Gyerekhoroszkóp, felnőtthoroszkóp, tanácsadás problémás élethelyzetekben

I. Gyors tanácsadás szülőknek

A tanácsadás alkalmával Dudás Mária gyermekasztrológus szakértő lesz segítségetekre. Ezzel a tanácsadási formával azoknak szeretne segíteni, akik nem tudnak hozzá személyesen eljutni vagy időhiánnyal küzdenek és nincs 1,5 órájuk egy kimerítő elemzés meghallgatására, de aktuális problémájukat szeretnék úgy megoldani, hogy az a gyermek egyéniségéhez legjobban illeszkedjen.
A tanácsadáson lehetőség van egy aktuális probléma megbeszélésére maximum. 45 perc időtartamban.

Milyen témákban tud segíteni Marcsi? Részletek itt!

Gyors tanácsadás felnőtteknek életvezetési, családi és karrier ügyekben

A tanácsadás alkalmával Dudás Mária és Sebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó lesz segítségetekre. Ezzel a tanácsadási formával azoknak szeretne segíteni, akik nem tudnak hozzá személyesen eljutni vagy időhiánnyal küzdenek és nincs 1,5 órájuk egy kimerítő elemzés meghallgatására, de aktuális problémájukat szeretnék minél gyorsabban megoldani.

A tanácsadáson lehetőség van egy aktuális probléma megbeszélésére maximum. 45 perc időtartamban.

Milyen témákban tudunk segíteni? Részletek itt!

II. “Használati útmutató” gyermekedhez –  Gyerekhoroszkóp

A gyermekhoroszkóp semmiképpen sem jóslásra szolgál, hanem a gyermek személyiségének megismeréséhez nyújt segítséget már a születés pillanatában.

További információk itt!

III. Elakadtál? Tanácstalan vagy, nem látod a kiutat? Mi segítünk!

Amennyiben életében olyan helyzetbe kerül, amelyből nem találja a kiutat, vagy csak egyszerűen tanácstalan, hogy merre tovább, az asztrológiai horoszkóp elemzés módszerével, illetve a Symbolon, szimbólumelemző kártya segítségével megkeressük az ideális megoldást, amely személyisége és életfeladata szempontjából leginkább megfelel Önnek.

További információk itt!

IV. Ki vagyok én? Felnőtthoroszkóp

A születési (radix) horoszkóp elemzése magában foglalja az adott ember tudatos és tudattalan személyiség jegyeinek elemzését, illetve azoknak a sorsára gyakorolt hatásait.
Az elemzés keretében beszélünk az egyén életfeladatáról, és sorsában felmerülő legjellemzőbb problémákról illetve rávilágítok arra, hogy esetenként, ösztönösen miért fut időről–időre azonos köröket az életében.

További információk itt!

V. Kapcsolatok harmóniája

* Párkapcsolati tanácsadás
– Szerelmi iránytű
– Használati útmutató” egy boldog párkapcsolathoz

* Egyéb kapcsolatok elemzése
(főnök – beosztott, üzlettársak munkatársak, baráti kapcsolatok, stb.)

Lehetőség van arra is, hogy egyéb kapcsolatokat elemezzünk, ez különösen jól jöhet olyan esetekben, amikor két, vagy több ember hosszabb távú együttműködéséről van szó. Így már ideje korán ki lehet szűrni azokat a problémákat, amelyek később zavart okozhatnak az adott kapcsolatban, illetve meg lehet találni azokat a pozitív egyezőségeket, amelyeket előtérbe helyezve, a kapcsolat gyümölcsözővé válhat.

Szóbeli tanácsadás díja: 2 ember összevetése esetén 30.000 Ft
(minden további összevetés + 5.000 Ft/fő)

(kb. 1,5 óra a tanácsadás időtartama, melyről írásos anyag nem készül, de telefonnal vagy diktafonnal felveheted a beszélgetést.)

Időpont egyeztetés:
Dudás Mária asztrológus és
Sebestyén Attila asztrológus
06/30-4515002 és 06/30-8332245 vagy astromarcsi@gmail.com és astroattila@gmail.com

VI. Személyre szabott meditációk

Személyre szabott meditációink, mindenkinek saját igényei alapján készülnek.

A család első csoportjának meditációi, a Testi betegségek, lelki okainak megoldásához ad kiváló segítséget.  Olvasd tovább

VII. Belső utazás

Találkozás önmagunkkal!
Belső utazásnál azoknak a problémáknak eredünk a nyomába, amik általában gyermekkorunkban keletkeztek. Nagyrészt a szüleinktől vagy az óvodában, iskolában elsajátított téves hitrendszerek, korlátozó hiedelmek. Ezeket főleg „robotpilóta” üzemmódban használjuk, és nekik „köszönhetjük”, hogy nem érünk célba tudatosan, akaratunk, szándékunk szerint.
Olvasd tovább

VIII. Reiki kezelés

A REIKI egy Japán eredetű energiakezelés, melyet Dr. MIKAO USUI-nak köszönhetünk, aki számunkra felélesztette ezt a tradicionális szeretetenergiával való kezelési formát. A REIKI egy intelligens energia, mely harmonizál, kiegyensúlyoz, ezzel támogatva saját immunrendszerünk működését.
Olvasd tovább

IX. Születési idő pontosítása

Lehetősége van arra is, hogy megtudja pontos születési idejét horoszkóp megrendelése nélkül. Ebben az esetben 8-10 életeseményt és azok időpontjait fogjuk kérni Öntől, illetve a vélelmezett születési idejét.

Ára……………………………………………………………………………………………….15.000 Ft

Időpont egyeztetés:
Sebestyén Attila asztrológus
06/30-8332245 vagy astroattila@gmail.com

X. Éves előrejelzés (Szolár horoszkóp) készítése

Abban is tudunk segíteni, ha Ön a születési horoszkóp elkészítése nélkül, csak az elkövetkezendő 1 év (születésnaptól születésnapit) hatásaira kíváncsi, és egyfajta “jóslatot” szeretne. Itt fontos tudni, hogy a szabad akarat működik az életben, ezért nem konkrét eseményeket, hanem a várható hatásokat írjuk meg Önnek.
(Pl: Így írjuk le: A tartós párkapcsolat területén várható változás, mely az anyagi helyzetét is érinti.
És nem így: Eljön a nagy szerelem egy magas barna hajú férfi képében, aki feleségül veszi, és végre beköltözhet abba a házba, amit már régen kinézett magának.)

Ára…………………………………………………………………………………………….20.000 Ft

Időpont egyeztetés:
Dudás Mária asztrológus és Sebestyén Attila asztrológus
06/30-4515002 és 06/30-8332245 vagy astromarcsi@gmail.com és astroattila@gmail.com

Egyéb elemzési igényeket személyes egyeztetés után vállalunk!

Megrendeléssel kapcsolatos további információkért hívjon a +36304515002 telefonszámon, vagy írjon az astromarcsi@gmail.com e-mail címre!