Gondolj szeretettel magadra!

Amikor jó dolgokat gondolsz magadról, Ha az ember egyszer eltökéli, hogy csupa jót gondol magáról, akkor nem ismer lehetetlent.”
(Robert Merle)

say-yes-to-the-live-2121044_640Amikor jó dolgokat gondolsz magadról, , amikor szeretettel nézel magadra, akkor önszeretetedet erősíted. Így növekszik energiaszinted, vagy hívhatjuk rezgésszámnak is.
Amikor energikus vagy, ezt a pozitív energiát sugárzod ki magadból, amivel lehetőségek sokasága nyílik meg előtted, és csupa jó dolog történik veled.


A saját magad felé irányuló kritika önbizalmadat rombolja
, és egyre energiahiányosabbá válhatsz. Gondolj mindig arra, hogy amikor nem tetszésednek adsz hangot saját magaddal szemben, akkor a külvilágból is ennek megfelelő reakciókat kapsz, és a segítő emberek, a kedvező alkalmak messze elkerülnek.

Légy hát pozitív, és amikor magadra nézel, akkor a jót lásd meg magadban. Tiszteld magad és amikor elvégzel egy feladatot jutalmazd meg magadat valami aprósággal, vagy akár csak egy dicsérettel. Nem kell a külvilág elismerésére várni, te is vállon tudod veregetni magad bármikor.
A siker az, amikor tudod, hogy mindent megtettél céljaid eléréséért. Ha nem sikerült az nem rajtad múlt, majd legközelebb sikerülni fog! Bízz magadban, mert akkor semmi sem lehetetlen számodra.

tükörmosolyHa elbizonytalanodsz, akkor se hagyd, hogy az érzés eluralkodjon rajtad, tegyél érte, hogy kihúzd magad a mélypontról. Segítségedre lehetnek ebben a pozitív megerősítések. Írj fel magadnak pár mondatot, ami erősíti önbizalmadat és rakd ezt jól látható helyre.

Kirakhatod pl. a tükörre ezt a mondatot:
„Szeretlek és elfogadlak olyannak amilyen vagy!”
Így bármikor magadra nézel, rá kell nézned a megerősítésre is, így az arcod és a mondat eggyé válik. A megerősítések egy idő után meggyőződéssé válnak, olyan lesz ez az egész, mintha a fejedben futó „operációs rendszert” frissítetted volna.
Ameddig nem tudod a tükörbe nézni kimondani azt, hogy “Szeretlek”, addig mondj csak annyit, hogy “Akkor is szeretlek!”.

Gondolj mindig szeretettel magadra, tápláld belső gyermekedet kedvességgel, gondoskodással, úgy mintha saját gyermekedről gondoskodnál!
Ha úgy érzed segítőre van szükséged, aki megláttatja a benned lévő csodálatos lelket, akkor várunk szeretettel májusi női elvonulásunkon!

Csodás napokat kívánok!

További cikkek a témában:
Hasonló a hasonlót vonzza

Válaszd a boldogságot!

Miért fontos a lelki egyensúly?


főlép2
Dudás Mária
asztrológus
06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!