Elakadtál? - Válaszd a motivációs tréningünket!

Részvételi díj: 59 000 Ft

Tanácsadó: Sebestyén Attila
Úgy érzed, hogy átmenetileg elakadtál? Nem tudod, hogyan tovább? Vagy talán soha nem is működtek igazán jól a dolgaid, amit még önmagadnak sem mertél bevallani ideáig?

Mit kéne másképpen csinálni esetleg milyen iránymódosításra lenne szükséged ahhoz, hogy eredményesebb, szebb és jobb életet élhess? Én segíthetek, közösen megtaláljuk a megoldást!

Ma már tudományosan is bebizonyították (kvantum fizika, epigenetika), hogy mi teremtjük a sorsunkat, vagyis a gondolatainknak és érzéseinknek igen fontos szerepe van abban, hogy ténylegesen hogyan alakul az életünk.
Igazi életfeladatomnak az emberek motiválását tekintem és főleg a töretlen hit oldaláról közelítem meg a témát. Segítségül természetesen felhasználom az asztrológia és a Symbolon kártya tudásomat, melyekben már 20 éves gyakorlatot szereztem és ezzel igazán egyedi vagyok ebben a műfajban.
Vagyis alapvetően Igyekszem nem általánosságokban beszélni, hanem mindenkinek testre szabottan segíteni, azaz az említett eszközökkel felmérem a hozzám forduló ügyfél személyiségét és a sorsában igyekszem felderíteni azokat a problémákat, amik az elakadásához vezettek.  

A motivációs foglalkozás legalább 3 találkozásból áll, ami történhet személyesen, de online formában is.
- Az első találkozás előtt elküldöd a pontos születési adataidat, ezután találkozunk egy beszélgetésre, addigra én is megismerem a képletedet és sok minden mást is tisztázunk, illetve Symbolon kártyát is húzunk, a probléma feltárásához
- A második találkozásnál egyeztetjük a stratégiát az eddigi viselkedés módosítására és megtaláljuk azokat a pontokat, amit követned kell ahhoz, hogy valóban eredményeket érhess el
- A harmadik találkozásnál megbeszéljük az eddigi tapasztalatokat, az esetleges stratégiai módosításokat és azt is, hogy miképpen látod a tanácsolt változtatások eredményességét, és azt is, hogy a továbbiakban is kívánod-e az együttműködést?

A bizalom növelése érdekében álljon itt néhány név. akiktől sokat tanultam és akiknek módszereit használom is, a motivációs tréningem során (a teljesség igénye nélkül):
Bob Proctor, Wayne W. Dyer, Ester és Jerry Hicks, Bryan Tracy, Napoleon Hill, Randy Gage, stb.

A 3 találkozásos motivációs tréning ára 59.000 Ft,
mely ebben a műfajban egyáltalán nem mondható – még kis hazánkban sem - jelentős összegnek és viszonylag könnyen megfizethető.

Szeretettel várok mindenkit, akinek segíthetek, hogy megtalálja, vagy tovább haladhasson a már megkezdett útján!

Sebestyén Attila asztrológus, motivációs tréner
06 (30) 8332245
astroattila@gmail.com

 

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 24-től június 30-ig

A 26. hét Holdállásai

2024.06.23 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júniusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, nem sokkal a nyári Napforduló után, így kifejezetten intenzív hatásokra számíthatunk. Ezen a napon százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a Telihold varázslatot.

2024.06.21 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. június 22. Bak Telihold – Elengedés egy boldogabb jövőért

A júniusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk százszoros energiáival, és a kihívások mellett jutalmat is tartogat számunkra. Úgy tűnik, az Univerzum bátorít minket a lelkileg nehéz feladatok elvégzésére, de azt is ígéri, hogy az elvégzett munkáért nem marad el a jutalmunk. Ráadásul röviddel a nyári Napforduló után érkezik a Telihold, így kétség sem fér hozzá, hogy igen intenzív energiákat kapunk az elengedéshez, amik akár sorsfordító lehetőségeket is hozhatnak számunkra.

2024.06.21 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom