Mihály Arkangyal kártya: Vigyáznak rád és védenek

IMG_0064Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok, az arkangyal megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban. Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek…És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!

Lehetséges értelmezések: Anyagi gondjaid megoldódnak. * Egy jogi ügy számodra kedvező eredménnyel zárul. * Aludj nyugodtan, vigyáznak az otthonodra. * Gyermekeid biztonságban vannak. * Eltávozott szeretteid az angyalokkal együtt a mennyországban vannak.

Imádság:

„Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik.”

Forrás: Doreen Virtue

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Mihály Arkangyal kártya: Vigyáznak rád és védenek — 1 hozzászólás

  1. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és annak is, hogy Mihály Arkangyal vigyáz rám és szeretteimre: Zsóka

Minden vélemény számít!