Nőként Királynőként élni – Női elvonulás 2021. márciusban

telihioldnő3 Szeretnéd életedet Királynőként élni és megtalálni belső erőforrásodat ehhez? Szeretnéd megszabadítani lelked, belső gyermekedet, a korlátozó mintáktól és téves meggyőződésektől?
Vagy egyszerűen csak megerősítésre, erőgyűjtésre van szükséged ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába? És mindezt egy varázslatos helyen, egy varázslatos elvonuláson szeretnéd megtenni? Akkor engedd meg, hogy segítőid legyünk ebben! Nem a külsődet szeretnénk megváltoztatni, hanem a lelki erőforrásaid feltárásában, felszabadításában szeretnénk támogatód lenni!

Az elvonulás ideje alatt lesz Újhold, így igazán különleges energiák támogatnak ebben a négy napban bennünket, hogy újjászületve térjünk vissza a mindennapokba. A közös esti meditáció és az együttes teremtés alatt egyesített energiánk varázslatos eredményt hoznak.

Hogy mitől varázslatos az elvonulásunk?
Mert minden nőben ott a Varázslónő bölcsessége, amiről időnként elfeledkezünk. A varázslat benned van, mi csak segítünk ezt felszínre hozni.
– Az elvonulás alatt a résztvevők energiája egyesül és megsokszorozódik, ez segít abban hogy tisztán lássátok saját céljaitokat, vagy ha már megtaláltad azt, akkor ösztönözzön arra, hogy bátran belevágj a megvalósításba.  A Symbolon kártya és a Théta Healing, elvonulásunk alatt segíteni fog abban, hogy a tudattalan lelki szinten megbúvó blokkokat is megszüntessük. Ugyanakkor most arra is lehetőség nyílik, hogy régi családi mintákra is rálátásotok nyíljon, így belső gyermeketek is megtisztulhat a boldogtalanságot okozó emlékektől.

Itt a helyed!
– ha úgy érzed nem tudod eléggé szeretni magadat ahhoz, hogy te legyél a fontos életedben,
– ha már erősnek érzed magad, de még mindig hiányzik valami apróság, egy kis megerősítés, vagy egy objektív ösztönzés, hogy tovább lépj és egy magasabb szintre kerülj,
– és akkor is, ha úgy érzed mély ponton vagy és nem találod a kiutat helyzetedből.

Az elvonulás célja, hogy mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtson, úgy hogy közben igazi élmény is legyen az együtt töltött idő. Ehhez segítségünkre lesz az asztrológia és a Symbolon kártya, mint az önismeret fantasztikus módszere és a Théta Healing.

Milyen programok lesznek a tábor ideje alatt?
– Fő cél hogy lelked megszabaduljon minden tehertől, ami akadályoz abban, hogy önmagad légy és élvezd az életet. Ehhez kapcsolódnak beszélgetéseink és a lelki megtisztulást segítő módszereink.
– A négy nap a varázslatoké lesz, egyfelől a Théta Healing segítségével tisztulunk, másfelől aki kedvet érez megtanulja használni az ingát, és közös meditáción erősítjük teremtő erőnket.
– Hogy ne csak lelkünket eddzük, testünk érdekében a tábor idején Kata Pilates órát tart. Természetesen, ha nincs kedved részt venni rajta, akkor választhatod a pihenést. Mivel egy csodás helyen, tájvédelmi körzetben leszünk, kirándulást, sétákat is tervezünk, természetesen az idő függvényében.
– Elvonulásunk alatt az asztrológia módszere is velünk lesz, így az Univerzum fénye nem csak beragyogja elvonulásunkat, hanem személyes segítőnkké is válik a csillagok közvetítése által.

Kik lesznek a segítségedre az elvonulás alatt?

30785074_973003982853860_1380770386_n
Dudás Mária asztrológus

Asztrológiai pályafutásomat több mint egy évtizede, a gyermekasztrológiával kezdtem, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy megértsem a felnőttkori elfojtások gyökerét, és megtaláljam a feldolgozás lehetőségét hozzá. Mivel magam is 3 gyermek édesanyja vagyok, így saját bőrömön tapasztaltam meg életünk korszakainak nehézségeit, és a női önértékelés buktatóit. Ezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy hiteles segítője lehessek másoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy nehezen találnak saját útjukra, esetleg boldogtalannak érzik magukat életükben. Magam is megmerítkeztem a mélyben, de megtaláltam a kiutat, így tudom, hogy egy nő, saját erejében bízva bármilyen helyzetből képes talpra állni és újjászületni. A nők ereje a lelki egyensúlyukban, boldogságukban rejlik. Ez teremt harmóniát, békét önmagukban és körülöttük is. Kívül-belül.

