Varázslatos nyári elvonulás

61658871_331100334249992_2312583535183003648_n

 

Szeretnél változtatni életeden és ehhez most szükséged lenne belső erőd erősítésére? Vagy egyszerűen csak megerősítésre, biztatásra van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába? Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Nem a külsődet szeretnénk megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaidra támaszkodva segítünk abban, hogy jobban szeresd magad és átalakítsd életedet a jelenednek megfelelően.

 

Az elvonulás ideje alatt a női energiák tüzes energiákkal lesznek átitatva, így semmi nem akadályoz meg bennünket abban, hogy valóban megerősödve, feltöltődve, újjászületve térjünk vissza a mindennapokba. A közös esti meditáció és az égetés szertartás alatt egyesített energiánk varázslatos eredményt hozhatnak.

Hogy mitől varázslatos elvonulásunk?
Mert minden nőben ott a Varázslónő bölcsessége, amiről időnként elfeledkezünk. A varázslat benned van, mi csak segítünk ezt felszínre hozni.
Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba.  A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan lelki szinten megbúvó blokkokat is megszüntessük. Ugyanakkor most arra is lehetőség nyílik, hogy régi családi mintákra is rálátásotok nyíljon, így belső gyermeketek is megtisztulhat a boldogtalanságot okozó emlékektől.

Itt a helyed,
– ha úgy érzed nem tudod eléggé szeretni magadat ahhoz, hogy te legyél a fontos életedben,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing.

Milyen programok lesznek a tábor ideje alatt?
– Fő cél hogy lelked megszabaduljon minden tehertől, ami akadályoz abban, hogy önmagad légy és élvezd az életet. Ehhez kapcsolódnak beszélgetéseink és a lelki megtisztulást segítő módszereink.
– A szombati nap a varázslatoké lesz, egyfelől a Théta Healing segítségével tisztulunk, másfelől használjuk az ingát, tanácsot kérünk az Angyaloktól, majd este egy csodálatos meditáción töltekezünk.
– Hogy ne csak lelkünket eddzük, testünk érdekében már péntek délután Pilates órát tartunk a kertben, amit szombaton még kétszer ismétlünk. Természetesen, ha nincs kedved részt venni rajta, akkor választhatod a pihenést.
– Elvonulásunk alatt az asztrológia módszere is velünk lesz, így az Univerzum fénye nem csak beragyogja elvonulásunkat, hanem személyes segítőnkké is válik a csillagok közvetítése által.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

30785074_973003982853860_1380770386_nDudás Mária asztrológus
Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét belső gyermekünkben, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni, amihez belső egyensúlyuk és boldogságuk segítőik.
Itt olvashatsz rólam: Bemutatkozás

Bodor-Kata-1-196x300Bodor Kata Théta Healing tanácsadó, pilates oktató
8 éve pilatest oktatok. Ez a módszer a test tónusba hozására, megerősítésére és nyújtására kidolgozott gyakorlatsorozatok összessége, amit légzéssel kombinálunk az erőközpontra összpontosítva. Ezzel a pilates megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stressz oldó hatású, jótékony gyógyítója lelkünknek, ami azonban mélyebb sebeket is rejt, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni a Theta Healinggel. Meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz, és a Teremtő síkján a minket korlátozó múltbeli minták, hitrendszerek és érzelmi rendszereket programozzuk újra. Így megteremtjük a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Létrehozzuk testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás hétvégével, ami megváltoztathatja további életedet!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

t_33_2Az elvonulás időpontja: 2019. augusztus 9-11-ig
Tábornyitás: augusztus 9-én 14 órakor
Tábor elhagyása: augusztus 11-én 11 órakor
Helyszín: Bakonyság SÁGHÁZ
Szállásunk körülbelül száz éves, nagyméretű parasztház, homlokzata közvetlenül a falu főterére néz. Összesen négy lakrésze van, egy 4 ágyas, két 3 ágyas és egy franciaágyas. A lakrészek egyedi arculatúak, mindegyik saját színvilággal, hangulattal rendelkezik.
A ház közös belső helyisége a nagy méretű, rusztikus konyha, vagy ebben, vagy a kertben, fedett pavilon alatt étkezhetünk, hűsölhetünk, beszélgethetünk. A házhoz nagy, rendezett kert tartozik, amit az ottlétünk alatt csak mi használunk. A hely maga a nyugalom szigete, madárcsicsergésen kívül nem sok zaj zavarja meg nyugalmunkat, töltődésünket.

Jelentkezési határidő: 2019. június 31.

A tábor maximum 12 fős, és minimum 7 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra, így kérlek minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat! Az előleget befizető jelentkezők elsőbbséget élveznek, a többieket várakozó listára tudjuk felírni, és lemondás esetén tudnak velünk jönni.

A tábor részvételi díja: 39.500 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk! SZÉP Kártyát sajnos nem tudunk elfogadni.)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 10.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg.
Lemondás esetén az előleg felét csak akkor tudjuk visszaadni, ha lemondásodat 2019. július 26-ig jelzed. Július 26-a után előleget visszaadni nem áll módunkban!

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 2 éjszaka szállást (elhelyezés 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban)
– napi háromszori (szombat ebédtől, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt nem vega étkezés lesz, de ha igényed van rá, akkor jelezd kérlek
– a foglalkozásokat, pilates, NMPT
Részletes program NEMSOKÁRA!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

Szeretettel várunk:

Dudás Mária asztrológus, életvezetési, párkapcsolati tanácsadó és
Bodor Kata Théta Healing tanácsadó és pilates oktató, NMPT instruktor

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!