Ismerd meg a Symbolon kártya lapjait!

Akik voltak már nálunk személyes tanácsadáson, vagy csak azon „szerencsés” emberek közé tartoznak, hogy családunk tagjai lehetnek, sűrűn találkoznak a Symbolon kártyával.

Hogy mi is ez a kártya? Hát nem jóskártya, hanem egyfajta önismereti eszköz.
Többféle célra alkalmas. Az egyik használati módja, hogy a születési adottságokat képi formában szemléltessük a hozzánk fordulóknak.
A másik használati módja, amikor bizonyos problémák mélyen fekvő okait keressük, azt amiről tudatosan nem tudunk, de dolgozik bennünk, elfojtásként. A kártya szemtelenül felfedi a mindennapi problémák – legyenek azok betegségek, fájdalmak – mélyen, tudattalan területen lévő okait. A kártya olyan, mint egy igazi hús-vér terapeuta, aki mindig kéznél van.

Hogy milyen problémáknál segíthet? Például párkapcsolati, munkahelyi, gyermekekkel kapcsolatos nehézségek, de az egészségügyi gondoknál is. Természetesen a kártya nemcsak a napi dolgokban adhat útmutatást, hanem a fejlődési irányokat, életcélokat is megkereshettek általa, akár időszakosan, de akár egy egész életre vonatkozóan.

A kártya megalkotását Ingrid Zinnelnek és Peter Orbannak köszönhetjük. A szerzők gyakorló asztrológusként és terapeutaként, igen jól ismerték az emberi psziché működését.

foto_biografia_8

A kártya segítséget nyújt ahhoz, hogy közelebb kerülhessünk önmagunkhoz, jobban megismerhessük belső szerep személyiségeinket, ezzel együtt a tudattalanunkban játszódó folyamatok feltárásához is hasznos segítséget nyújtanak.
A 78 db kártyalap hűen tükrözi a bensőnkben lakozó szerep személyiségeket. Véleményünk szerint a kártya sikeres használatához minimális asztrológiai ismeretekre is szükség van, így önismereti tanfolyamunkon az asztrológia csodálatos világába is betekintést nyerhetnek. A kártyák képi megjelenítése Thea Weller művésznő keze munkáját dicsérik.
Akárcsak a Tarot kártyában, itt is megkülönböztetünk Nagy Árkánumot és Kis Árkánumot, sőt itt még egy Középső Árkánum is bevezetésre került.

A Nagy Árkánum lapjai, a 12 jegy „tiszta” lapjai, akik a benső alapszemélyiségeket jelképezik.
A Középső Árkánum lapjai a fővilágosító, azaz a Nap és a Hold kombinációi más szerep személyiségekkel.
A Kis Árkánum lapjai az összes többi szerep személyiség kombinációi

A Nagy Árkánum lapjai (a képre kattintva elolvashatod a kártya leírását):

1harcosnagy

2szeretőnagy

3közvetítőnagy

4anyanagy

5egónagy

6szolgálónagy

7partnernagy

8csábítónagy

9prédikátornagy

10mesternagy

11udvaribolondnagy

12anygalnagy

Középső Árkánum lapjai

Rák/Hold kapcsolatai:

1-13

2-14

3-15

5-16

6-17

7-18

8-19

9-20

10-21

11-22

12-23

Oroszlán/Nap kapcsolatai:

1-24

2-25

3-26

6-27

7-28

8-29

9-30

10-31

 

11-32

12-33

A kis Árkánum lapjaiért kattints IDE!
Symbolon kártya tanfolyam itt!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!