Bodor-Kata-1-196x300
Bodor Kata Théta Healing tanácsadó, pilates oktató

Bodor Kata vagyok. 16 éve voltam először pilates órán, amit azonnal megszerettem, sőt függővé váltam. 4 év múlva elvégeztem az alap-, majd a haladó pilatesoktatói tanfolyamot, annak érdekében, hogy a saját edzésemet, gyakorlatsoraimat magam állíthassam össze, átfogó tudás alapján. A vizsgára a barátnőim segítségével készültem, akik szintén megszerették ezt a mozgásformát, így alakultak meg az első csoportjaim. Akkoriban a közgazdász végzettségemmel biztosítási alkuszként dolgoztam. A fokozott stressz miatt megfogalmazódott bennem, hogy a pilatesoktatás több lehetne, mint hobbi. 2011 – ben lehetőségem nyílt saját termet kialakítani, ahol több, mint egy évtizede pilates órákat tartok. Az eltelt évek alatt, anatómiai, fascia és NMPT képzéseken gyűjtött ismereteim és a vendégeimnek tartott órák során szerzett tapasztalataim nagyban hozzájárultak saját módszerem kialakításához. A pilates gyakorlatok általam megformált egyedi sorrendjét kiegészítettem statikus nyújtásokkal, a természetes mozgásminták visszaállítását szem előtt tartva. Módszerem az erőközpontra összpontosítva, áramló gyakorlatok összessége, amiket pihenésképp a statikus nyújtások egészítik ki. Aki elsajátítja ez a mozgásformát, és igazán képes önmagára koncentrálni az óra folyamán, az egyfajta dinamikus meditációt él át. Ezzel képesek vagyunk megteremti a test és tudat tökéletes egységét. Stresszoldó hatása, jótékony gyógyítója lelkünknek, ahol azonban mélyebb sebek is rejtőzhetnek, amiket hatékonyan tudunk helyrehozni azzal, ha meditatív állapotban hozzáférünk a tudatalattinkhoz. Váratlan megérzések és gondolatok formájában felismerjük a minket korlátozó múltbeli mintáinkat, hitrendszereinket és érzelmi rendszereinket. A felismerést követően meg tudjuk teremteni a saját pozitív, eredményes életünket a jelenben, ezzel támogatva sikeres jövőnket. Így hozzuk létre testünk, tudatunk és lelkünk egyensúlyát.

Ne habozz hát, tarts velünk! Ajándékozd meg magad ezzel a csodás négy nappal egy varázslatos helyen, ami megváltoztathatja további életedet!

Amennyiben úgy érzed, velünk tartasz az úton, szeretettel várunk az elvonuláson.

Malom VendégházHelyszín: Dömös, Malom Vendégház

Az elvonulás időpontja: 2021. március 12-15-ig
Tábornyitás: március 12-én 14 órakor
Tábor elhagyása: március 15-én 11 órakor

Jelentkezési határidő: 2020. november 30.

A tábor maximum 14 fős, így kérlek minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat! Az előleget befizető jelentkezők elsőbbséget élveznek, a többieket várakozó listára tudjuk felírni, és lemondás esetén tudnak velünk jönni.

A tábor részvételi díja: 65.000 Ft/fő
(A részvételi díj nem tartalmazza az odautazás költségét, de telekocsit szervezünk!)

A jelentkezés a részvételi szándék jelzésével, és 20.000 Ft előleg befizetésével válik elfogadottá. Amennyiben utalással szeretnéd az előleget befizetni, akkor az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásakor, e-mailben küldjük meg.
Lemondás esetén az előleget csak 2020. december 31-ig tudjuk visszaadni!

Mit tartalmaz a részvételi díj?
– magában foglalja a 3 éjszaka szállást
– napi háromszori (péntek vacsorától, hétfő reggeliig) étkezést (ha speciális étkezési igényed van, azt kérlek jelezd a jelentkezéskor)
– a tábor ideje alatt nem vega étkezés lesz, de ha ilyen igényed lenne, kérjük jelezd és megoldjuk! Az ebédet a Vad-fa-ló biztosítja számunkra, ami szállásunktól 3 percre van.
– a foglalkozásokat, kirándulást, pilatest, NMPT-t
Részletes hamarosan!

Jelentkezés az astromarcsi@gmail.com címen és a 06-30/451-5002 telefonszámon.

Szeretettel várunk:

Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
Bodor Kata Théta Healing tanácsadó és pilates oktató, NMPT instruktor

 

 

 

 

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!