán könnyebben megélhető hónap lesz, de azért lesznek erőpróbák, amik tudatos odafigyelést igényelnek.

2023.11.29 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

2023. decemberi horoszkóp

2023.11.29 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom